- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.711
- 158
- Konu Sahibi Hellobenokiz
-
Ay daha çok gençsiniz çok doğru bir karar vermişsiniz
Aynen bu şekildeydi konuşma gerçekten ben hiç taniyamamisim yada değişti bilemiyorum ilk hedefim okulu bitirmek ve mesleğimi elime almak çünkü bu hayat benim ve kimse icin taviz vermeye gelmiyor bunu çok iyi oğrendim
Hatalısın....6 yıldır birlikteydik 3 yıl nişanlı kaldık düğün olmasın dediler tamam dedim bende istemiyordum zaten kv beni hiçbir zaman sevmedi bunu açıkça söylemese de anlaşılıyordu neyse dedim oğlu sevsin yeter çünkü ben öyle bir seviyorum ki aptal aşık resmen ilişkimizin 4. Ayında gittik dövme yaptırdık bende onun ismi onda benim ismim yazıyor neyse yıllar geçiyor nikaha 58 gün var kv gelmiş bana kına kıyafetini sen al diyor sen ben ayrımı hiç yapmadım bende varsa ben aldım yoksa nişanlım aldı para konusunun zaten adı geçmezdi ilişkimizde hiç sorun yaşamadık yani neyse bende alamam öyle bı maddi durumum yok dedim iyiki demişim konu öyle yerlere geldi ki gerçek yüzlerini gördüm beni o kadar zorladı ki kv ben ağlamaya başladım tabi annem duydu sordu anlatmadim neyse kvi aradı ne oldu diye sordu saçma sapan konuşmaya başladı kızına sor bilmem ne sonra kinalik için dedi annemde kinaliği erkek tarafı alır genelde dedi o zaman sende damatlık alıcaksın dedi kv annemde ben damatlık alırım sen benim kızıma gelinlik kinalik al sorun değil dedi (gelinliği bir akrabasının varmış paraları yok diye kabul ettim ) vee kv açtı ağzını yumdu gözünü gelinlikte almıyorum gelinde almıyorum git kendine başka damat bul dedi ve kapattı telefonu neyse aradan 2 gün geçti ( ev tutulmuştu beyaz eşya mobilya herşey hazır hepsini kv beğendi bana fotoğraf attı beğenmedim dedim dinlemedi aldı ) nişanlım mesaj atıyor benim ailem bu kabul ediyorsan böyle diye yani adam annesinin yerine özür dileyeceğine haklıymış gibi davranıyor neyse işte tabiki kabul etmedim benim anneme saygısızlık yapılmış ben daha gelin olur muyum size ? Bana yapılan saygısızlığı belki sindirebilirdim ama anneme yapılanı asla. 1 ay geçti ayriliğimizin üstünden dövmeyi kapattirdim okulu bırakmıştım onunla tanışınca gittim tekrar yazıldım (açık lise) kendime vakit ayırdım iyice düşündüm ve ben artık tamamen vazgeçtim çok zor hala icimde yangınlar var ama bugün benim arkamda durmayan adam 3 çocuğum olsa yine arkamda durmaz annesini secerdi anlatmak istedim içimi dökmek istedim eski nişanlım arkadaşlarımla gorusmemi istemiyordu yıllardır hiç arkadaşım yok anlatacak kimsemde yok haliyle yazmak iyi geldi okuyan herkese teşekkür ederim
O istedi diye kapanmadim tanıştığımız da zaten kapaliydimHatalısın....
1... Bir erkek için okulu bıraktığın için.
2... O istemediği için arkadaşlarınla görüşmeyi bıraktığın için.
3... O istedi diye kapandığın için.
4... Koluna onun adını dövme yaptırdığın için.
