- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
Senin icin okudum Rabbim dilegini hayirlisiyla nasip etsin insallah Amin❤Niyetine dileğine okudumAllah kabul etsin cnm
sizin için okudum bende inşallah kalbinize göre duanizi yaşarsınız :))Senin icin okudum Rabbim dilegini hayirlisiyla nasip etsin insallah Amin❤
Benim icin okuyacak olan arkadaşım ismim Büşra duam ise ; öncelikle hayirli ve saglikli olmasi dilegiyle kizima sahip cikacak salih bir erkek evlada sahip olmak.. Simdiden Allah razi olsun Rabbim seninde gönlünün muradini versin insallah❤
Sizin icin okudum Allah kabul etsinsizin için okudum bende inşallah kalbinize göre duanizi yaşarsınız :))
benim için okuyacak arkadaşımındaa adım elif hayırlısı ile kalbime göre bir iş istiyorum rabbimden şimdiden Allah dualarımızı kabul etsin :))
Sizin icin okudum Allah kabul etsin
Rabbim hayırlı muratlarınızı nasip etsin sizin için okudum.Gönlünüzden ne geçiyorsa olsun inşallah, sizin için okudum.
Okudum Allah dualarını kabul eylesin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasınRabbim hayırlı muratlarınızı nasip etsin sizin için okudum.
Bende hayırlı sağlıklı bi evlat istiyorum
Sizin icin okudum rabbim her dileginizi gerceklestirsin insallahHayırlı cumalar selam ve dua ile
Okudum Allah gönlünüze göre versin..
Sınavım büyük sıkıntım çok sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum Rabbimden
Sizin icin okudum Rabbim bu mubarek günde gonlunuzden geçeni kabul eylesin inşallah.Hayirli cumalar sizin icin okudum Allah kabul etsin
Sizin icin okudum Rabbim bu mubarek günde gonlunuzden geçeni kabul eylesin inşallah.
Benim için okuyan arkadaşım ismim Busra niyetim ise oncelikle saglikli ve hayirli olmasi dileğiyle kizima sahip cikacak salih bir erkek evlat sahibi olmak Şimdiden Allah razi olsun Rabbim seninde gönlünden geceni en kisa zamanda nasip etsin insallah❤
Aminn Allah razi olsun Rabbim gönlünüzce versin herseyi❤Sizin icin okudum. Rabbim cuma gununun hurmetine duanizi kabul etsin insAllah.
Sizin icin okudum. Rabbim cuma gununun hurmetine duanizi kabul etsin insAllah.
Okudum allah gönüllerinize göre versin inşallahAminn Allah razi olsun Rabbim gönlünüzce versin herseyi❤
okudum allah erdirsin muradınıza tez zamandaOkudum allah gönüllerinize göre versin inşallah
Sizin icin okudum Rabbim tez zamanda gonlunuzdekini hayirlisiyla yasamayi nasip etsin inşallah..okudum allah erdirsin muradınıza tez zamanda
Okudum rabbim hayirlisi ile nasip etsin.Sizin icin okudum Rabbim tez zamanda gonlunuzdekini hayirlisiyla yasamayi nasip etsin inşallah..
Benim icin okuyan arkadasim ismim Busra duam ise tez zamanda saglikli hayirli salih bir erkek evlat sahibi olmak.. Simdiden Allah razi olsun❤
Sizin için okudum. Allah kabul etsin.Okudum rabbim hayirlisi ile nasip etsin.
Sizin için okudum. Allah kabul etsin.
Sizin için okudum.Allah kabul etsin inş .Siniz icin okudum. Allah kabul etsin.
sizin için okudum Allah kabul etsinSizin için okudum.Allah kabul etsin inş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?