- 14 Ekim 2019
- 18
- 50
- 38
- 28
- Konu Sahibi Hellobenokiz
-
23kaç yasindasiniz?
Bak canım bnm kaç yaşındasın bilmiyorum ama sen git sadaka ver. Bundan koca mı olurdu zannediyorsun, aile inanki çok fazla önemliymiş tecrübeyle sabit. Aileci tipler değişmiyor. Annesi adına özür dileyip orta yol bulmaya çalışacağına o tercihini bu yönde yapmış. Evlenince daha kötü olcak bu mutlak gerçek. Sil gözünün yaşını onlar kaybeder de. Şimdi nişan attı olursun ama evlenince boşandı oluyorsun. Daha zor daha ağır oluyo inanki6 yıldır birlikteydik 3 yıl nişanlı kaldık düğün olmasın dediler tamam dedim bende istemiyordum zaten kv beni hiçbir zaman sevmedi bunu açıkça söylemese de anlaşılıyordu neyse dedim oğlu sevsin yeter çünkü ben öyle bir seviyorum ki aptal aşık resmen ilişkimizin 4. Ayında gittik dövme yaptırdık bende onun ismi onda benim ismim yazıyor neyse yıllar geçiyor nikaha 58 gün var kv gelmiş bana kına kıyafetini sen al diyor sen ben ayrımı hiç yapmadım bende varsa ben aldım yoksa nişanlım aldı para konusunun zaten adı geçmezdi ilişkimizde hiç sorun yaşamadık yani neyse bende alamam öyle bı maddi durumum yok dedim iyiki demişim konu öyle yerlere geldi ki gerçek yüzlerini gördüm beni o kadar zorladı ki kv ben ağlamaya başladım tabi annem duydu sordu anlatmadim neyse kvi aradı ne oldu diye sordu saçma sapan konuşmaya başladı kızına sor bilmem ne sonra kinalik için dedi annemde kinaliği erkek tarafı alır genelde dedi o zaman sende damatlık alıcaksın dedi kv annemde ben damatlık alırım sen benim kızıma gelinlik kinalik al sorun değil dedi (gelinliği bir akrabasının varmış paraları yok diye kabul ettim ) vee kv açtı ağzını yumdu gözünü gelinlikte almıyorum gelinde almıyorum git kendine başka damat bul dedi ve kapattı telefonu neyse aradan 2 gün geçti ( ev tutulmuştu beyaz eşya mobilya herşey hazır hepsini kv beğendi bana fotoğraf attı beğenmedim dedim dinlemedi aldı ) nişanlım mesaj atıyor benim ailem bu kabul ediyorsan böyle diye yani adam annesinin yerine özür dileyeceğine haklıymış gibi davranıyor neyse işte tabiki kabul etmedim benim anneme saygısızlık yapılmış ben daha gelin olur muyum size ? Bana yapılan saygısızlığı belki sindirebilirdim ama anneme yapılanı asla. 1 ay geçti ayriliğimizin üstünden dövmeyi kapattirdim okulu bırakmıştım onunla tanışınca gittim tekrar yazıldım (açık lise) kendime vakit ayırdım iyice düşündüm ve ben artık tamamen vazgeçtim çok zor hala icimde yangınlar var ama bugün benim arkamda durmayan adam 3 çocuğum olsa yine arkamda durmaz annesini secerdi anlatmak istedim içimi dökmek istedim eski nişanlım arkadaşlarımla gorusmemi istemiyordu yıllardır hiç arkadaşım yok anlatacak kimsemde yok haliyle yazmak iyi geldi okuyan herkese teşekkür ederim
Sadaka verdim gerçektenBak canım bnm kaç yaşındasın bilmiyorum ama sen git sadaka ver. Bundan koca mı olurdu zannediyorsun, aile inanki çok fazla önemliymiş tecrübeyle sabit. Aileci tipler değişmiyor. Annesi adına özür dileyip orta yol bulmaya çalışacağına o tercihini bu yönde yapmış. Evlenince daha kötü olcak bu mutlak gerçek. Sil gözünün yaşını onlar kaybeder de. Şimdi nişan attı olursun ama evlenince boşandı oluyorsun. Daha zor daha ağır oluyo inanki
