sizin için okudum. Allah'ım gönlünüze göre versin. Tüm dualarınız hayırlısıyla kabul olsun! amin.
gülümsünn senin için okudum,Allah hayırlısıyla tüm dualarını kabul etsin inşallah.
bende size okudum.Aslı85
Sizin için okudum rabbim tüm dileklerinizi kabul etsin
derha, ben de sizin için okudum.buujuu sizin için okudum Allahım tüm sıkıntılarınızı gidersin
derha, ben de sizin için okudum.
Rabbim gönlünüze göre versin!
sizin için okudum. Allah'ım gönlünüze göre versin. Tüm dualarınız hayırlısıyla kabul olsun! amin.
Gülümsün bende senin için okudum canım duaların kabul olsun tüm isteklerin gerçekleşsin..bereket ve bolluk seninle olsun ..
ben de senin için okudum.Allah kabul etsin
Allah bütün dualarını kabul etsin Maslow, ben de senin için ve tüm dileği olanlar için okudum.
ikizler tam ezan okunurken denk geldi senin fatihan tüm ictenligimle söylüyorum umarım ALLAH tan istedigin,diledigin neyse o olur..
Maslow, senin için okudum. Rabbim af ve mağfiret etsin. Gönlüne göre versin. AMİN!sekerciiik senin için okudum,Allah gönlünün muradını versin hayırlısıyla
aslı, bak gene tesadüf oldu. ben de senin için okudum canım! Rabbim gönlüne göre versin. AMİN!MELOS8 senin için okudum, hayırlısıyla dileklerin tez zamanda kabul olur inşallah.
aslı, bak gene tesadüf oldu. ben de senin için okudum canım! Rabbim gönlüne göre versin. AMİN!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?