- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.525
- 133
- 30
Senin için 1 Fatiha, 100 ya vedüd okudum. Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.Senin için 3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsi okudum rabbim tez zamanada yuvanızı çocuk müjdesiyle taçlandırsın inşallah
İsmim özlem rabbim bana da en kısa zamanda hayırlı bir yuva kurmayı hakkımda hayır olanı gönlüme razı ,gönlümdekini hakkımda benim için hayr eylesin inşallah amiiiinnnn
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSenin için 1 Fatiha, 100 ya vedüd okudum. Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.
Benim duam;Yarabbi gönlüme inşirah ferahlığı ver. Çok istediğim duamı hakkımda hayırlısı ise nasip et. Hakkımda hayırlı değilse onu bana hayırlı kıl, öyle nasip et. Eğer onu bana nasip etmeyeceksen gönlümü buna razı et ve beni şaşırtma. Amin
Sizin için 3 fatiha 1 ayetül kürsü okdum. Duanızı yazmamışsınız. Gönlünden geçeni Allah bilir, dualarımızı kabul eylesin.Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşaallah
Sizin için okudum.Allah kabul etsin inşAllahSizin için okudum Rabbim kabul etsin inşaallah
Sizin icin 3 ihlas 3 fatiha okudum dua ettim Allah gonlunuzdekini hayırlısı yla versin insallahSizin için okudum.Allah kabul etsin inşAllah
Sizin icin 3 ihlas 3 fatiha okudum dua ettim Allah gonlunuzdekini hayırlısı yla versin insallah
Benim duam hayirli bir insanla mutlu huzurlu hayili bir yuva kurmak tez zamanda amin
Sizin için 3 fatiha, 3 ihlas , 1 ayetel kursi okudum. Duanız kabul olur inşallah.Sibelcim senin için okudum canım rabbim tez vakitte duanın kabul oldu sevincini yaşatsın inşallah
İsmim özlem duam ya rabbi hakkımda hayır olanı gönlüme razı eyle gönlümdekini hakkımda benim için hayr eyle tez vakitte muradımı ver ya rabbi amiiiin
Sizin için 3 fatiha, 3 ihlas , 1 ayetel kursi okudum. Duanız kabul olur inşallah.
Benim duam: Allahın bana sağlıklı bir hamilelik sonrasında sağlıklı, imanlı, güzel evlatlar vermesi. Allah kabul etsin.
3 İhlas 1 Fatiha okudum. Allah gönlüne göre versin canımSizin için 3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsi okudum rabbim tez zamanda yuvanızı bebek müjdesiyle taçlandırsın inşallah
Özlem niyetine hayırlı , mutlu , huzurlu bir yuva rabbimden diliyorum aminnnn☺☺
Dualarınız kabul olsun size okudum.3 İhlas 1 Fatiha okudum. Allah gönlüne göre versin canım
Duam: Şifa bulmam,borçlarımızın bitmesi,dünyevi isteklerime kavuşmamAmin
Duanız kabul olsun okudumDualarınız kabul olsun size okudum.
Bende sizin okudum. Allah kabul etsin.Duanız kabul olsun okudum
Bende sizin okudum. Allah kabul etsin.
Allah mübarek cuma hürmetine duanızı kabul eylesin. Sizin için okudum.Ben de sizin için okudumm rabbim kabul etsin inşallah
İsmim özlem benim duam rabbim tez zamanda hayırlı bir yuva kurmayı nasip eylesin hakkımda hayır olanı gönlüme razı, gönlümdekini de hakkımda benim için hayr eylesin inşallah
Allah kabul etsin okudum ins gönlündeki şeylerin en güzeli olur çok aminAlla
Allah mübarek cuma hürmetine duanızı kabul eylesin. Sizin için okudum.
Bende okudum ALLAH dualarınızı Kâbe de edilen dualar gibi makbul eylesinOkudum Rabbim gönlünüze göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?