• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir video ya da bir söz paylaşıp biri üstüne alınıyorsa bu ne demek oluyor?

Birine birsey demek istiyorsanız direkt yüzüne söyleyin durum paylaşarak daha da işleri karistirirsiniz..
Yok ben kimseye bisey demek istemiyorum diyorsanız niye imalı imalı şeyler yazarsınız ki durup dururken..
Kimsede durduk yere üstüne alınmaz bence vardır bi mazisi

Birine birsey demek istiyorsanız direkt yüzüne söyleyin durum paylaşarak daha da işleri karistirirsiniz..
Yok ben kimseye bisey demek istemiyorum diyorsanız niye imalı imalı şeyler yazarsınız ki durup dururken..
Kimsede durduk yere üstüne alınmaz bence vardır bi mazisi
Yoo kimse durup dururken böyle şeyler paylaşmaz 😃 bişey vardır paylaşılır nasılsa isim de belirtilmemiş yarası olan gocunur.. veya hoşuna gitti paylaştı .. birileri altında bişey arıyorsa gerçekten problemli bir insandır.dünya sadece üstüne alınanların etrafında dönmiyor demek ki var bi kaşıntıları.

Ben bu konuda üstüne bir şey alınanlar grubundayım kıymetli kv el kızı için ananızı bırakmayın minvalinde bir şeyler paylaşıyor üzerime alınıyorum annenize bir lokma yedirmeniz gece ibadetinden daha hayırlıdır diye bir video paylaşıp duruyor ayar veriyor üzerime alınıyorum 😝
En güzeli takip etmeyin

Valla ben sevdiğim veya müziğini beğendiğim birseyi paylaşiyorum noldu noldu diye yazıyorlar yav nolucal evli barklı kadın aşk acısı çekiyorum :70: her moku sorup üstünüze almayın sevdiğimiz şeyleride paylasamiyoruz arkadaş

Back