1 ayda 10 kg verirsen hasta olup yatağa düşersin de nişanlı çifte düğün olmaz gözüyle bakmak da bir garipmiş.Merhaba kizlar
Dayimin dugunu olacak eylulun 14 unde dayim suanda hakkari cukurcada asker ve 2 hafta once terhis olmasina karsin gelemiyor malum oralar cok karisik hayirlisiyla gelsin cook dua ediyoruzinsallah tez zamanda gelecek
Diger bir sorunda nisanlisiydi ve biz bugune dek dugun olmaz gozuyle bakiyorduk fakat iş ciddiye bindi ve ben ne elbise aldim nede kiloma odaklanabildim...
Kizlar sizden uzun gece elbisesi icin internet sitesi istiyorum bilindik sitelere bakiyorum iste trendyol markafoni falan ordakilerde ya cok acik yada beden yok
Bir diger sorun ise 1 ayda 10 kilo verme olasiligim var mi ve nasil bir diyetle daha cabuk kilo verebilirim diyetisyene git diyeceksiniz zaten o sekilde kio verdim ama 10 kilo fazlam var onunda gitmesi lazim suanda diyetisyen kontrolunu biraktim cunku benim kilo vermem yavasladi yaklasik 15 kilo verdim hem metabolozmamain hizlanmasi lazim hemde cabuk kilo vermem lazim uyguladiginiz bisey varsa lutfen yardimci olun tesekkur ederim
Kız tarafi ve gelin cok sorunlu canim tabi ailevi meseleler bunlar iste dayim icin onun mutlulugu icin bazi seyleri gormemezlikten geliyorsun gelin kafasina gore davraninca dugun olacak gozuylede bakamadik...1 ayda 10 kg verirsen hasta olup yatağa düşersin de nişanlı çifte düğün olmaz gözüyle bakmak da bir garipmiş.
1.70 boyum 80 kilom var bir 10 kilo daha gitse iştekaç kilosun?
15 kilo vermişsin üstüne bide kısa sürede 10 kilo verirsen hasta olursun allah korusun
canım spor yapıyorum zaten hergün yapmaya çalışıyorum ama sınav zamanı stresten kilo vermem yavaşladıKesinlikle bir ayda 10 kilo verdirecek bir diyet yapmayın. Sağlığınızı bozmama ihtimâli yok öyle bir diyetin. Bir ay boyunca her gün spor yapın; 10 kilo vermiş gibi sıkılaşabilirsiniz.
Oleg Cassini abiyelerinin özel fiyatlı olanlarına bakabilirsiniz. Hem iyi indirim var, hem beden seçeneği çok.
belki kendimi biraz zorlarsam 10 kilo veririm diye düşündüm amaElbiseler için ironi'nin sitesine bakabilirsin, hem elbise, hem abiye sekmelerine bakarsın.
Diyet konusunda suçuna ortak olmayayım, ama on kilo yerine 5-6 kilo filan verebilirsin, üç dört kilodan bişey olmaz.
yok canım zaten ne kadar kilo verirsem o kadar iyide 10 kilo gitse daha güzel olacakBiranda 10 kilo vercem diye gözünüzü korkutmayin
Yoksa veremezsiniz
Biranda vermeyi amaclamayiin
1ayda ne kadar verirsem kârdir deyip
Vermeye calisin
canım kilo verdiğim zamanlar 4-5 gidiyordu inşallah yine öyle olsa ...bir ayda bence 3-4 kg verirsin
ayy yok allah korusun1 ayda 10 kg verirsen 10 kg 20 kg olarak alirsin. Hem de bütün organlarina zarar verirsin ve su kaybedip hastanelik olursun,
İnşallah onlar da gider cnmyok canım zaten ne kadar kilo verirsem o kadar iyide 10 kilo gitse daha güzel olacak
Tartıda gördüğünün ne önemi var ki. Sporla ve güzel bir yeme planıyla bir sürece girersen 5 kilo versen dahi 10 kilo vermiş gibi görünebilirsin. şu an 63 kiloyum ama daha önce 57 ye düştüğümden daha inceyim spor yaptığım için .Merhaba kizlar
Dayimin dugunu olacak eylulun 14 unde dayim suanda hakkari cukurcada asker ve 2 hafta once terhis olmasina karsin gelemiyor malum oralar cok karisik hayirlisiyla gelsin cook dua ediyoruzinsallah tez zamanda gelecek
Diger bir sorunda nisanlisiydi ve biz bugune dek dugun olmaz gozuyle bakiyorduk fakat iş ciddiye bindi ve ben ne elbise aldim nede kiloma odaklanabildim...
Kizlar sizden uzun gece elbisesi icin internet sitesi istiyorum bilindik sitelere bakiyorum iste trendyol markafoni falan ordakilerde ya cok acik yada beden yok
Bir diger sorun ise 1 ayda 10 kilo verme olasiligim var mi ve nasil bir diyetle daha cabuk kilo verebilirim diyetisyene git diyeceksiniz zaten o sekilde kio verdim ama 10 kilo fazlam var onunda gitmesi lazim suanda diyetisyen kontrolunu biraktim cunku benim kilo vermem yavasladi yaklasik 15 kilo verdim hem metabolozmamain hizlanmasi lazim hemde cabuk kilo vermem lazim uyguladiginiz bisey varsa lutfen yardimci olun tesekkur ederim