Oy kuzum muhtemelen yaşın da küçük iyice kısıtlamış seni. Böyle biriyle olmaz zaten sen en doğru olanı yapmışsın elini öpen alsın seni. Okulunu bitir üniversite de okursun ilerde. Ama bu insanla karşılaşmamaya dikkat et olur mu zarar vermesin sana, bir müddet akşamları dışarı çıkma görüşelim derse görüşme tamam mı. Aileni çok sev bak arkanda durmuşlar. Kimse senin annenle birlikte kız büyütmedi verir mi kadir kıymet bilmeyene. Ne demekmiş düğün istemezlermiş seni isteyen alınla telinle alsın sen hiçbirşeye üzülme. Bazen bazı insanlar hayatımızdan çıkarılır arkalarından koşmamak lâzım.6 yıldır birlikteydik 3 yıl nişanlı kaldık düğün olmasın dediler tamam dedim bende istemiyordum zaten kv beni hiçbir zaman sevmedi bunu açıkça söylemese de anlaşılıyordu neyse dedim oğlu sevsin yeter çünkü ben öyle bir seviyorum ki aptal aşık resmen ilişkimizin 4. Ayında gittik dövme yaptırdık bende onun ismi onda benim ismim yazıyor neyse yıllar geçiyor nikaha 58 gün var kv gelmiş bana kına kıyafetini sen al diyor sen ben ayrımı hiç yapmadım bende varsa ben aldım yoksa nişanlım aldı para konusunun zaten adı geçmezdi ilişkimizde hiç sorun yaşamadık yani neyse bende alamam öyle bı maddi durumum yok dedim iyiki demişim konu öyle yerlere geldi ki gerçek yüzlerini gördüm beni o kadar zorladı ki kv ben ağlamaya başladım tabi annem duydu sordu anlatmadim neyse kvi aradı ne oldu diye sordu saçma sapan konuşmaya başladı kızına sor bilmem ne sonra kinalik için dedi annemde kinaliği erkek tarafı alır genelde dedi o zaman sende damatlık alıcaksın dedi kv annemde ben damatlık alırım sen benim kızıma gelinlik kinalik al sorun değil dedi (gelinliği bir akrabasının varmış paraları yok diye kabul ettim ) vee kv açtı ağzını yumdu gözünü gelinlikte almıyorum gelinde almıyorum git kendine başka damat bul dedi ve kapattı telefonu neyse aradan 2 gün geçti ( ev tutulmuştu beyaz eşya mobilya herşey hazır hepsini kv beğendi bana fotoğraf attı beğenmedim dedim dinlemedi aldı ) nişanlım mesaj atıyor benim ailem bu kabul ediyorsan böyle diye yani adam annesinin yerine özür dileyeceğine haklıymış gibi davranıyor neyse işte tabiki kabul etmedim benim anneme saygısızlık yapılmış ben daha gelin olur muyum size ? Bana yapılan saygısızlığı belki sindirebilirdim ama anneme yapılanı asla. 1 ay geçti ayriliğimizin üstünden dövmeyi kapattirdim okulu bırakmıştım onunla tanışınca gittim tekrar yazıldım (açık lise) kendime vakit ayırdım iyice düşündüm ve ben artık tamamen vazgeçtim çok zor hala icimde yangınlar var ama bugün benim arkamda durmayan adam 3 çocuğum olsa yine arkamda durmaz annesini secerdi anlatmak istedim içimi dökmek istedim eski nişanlım arkadaşlarımla gorusmemi istemiyordu yıllardır hiç arkadaşım yok anlatacak kimsemde yok haliyle yazmak iyi geldi okuyan herkese teşekkür ederim
Şimdi olsa bende kesinlikle bu kadar taviz vermezdim cahillik mi dersin salaklık mi dersin artık ne dersen ama akillandim artık benim hayatımda böylelerine yer yokgüzelim yıllarınızı nelerle ziyan ediyorsunuz anlam veremiyorum
daha başta arkadaşlarımla görüştürmemeyi arkadaşlarım hakkında olumsuz yorum yapan adamı bir saniye tutmazdım yanımda.
bu senin yaşlarındayken de böyleydi 20li yaşların başında herkes sevgilim yok diye üzülürdü bana
sizin gibi zulüm çekeceğime böyle daha iyi derdim
kitabımı alır kafeye gider sinemaya giderdim tek başıma. istediğim insanla görüşürdüm
iyi ki öyle yapmışım. zaman geri alınamıyor maalesef
Ayrı şehirlerdeyiz kapımda yatsa görüşmem bu saatten sonraOy kuzum muhtemelen yaşın da küçük iyice kısıtlamış seni. Böyle biriyle olmaz zaten sen en doğru olanı yapmışsın elini öpen alsın seni. Okulunu bitir üniversite de okursun ilerde. Ama bu insanla karşılaşmamaya dikkat et olur mu zarar vermesin sana, bir müddet akşamları dışarı çıkma görüşelim derse görüşme tamam mı. Aileni çok sev bak arkanda durmuşlar. Kimse senin annenle birlikte kız büyütmedi verir mi kadir kıymet bilmeyene. Ne demekmiş düğün istemezlermiş seni isteyen alınla telinle alsın sen hiçbirşeye üzülme. Bazen bazı insanlar hayatımızdan çıkarılır arkalarından koşmamak lâzım.
