Bir yaşındaki oğlum koltuktan düştü

Toprakgibi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2021
68
51
8
30
Merhaba bugün bebeğim koltuktan düşmüş herhalde dizlerinin üstüne düştü.. geldiğimde dizlerinin üstünde ayağa kalkmaya çalışıyordu..bir süre ağladı..sonra emeklerken bir ayağını kullanmaktan sakındığını farkettim bunun üzerine kontrol ettim dizinde morluk felan yok üstelik bacaklarını itme çekme hareketi yapıyor zorlanmıyor acı duymuyor ayağının üstüne basıp dikeliyor tutunarak yürüyor ama emeklerken resmen sürünüyor dizini çok kullanmak istemiyor acaba ciddi bişey olmus mudur neden böyle davranıyor aklım karıştı bu durumu yaşayan var mı

Biz burdan ne desekte bilemeyiz. Mutlaka doktora götürün. Ama kırık çıkık olsaydı dayanamadı diye düşünüyorum. Kas ezilmesi falandır yada tamamen korktuğu için basamiyordur

Buraya soracağınıza keşke hemen bı acile götürseniz.

Korkmuş olabilir o yüzden basamiyor da olabilir ama Allah korusun önemli bişey de olabilir o yüzden bı doktora gösterin.

Bazı konular çok entresan geliyor endişeyle yazıyorsunuz ama burasının size nasıl bit çare olacağını bekliyorsunuz anlamıyorum. Buraya ben gözümle şahit olamadığım bir şey hakkında size desem ki yok canım ne olcak yarına geçer gerçekten ikna olup tamam mı diyeceksiniz ?

Gözlemleyin çocugunuzu telefonu elinizden bırakın halen devam ediyorsa yarın hastaneye götürün.

Merhaba bugün bebeğim koltuktan düşmüş herhalde dizlerinin üstüne düştü.. geldiğimde dizlerinin üstünde ayağa kalkmaya çalışıyordu..bir süre ağladı..sonra emeklerken bir ayağını kullanmaktan sakındığını farkettim bunun üzerine kontrol ettim dizinde morluk felan yok üstelik bacaklarını itme çekme hareketi yapıyor zorlanmıyor acı duymuyor ayağının üstüne basıp dikeliyor tutunarak yürüyor ama emeklerken resmen sürünüyor dizini çok kullanmak istemiyor acaba ciddi bişey olmus mudur neden böyle davranıyor aklım karıştı bu durumu yaşayan var mı
Olmamıştır hareket ediyorsa, korkmuştur o

Canı yanmış olduğu için biraz acısının geçmesini beklemeyi uygun buldum elbetteki devam ederse hastaneye götürmek şart ama bu esnada buna benzer durumlar yaşayan annelerin tecrübelerinden faydalanmak istedim..

Bazı konular çok entresan geliyor endişeyle yazıyorsunuz ama burasının size nasıl bit çare olacağını bekliyorsunuz anlamıyorum. Buraya ben gözümle şahit olamadığım bir şey hakkında size desem ki yok canım ne olcak yarına geçer gerçekten ikna olup tamam mı diyeceksiniz ?

Gözlemleyin çocugunuzu telefonu elinizden bırakın halen devam ediyorsa yarın hastaneye götürün.
Ne alaka acaba.. anlaşılan böyle bir durum yaşamış tecrübeli bir anne değilsiniz.. canının yanmış olabileceğini düşünüyorum elbetteki gözlemleyip duruma göre hastaneye götürmeyi akıl edebilirim..sadece benimle aynı durumu yaşamış tecrübeli bir annenin tecrübesine ihtiyacım var şuanda çünkü yapabileceğim tek şey bu..

Dediğiniz gibi korkmuş ta olabilir canı hâlâ yanıyor da olabilir..bu ihtimale karşı biraz acısının geçmesini beklemeyi uygun buldum..devam ederse elbette ki doktora gidicem..ama şuan yapabileceğim bişey yok şu hâlde benimle bu durumu yaşayan annenlerden bilgi almak biraz olsun iyi gelicek en azından içinde bulunduğum durum hakkında bilgi sahibi olucam

Ne alaka acaba.. anlaşılan böyle bir durum yaşamış tecrübeli bir anne değilsiniz.. canının yanmış olabileceğini düşünüyorum elbetteki gözlemleyip duruma göre hastaneye götürmeyi akıl edebilirim..sadece benimle aynı durumu yaşamış tecrübeli bir annenin tecrübesine ihtiyacım var şuanda çünkü yapabileceğim tek şey bu..
Nasıl bir tecrübe? Hangi yükselşikten düştü ? Yer halı mı beton mu ? Düşme hızı ne ? Bebeğin kilosu bile değiştirir diz kapaklarının zedelenme şiddetini hangimizin bu tecrübesi aynı olabilir size fikir olabilir ?
Neyse benim fikrimce. Burada zaman kaybetmemeniz geçmiş olsun.

Ne alaka mı
Telefonunuzu çocuğun dizine tutun kıpırdamayın röntgen çekip sonucu söyleyecem size
Tövbe Yarabbi
Var tecrübem buyur al: bir keresinde ayaktayken poposunun üstüne oturuverdi iki yaşlarındaki bebe feryat figan bacağı kırılmış
Bir keresinde de koca traktör tekerleği bacağının üstünden geçti ezik bile oluşmadı
Otur şimdi sabaha kadar düşün iki tecrübemi de çocuğuna ne faydası olacaksa

Back