3 Fatiha 3 İhlas 1 Ayetel Kürsi okudum senin için.. tevafuk benim de duam aynı, sevdiğim adama kavuşmak ve onunla evlenmek.. bi de iş bulmak.. okuyacak arkadaştan Allah razı olsun..
sizin için 3 ihlas bir fatiha okudum Rabbim kabul eylesin inşallahsizin için 3 fatiha , kapalı kapıları açsın diye 1 fetih suresi okudum. rabbim kabul etsin hepimizin dualarını.
sizin için 3 ihlas bir fatiha okudum Rabbim kabul eylesin inşallah
Sizin icin okudum Allah kabul etsinsizin için 3 ihlas 1fatiha okudum Rabbim kabul etsin
Sizin icin okudum Allah kabul etsin
Sizin icin 3 tane okudum Allah kabul etsinUstteki uyenin Hayirli muradi icin 3 fatiha okudum Allah kabul etsin
Sizin icin 3 tane okudum Allah kabul etsin
3 tane okudum sizin icin Allah kabul etsinben de üç fatiha okudum sizin için allah kabul etsin.
sevdiğime tekrar kavuşmam için dua eder misiniz
Sizin icin okudum Allah kabul etsinÜstteki üyenin duasının kabulü için 3 fatiha ,1 Nas, 1 Felak, 1 Ayetel kürsi okudum Rabbim kabul etsin inşaAllah..
Sizin için okudum. Rabbim kabul etsin inş.Sizin icin okudum Allah kabul etsin
Sizin için okudum. Rabbim kabul etsin inş.
Sizin için okudum Allah kabul etsin inşaAllahsizin için okudum Rabbim kabul etsin
sizin için okudum Rabbim kabul etsinSizin için okudum Allah kabul etsin inşaAllah
Fatiha için de sana denk geldimsizin için okudum Rabbim kabul etsin
Fatiha için de sana denk geldimRabbim gönlüne göre versin canım okudum kabul olur inşallah.
Allah razi olsunsizin için okudum Rabbim kabul etsin
Sizin icin okudum allahim kabul etsin.Allah razi olsun
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSizin icin okudum allahim kabul etsin.
Bir alttindaki arkadasim gönlümdeki duanin kabulu icin bana dua edermisin? Tesekur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?