- 11 Ağustos 2018
- 1.257
- 1.619
- 42
Okudum.Allah dileğini kabul etsin.Okudum canim Allah dilegini kabul etsinn.
Benim niyetim sınavlarimda basarili olabilmek
Benim duam ruhsal sıkıntılarımdan kurtulup ruhen kendimi daha iyi hissetmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum.Allah dileğini kabul etsin.Okudum canim Allah dilegini kabul etsinn.
Benim niyetim sınavlarimda basarili olabilmek
Okudum Allah kabul etsin.Okudum.Allah dileğini kabul etsin.
Benim duam ruhsal sıkıntılarımdan kurtulup ruhen kendimi daha iyi hissetmek
Okudum. ALLAH sifa versin.Rabbim zihin açıklığı versin inşallah okudum dua ettim.
Ameliyat oldum bir an önce iyileşmek istiyorum.
Okudum başarılar.Okudum. ALLAH sifa versin.
Benim niyetim sinavlarimda basarili olabilmek
Okudum. Allah kabul etsin.Ben de okudum. Allah kabul etsin
okudum.
Okudum, Allah kabul etsin inşallah Benim duam sağlıklı bir şekilde bebeklerimi dünyaya getirip rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçirmek amin okuyacak arkadaştan da Allah razı olsunOkudum, Allah kabul etsin.
Benim duam; sikintilarimdan kurtulup, aski bulmak
Okudum niyetinize ALLAH kabul etsin aminnnOkudum, Allah kabul etsin inşallah Benim duam sağlıklı bir şekilde bebeklerimi dünyaya getirip rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçirmek amin okuyacak arkadaştan da Allah razı olsun
Okudum niyetinize ALLAH kabul etsin aminnn
Bende tez vakitte kabeye gitmek istiyorum okuyan arkadaşdan ALLAH razı olsun
okudum Rabbim hayırlı kişilerle tanıştırsın sıkıntılarınız kuş olup uçsunOkudum, Rabbim size ve tum isteyenlere en kisa zamanda nasip etsin.
Benim duam; sikintilarimdan kurtulup, aski bulabilmek
okudum Rabbim hayırlı kişilerle tanıştırsın sıkıntılarınız kuş olup uçsun
Benim duam; hayırlısıyla evlat sahibi olabilmek
Okudum. Allah niyetini kabul etsin.Cok sagolun, ben de sizin icin okudum. Rabbim en kisa zamanda hayirli, saglikli evlatlar nasip etsin
İnşallah başarılı olursunuz okudum sizin içinOkudum. Allah niyetini kabul etsin.
Benim niyetim derslerimde basarili olabilmek
İnşallah başarılı olursunuz okudum sizin için
Okudum senin icn. Allah kabul etsinOkudum, duanizi Rabbim kabul etsin.
Benim duam; ruhumun hafiflemesi, hayatimin kolaylasmasi, sikintilarimin acilip, aski bulabilmek
Okudum senin için canım benim. Bende şifa için dua beklerimOkudum senin icn. Allah kabul etsin
Benim niyetim hastaligima sifa bulmak
Sizin icin okudum duami..bebegim var ve geceleri uyumuyor..nolur uykusunu almasi uyumasi icin dua ederseniz sevinirim..uykusuzluktan bitiyorum artikk..kim goruyorsa bu yazimi dua etsin yalvaririm..geceleri uyusun minigimAmi
Aminnn sagolun