@ghyk sizin için okudum
Rabbim en kısa zamanda dualarinizı kabul etsin.
Sizin için okudum Rabbim tez zamanda dualarınızı kabul eder her ne diliyor istiyorsanız nasip eder inşallah
Burada da sizin için tekrar okudum.Sizin icin okudum Allah hayirlisiyla gonlunuze gore versin insallah
Burada da sizin için tekrar okudum.Allah gönlünüzde ki dualarınızı kabul etsin inş.
Haftasonu olacak sınavlarımı başarıyla sonuçlandırmam için dua edermisiniz? Allah razı olsun.
Ben de burda tekrardan sizin icin okudum. Allah zihin acikligi versin. Tum sinavlarinizdan basariyla gecin insallah
Sizin için okudum. Rabbim hayırlısıyla ne dileğiniz varsa nasip etsin inşallah.Sizin için okudum Rabbim tez zamanda dualarınızı kabul eder her ne diliyor istiyorsanız nasip eder inşallah
Sizin için okudum. Rabbim hayırlısıyla ne dileğiniz varsa nasip etsin inşallah.
sizin için okudum Rabbim kabul etsinSizin icin okudum. Allah hayirlisiyla dualarimizi kabul etsin insallah
Rabim Gonlunuzdekini Hakiniza Hayirli Eylesin Hakinizda Hayirli Olanida Gonlunuzu Razi eylesin okudum Allah kabul eylesin...sizin için okudum Rabbim kabul etsin
Rabim Gonlunuzdekini Hakiniza Hayirli Eylesin Hakinizda Hayirli Olanida Gonlunuzu Razi eylesin okudum Allah kabul eylesin...
sizin için okudum rabbim dualarınızı kabul etsinSizin icin okudum. Allah hayirlisiyla dualarimizi kabul etsin insallah
sizin için okudum rabbim dualarınızı kabul etsin
Sizin için okudum Allah ne dileğiniz varsa hayırlısı ile versin benim için okur msusnuz hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı kuranli evlat istiyorum.Ben de sizin icin okudum. Allah kabul etsin insallah
Sizin içinde okudum Allah ne dileğiniz varsa hayırlısı ile versinsizin için okudum rabbim dualarınızı kabul etsin
Sizin için de okudum Allah ne dileğiniz varsa hayırlısı ile versinTrueFalse, okudum sizin için, dualarınız kabul olsun hayırlısıyla...
Sizin için de okudum Allah ne dileğiniz varsa hayırlısı ile versin
Bende sizin için okudum Allah hayırlısıyla her şeyi gönlünüze göre versinSizin icin okudum. Allah dileginizi kabul etsin hayirlisiyla.
Allah razı olsun sizin için tekrar okudumSizin için de okudum Allah ne dileğiniz varsa hayırlısı ile versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?