Bir vazgeçmiş hikayesi

Bu yaşta bunu anlamışsın güzel ama erkeklere de güvenini tamamen kaybetme

Hatalısın....

1... Bir erkek için okulu bıraktığın için.
2... O istemediği için arkadaşlarınla görüşmeyi bıraktığın için.
3... O istedi diye kapandığın için.
4... Koluna onun adını dövme yaptırdığın için.

Umarım bir daha bu hatalara düşmezsin

O istedi diye kapanmadim tanıştığımız da zaten kapaliydim

Ben su kisma takildim
Biz birlikte olmustuk o yuzden mecbur gozuyle bakip uzerime geldiler demissiniz
Ailesi sizin aranizda olan ozel seyleri biliyorlar miydi
Boyle birseyi aileye gidip anlatmak ne demek bu nasil igrenc bir sey
Bunu anlatan adamdan ailesi mukemmel olsa da hayir gelmez

Bilmiyorum belki de biliyorlardı olanlari anlamaya çalışıyorum bı anne neden oglunun nikahına sayılı gün kala bozulsun diye elinden geleni yapar aklım almıyor

Okulu neden bıraktın orayı anlayamadım
Tanıştığımız da liseden ayrılmıştım açık liseye yazilmistim 2 dönem gittim sonra ailesi tanışmaya geldi 3 yıldır nişanlıydim ama aileler en başından beri tanışıyor okul o arada yalan oldu yani evlenicem zaten diye salakliğimdan gitmedim ama şimdi tekrar yazıldım

Iyi yapmissin kv istedigini basarmis ama o anaci oglu bilsinki o kiminle evlenirse evlensin sorun yasayacak o anasi yüzünden böyle yüz vererek..
merak ettim pisman olup ariyormu ?

Bana yapılan saygısızlığı belki sindirebilirdim ama anneme yapılanı asla.

Bundan sonra kendinize de öyle davranılmasına izin vermezsiniz inşallah. Ilk önce kendimizi korumamız lazım. Diğerleri korumak o zaman daha kolay. Sizin adınıza cok sevindim. Bu hikaye "3 cocukla ortada kaldım" diye de bitebilirdi. Cok görüyoruz öyle. İnsallah bundan sonra cok mutlu olursunuz.

git okulunu bitir canım zaten, napıcaksın şu yaşta böyle aileyi.

Ben hep daha iyisine inanırım:) mesela daha ıyı bır dost, ev araba ya da eş olabılecek daha ıyı bır sevgılı, hayat da bana hep en ıyısını getırdı. Yani daha ıyısı olacagı ıcın, butun bunları yaşıyosun:) resmen Allah kurtarmış

Doğrusu Hiç böyle biteceğini beklememiştim konunun (eski) nişanlınızın tavrına ayrıca çok şaşırdım iyi ki böylesi olmuş yoksa çok büyük bir yanlışa imza atacaktınız hiç üzülmeyin sizi hak eden bi adam ve aile çıksın karşınıza inş

Bazen insanın basireti mi bağlanıyor yoksa ders almak için yaşaması mı gerekiyor bilmiyorum ama anlıyorum sizi denemek istemişsiniz olmamış. Keşke demezsiniz artık önüne bakın. Çok içinden çıkamazsanız destek alın iyi geliyor.

Kimseye anlatamadikca insanın içinde birikiyor 1 aydır doğru düzgün uyuyamıyordum ama yazmak çok iyi geldi uykularım normale dönmeye başladı keşke daha önce yazsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…