Bir yasında kızım üc gündür ishal

dreamm134

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2024
168
35
35
Kızlar merhaba kızım üç gündür ishal dişe bağladım basta ama üc gün sürünce tedirgin olmaya basladım ates kusma yok sadece ishal sizce neden olabilir var mı bebeginde böyle bir durum yasayan

Kızlar merhaba kızım üç gündür ishal dişe bağladım basta ama üc gün sürünce tedirgin olmaya basladım ates kusma yok sadece ishal sizce neden olabilir var mı bebeginde böyle bir durum yasayan
İshal mi kaka sıvı mı? İshal ıcın sık sık gunde 5 6 kaka lazım o yüzden sordum. Ama tabi ki bebek oldugundan Dr una goturmenız lazım salgındır belki belki üsüttü belkiı bişi bulastı cocuga belki de yedıgı ıctıgı dokunuyor. Bilinmez ki . Zaman kaybetmeyin

Normalde yaptıgından sıvı yaptıgı icin ishal düne kadar 4 yapıyordu gece iki kez yaptı sabah da uyandıgı gibi iki kez yapınca ürktüm acıkcası ates kusma olmadıgı icin doktora götürmek istemedim basta ama ishali uzun sürünce tehlikeli bir de gece hic kaka yapmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…