Varya saçımı başımı yolasım geliyor bazen. Düğüne 15 gün kala attım nişanı ay alalem ne der, davetiyeler bile dağıtıldı yapamazsın dedim kendime. Annem at nişanı dedi. Dinlemedim. Şimdi boşandım. Bazen dşyorumki oh iyi oldu sana diyorum. Ozamam nişan atmış olmamak adına şu an boşanmış oldum. Üzülme sağlığın yerinde olsan yeterSadaka verdim gerçekten
doğru insan elbet çıkıyor karşınaŞimdi olsa bende kesinlikle bu kadar taviz vermezdim cahillik mi dersin salaklık mi dersin artık ne dersen ama akillandim artık benim hayatımda böylelerine yer yok
Çok geçmiş olsun. Rabbim acılarını sindesin sana da ferah kapılar açsın INSAALLAH. Ne güzel nikah olmadan gerçek yüzlerini görmüşün ben boşanma aşamasındayim. Inan böyle çok zor. Güzelce kurtulmuşsun. Hem de ne güzel eğitimimle ilgili yeni adımlar atmışsın. Önüne bak.6 yıldır birlikteydik 3 yıl nişanlı kaldık düğün olmasın dediler tamam dedim bende istemiyordum zaten kv beni hiçbir zaman sevmedi bunu açıkça söylemese de anlaşılıyordu neyse dedim oğlu sevsin yeter çünkü ben öyle bir seviyorum ki aptal aşık resmen ilişkimizin 4. Ayında gittik dövme yaptırdık bende onun ismi onda benim ismim yazıyor neyse yıllar geçiyor nikaha 58 gün var kv gelmiş bana kına kıyafetini sen al diyor sen ben ayrımı hiç yapmadım bende varsa ben aldım yoksa nişanlım aldı para konusunun zaten adı geçmezdi ilişkimizde hiç sorun yaşamadık yani neyse bende alamam öyle bı maddi durumum yok dedim iyiki demişim konu öyle yerlere geldi ki gerçek yüzlerini gördüm beni o kadar zorladı ki kv ben ağlamaya başladım tabi annem duydu sordu anlatmadim neyse kvi aradı ne oldu diye sordu saçma sapan konuşmaya başladı kızına sor bilmem ne sonra kinalik için dedi annemde kinaliği erkek tarafı alır genelde dedi o zaman sende damatlık alıcaksın dedi kv annemde ben damatlık alırım sen benim kızıma gelinlik kinalik al sorun değil dedi (gelinliği bir akrabasının varmış paraları yok diye kabul ettim ) vee kv açtı ağzını yumdu gözünü gelinlikte almıyorum gelinde almıyorum git kendine başka damat bul dedi ve kapattı telefonu neyse aradan 2 gün geçti ( ev tutulmuştu beyaz eşya mobilya herşey hazır hepsini kv beğendi bana fotoğraf attı beğenmedim dedim dinlemedi aldı ) nişanlım mesaj atıyor benim ailem bu kabul ediyorsan böyle diye yani adam annesinin yerine özür dileyeceğine haklıymış gibi davranıyor neyse işte tabiki kabul etmedim benim anneme saygısızlık yapılmış ben daha gelin olur muyum size ? Bana yapılan saygısızlığı belki sindirebilirdim ama anneme yapılanı asla. 1 ay geçti ayriliğimizin üstünden dövmeyi kapattirdim okulu bırakmıştım onunla tanışınca gittim tekrar yazıldım (açık lise) kendime vakit ayırdım iyice düşündüm ve ben artık tamamen vazgeçtim çok zor hala icimde yangınlar var ama bugün benim arkamda durmayan adam 3 çocuğum olsa yine arkamda durmaz annesini secerdi anlatmak istedim içimi dökmek istedim eski nişanlım arkadaşlarımla gorusmemi istemiyordu yıllardır hiç arkadaşım yok anlatacak kimsemde yok haliyle yazmak iyi geldi okuyan herkese teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?