senin için fatiha okudum.Allah kabul etsin
bujuu amin inşallah demekgeldi içimden maslow inşallah en kısa zamanda çok sevdiğin biriyle yada sevecegin biriyle evlenir coluk cocuga karısırsın :) senin için okudum.
cnan, okudum senin için, rabbim muradını versin hayırlısıyla... Amin!bende okudum.allah kabul etsin canım:)
cnan, okudum senin için, rabbim muradını versin hayırlısıyla... Amin!
turkuazcanım, demek sen okudun bana, ne kadar mutlu oldum ben şimdi yaaa!bende senin için okudum canım.
Allah kaul etsin inş. Amin
turkuazcanım, demek sen okudun bana, ne kadar mutlu oldum ben şimdi yaaa!Ben de sana okudum. Hayırlı bir eş, hayırlı bir yuva ve sağlıklı hayırlı yavrular diledim.
sağ ol canım, ben gene sana okudum.sağol canım Allah razı olsun. isteyen herkese nasip etsin Rabbim. sonrada bize inş.
valla okuyup dedim baktım en son senmişin nasip işte
bujuu amin inşallah demekgeldi içimden maslow inşallah en kısa zamanda çok sevdiğin biriyle yada sevecegin biriyle evlenir coluk cocuga karısırsın :) senin için okudum.
sağ ol canım, ben gene sana okudum.
O kadar içten dilemişsin ki ben de senin için okudum.
senin için de tabi Gulumsunn,allah gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesin
Maslowcum sana okudum.Allah kalbine gore es versin.coluk cocuga karisasin.Allah yuzunu guldursun.
MASLOW senin için okudum allah dileklerini kabul etsin =)
tatlım,sevgilim06'yı esgeçtinsağ ol,allah razı olsun benim için okumuşsun,ben ikiniz için de okudum melekler,herşeyden önce hayırlı bir yuva kurmanız dileğiyle dileğiniz hayırlısı ile kabul olsun inşallah
senin için okudum Ayşe, Allah gönlüne göre versin.hemşerim senin için okudum ben de :)
senin için okudum gulumsunn inşallah bütün işlerin yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?