Umarım bir daha bu hatalara düşmezsin
Bilmiyorum belki de biliyorlardı olanlari anlamaya çalışıyorum bı anne neden oglunun nikahına sayılı gün kala bozulsun diye elinden geleni yapar aklım almıyorBen su kisma takildim
Biz birlikte olmustuk o yuzden mecbur gozuyle bakip uzerime geldiler demissiniz
Ailesi sizin aranizda olan ozel seyleri biliyorlar miydi
Boyle birseyi aileye gidip anlatmak ne demek bu nasil igrenc bir sey
Bunu anlatan adamdan ailesi mukemmel olsa da hayir gelmez
Tanıştığımız da liseden ayrılmıştım açık liseye yazilmistim 2 dönem gittim sonra ailesi tanışmaya geldi 3 yıldır nişanlıydim ama aileler en başından beri tanışıyor okul o arada yalan oldu yani evlenicem zaten diye salakliğimdan gitmedim ama şimdi tekrar yazıldımOkulu neden bıraktın orayı anlayamadım
Bana yapılan saygısızlığı belki sindirebilirdim ama anneme yapılanı asla.
6 yıldır birlikteydik 3 yıl nişanlı kaldık düğün olmasın dediler tamam dedim bende istemiyordum zaten kv beni hiçbir zaman sevmedi bunu açıkça söylemese de anlaşılıyordu neyse dedim oğlu sevsin yeter çünkü ben öyle bir seviyorum ki aptal aşık resmen ilişkimizin 4. Ayında gittik dövme yaptırdık bende onun ismi onda benim ismim yazıyor neyse yıllar geçiyor nikaha 58 gün var kv gelmiş bana kına kıyafetini sen al diyor sen ben ayrımı hiç yapmadım bende varsa ben aldım yoksa nişanlım aldı para konusunun zaten adı geçmezdi ilişkimizde hiç sorun yaşamadık yani neyse bende alamam öyle bı maddi durumum yok dedim iyiki demişim konu öyle yerlere geldi ki gerçek yüzlerini gördüm beni o kadar zorladı ki kv ben ağlamaya başladım tabi annem duydu sordu anlatmadim neyse kvi aradı ne oldu diye sordu saçma sapan konuşmaya başladı kızına sor bilmem ne sonra kinalik için dedi annemde kinaliği erkek tarafı alır genelde dedi o zaman sende damatlık alıcaksın dedi kv annemde ben damatlık alırım sen benim kızıma gelinlik kinalik al sorun değil dedi (gelinliği bir akrabasının varmış paraları yok diye kabul ettim ) vee kv açtı ağzını yumdu gözünü gelinlikte almıyorum gelinde almıyorum git kendine başka damat bul dedi ve kapattı telefonu neyse aradan 2 gün geçti ( ev tutulmuştu beyaz eşya mobilya herşey hazır hepsini kv beğendi bana fotoğraf attı beğenmedim dedim dinlemedi aldı ) nişanlım mesaj atıyor benim ailem bu kabul ediyorsan böyle diye yani adam annesinin yerine özür dileyeceğine haklıymış gibi davranıyor neyse işte tabiki kabul etmedim benim anneme saygısızlık yapılmış ben daha gelin olur muyum size ? Bana yapılan saygısızlığı belki sindirebilirdim ama anneme yapılanı asla. 1 ay geçti ayriliğimizin üstünden dövmeyi kapattirdim okulu bırakmıştım onunla tanışınca gittim tekrar yazıldım (açık lise) kendime vakit ayırdım iyice düşündüm ve ben artık tamamen vazgeçtim çok zor hala icimde yangınlar var ama bugün benim arkamda durmayan adam 3 çocuğum olsa yine arkamda durmaz annesini secerdi anlatmak istedim içimi dökmek istedim eski nişanlım arkadaşlarımla gorusmemi istemiyordu yıllardır hiç arkadaşım yok anlatacak kimsemde yok haliyle yazmak iyi geldi okuyan herkese teşekkür ederim
Hayır hiç aramadıIyi yapmissin kv istedigini basarmis ama o anaci oglu bilsinki o kiminle evlenirse evlensin sorun yasayacak o anasi yüzünden böyle yüz vererek..
merak ettim pisman olup ariyormu ?
Kimseye anlatamadikca insanın içinde birikiyor 1 aydır doğru düzgün uyuyamıyordum ama yazmak çok iyi geldi uykularım normale dönmeye başladı keşke daha önce yazsaydımBazen insanın basireti mi bağlanıyor yoksa ders almak için yaşaması mı gerekiyor bilmiyorum ama anlıyorum sizi denemek istemişsiniz olmamış. Keşke demezsiniz artık önüne bakın. Çok içinden çıkamazsanız destek alın iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?