Bir yardım ?

poncikellazey

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2021
325
280
27
Merhabalar ben açıkliseyi bitirdim ve aöf’ye başlamak istiyorum .evliyim çocuğum var ama devam etmek istiyorum Aynı açıklise gibi sadece sınavlara mı giriyorum ? Nasıl oluyo ? Belli bir puanı var mı buranın ? Nasıl kayıt yaptırabiliyorum ? Bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi ?

Üniversite sınavına gireceksiniz 4 yıllık için ayt 2 yıllık için tyt barajı geçtikten sonra tercih hakkınız ama ne kadar yüksek puan çekersen daha iyi olur bütün bölümlerin kontenjan ve taban puani var tercih verip sonucunda yerlesince aöf kayıt olacaksınız.

Anadolu üniversitesi
Erzurum Atatürk üniversitesi
Istanbul üniversitesi bu 3 yerde aöf var.

Evet sınavlar aynı aol gibi 1.5 yıldır online yapılıyordu bu yıl ne olur bilinmez tabi

1.donem ve 2.donem harç yatiriyorsun harç ücreti bölüme göre değişiyor en düşük 300 civarı galiba Suan.

Son düzenleme:
Tabi ki üniversite sınavına girip barajı geçmen ve gerekirse biraz da yüksek bir puan almak gerekiyor . Aynı açık öğretim lisesi gibi sadece sınavlara giriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…