♡Bir Yeni Evlinin Diyet Serüveni♡

PudraSekeri2017

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
86
67
Evlilik kilo aldırır derlerdi de hiç inanmazdım... Daha 3 ay dolmadan 6'ya yakın kilo almışım:oha: Sanırım en hızlı kilo alma yarışması olsa en önde ben olurum hahaha:sampiyon: Tartıdaki rakamı görünce şok oldum. Uzun bir süredir görmediğim rakamdı. Halbuki öyle fazla da yediğimi düşünmüyorum. Temellerini balayında attım sanırım:KK42:Şimdi burada bir diyet serüvenine başlıyorum. Bu yolda yanımda olmak isteyen tüm dostlarımı beklerim.. Bir klişe olacak ama diyetime pazartesi başlayacağım. Haftasonu ailemin yanına gideceğiz. Ee anneler durur mu kesin elleri ile besler canımm annem bende reddedemem diye böyle bir karar aldım:KK36:11.12.2017'de kimler benimle bu yolda yürür? :KK19:

pudracım evlendiğinde kaç kiloydun kaça çıktın hedefin ne ayrıntılı yazarsan daha iyi olur
katılım olmayabilir ben de günlük açtım uğrayan yok tekbaşıma takılıyorum hergün neler yaptığımı yazıyorum
ama günlüğümü takibimi alanlar ve bende bunu bildiğim için daha çok motive oluyorum

pudracım evlendiğinde kaç kiloydun kaça çıktın hedefin ne ayrıntılı yazarsan daha iyi olur
katılım olmayabilir ben de günlük açtım uğrayan yok tekbaşıma takılıyorum hergün neler yaptığımı yazıyorum
ama günlüğümü takibimi alanlar ve bende bunu bildiğim için daha çok motive oluyorum

Kuzum yarın sabah tartılıp en güncel hali ile yazarım :)) Hedefimi ve yol haritamı da paylaşırım :)

Yarın yarın diye diye başlayamadım gitti :KK43: Kilo aldığım için adetim de gecikti.. Artık bir yerden başlamam lazım. Evde hareketsiz kalmaktan yağ bağladım iyice:KK42:Kendime çarşı pazarda işler uyduruyorum sırf çıkıp yürümek için yoksa çıkacağım yok:KK43:

Evet evlenmeden önce de zayıf değildim fakat boyuma göre normaldi göründüm. Kilolu demezdi gören. Şimdi aldım başımı gittim 3 ayda.. 77 kilo ile gelinlik giydim:KK68: Yarın sabah aç karnına tartılıp güncel kilomu yazıp başlayacağım inşallah bu kez:KK55:

Bu serüvende benimle olmak isteyen yada birlikte başaralım diye kim varsa bekliyorum:KK200:
Kuzum bende bir senelik evliyim bir sene boyunca 13 kilo aldim suan 70.7 yim aslinda bu kilolari 9 ay icerisinde aldim tiroid hormonlarim tembellesmis ve insülin direncimde cikmis kanimda ilac kullandiktan sonra ayni yemeyle kisitlamadan hic kilo almadim ama oncesinde kilolarim malum iki gündür hurma diyeti yapiyorum midemi kucultup metabolizmami hizlandirdiktan sinra karatay usulu beslenmeye basliycam eger sende istersen profilimden günlüğümu katilabilirsin:21::KK200::KK200:

Kuzum bende bir senelik evliyim bir sene boyunca 13 kilo aldim suan 70.7 yim aslinda bu kilolari 9 ay icerisinde aldim tiroid hormonlarim tembellesmis ve insülin direncimde cikmis kanimda ilac kullandiktan sonra ayni yemeyle kisitlamadan hic kilo almadim ama oncesinde kilolarim malum iki gündür hurma diyeti yapiyorum midemi kucultup metabolizmami hizlandirdiktan sinra karatay usulu beslenmeye basliycam eger sende istersen profilimden günlüğümu katilabilirsin:21::KK200::KK200:

Canım çok isterim ama çalışırken öyle hurma diyeti falan biraz zor olabilir benim için. Bende 4 ayda 6 kilo aldım şaka gibi :KK43:(

X