- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
şu an yağmur yağıyor ve yağmurda okunan duaların kabul olacağına inananlardanım ...
hanımlar bu hafta sonu olacak sınavımın iyi geçmesi ve işe yerleşmeme vesile olacak mülakatımında müspet sonucu için dua isteyeceğim ...
teşekkür ederim ...
turkuaz8, senin icin okudum, Rabbim gönlüne ve gönlümüze göre verir insallah.
şu an yağmur yağıyor ve yağmurda okunan duaların kabul olacağına inananlardanım ...
hanımlar bu hafta sonu olacak sınavımın iyi geçmesi ve işe yerleşmeme vesile olacak mülakatımında müspet sonucu için dua isteyeceğim ...
teşekkür ederim ...
Ben de senin için okudum, Allah gönlünün muradını versin
Turkuaz senin için okudum. Rabbim kabul etsin..
Canm hayirli dilegin icin 3ihlas 1fatiha okudum:)
senin için okudum, Allah kabul etsin
canım bende senin için okudum ALLAH her şeyin senin için en hayırlısını versin...
senin için okudum...
Mavi Menekşe, sana ve tüm evlat isteyenlere dua ettim. tabii ki Fatiha okuyarak... Rabbim kabul buyursun inşallah...senin için okudum Allah muradını gerçekleşirsin
benim dileğim evlat sahibi olmak
gülümsün bende senin için okudum Allah tüm ne istiyosan hayırlısıyla versin iki cihanda murad alanlardan ol
kestane şekeri; bende senin için okudum. Rabbim kabul etsin inşallah..
kestane şekeri; bende senin için okudum. Rabbim kabul etsin inşallah..
NNiyetlendim okudum canım Allah'ım kabul etsin, tüm dualarını tüm dileklerini duysun 'ol' desin olsun inşAllah.
Karamelli Kek senin içinde okudum...
sana okudum ALLAH kabul etsinSana okudum.Rabbim hakkinda hayirlisini versin.Dualarin kabul olsun :) insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?