Ben de sizin için okudum. Allah kabul etsin.
Asinaz Allah gönlünün muradını versin hayırlısıyla, ben de senin için okudum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sizin için okudum. Allah kabul etsin.
Asinaz Allah gönlünün muradını versin hayırlısıyla, ben de senin için okudum.
maslow, ben de senin için dua ettim. fatiha da okudum tabii ki!senın dılegın ıcın okudum.allah kabul etsin
maslow, ben de senin için dua ettim. fatiha da okudum tabii ki!
ben de sayfayı açtım, gene sana okumak nasip oldu. Rabbim gönlünün muradını versin hayırlısıyla...allah razı olsun,sen okuduktan sonra sana okuyan çıkmamış madem,sana da ben okudum,rabbim hayırlısıyla dileğini versin inşallah
ben de sayfayı açtım, gene sana okumak nasip oldu. Rabbim gönlünün muradını versin hayırlısıyla...
inşallah dileğin gerçek olur tez vakitte
Ben de senin için okudum ve dua ettim. Rabbim gönlüne göre versin.aminnn inşallah... Allah kabul etsin bir tane de senin için okudum :)
Ben de senin için okudum ve dua ettim. Rabbim gönlüne göre versin.
Senin icin okudum.Rabbim hakkinda hayirli olan dualarini kabul etsin
Allah dileklerini hayırlısıyla nasip etsin.Ben de sana okudum.
canım ben de sana okudum Allahım kabul etsin yüreğinden geçeni inşallah
ben de sana okudum. isminle dua ettim. keyfim yok bugün! dün akşamki bir olaydan, alttaki arkadaşım bana huzur, mutluluk diler misin? Bir de gönlüme göre hayırlı bir eş bir yuva ve bebikolar...ben de senin niyetin için okudum,Allah kabul etsin
ben de sana okudum. isminle dua ettim. keyfim yok bugün! dün akşamki bir olaydan, alttaki arkadaşım bana huzur, mutluluk diler misin? Bir de gönlüme göre hayırlı bir eş bir yuva ve bebikolar...
isminle dua ettim sana, Rabbim gönlüne göre nasip etsin her şeyi; hayırlısıyla...Canim, okudum senin icin, insallah tüm dualarin kabul olur.
Bir de bana dua etseniz, ögretmenligi bitiriyim bir an önce kazanayim su sinavlari... bir de sevdigime kavusayim huzurlu bir yuvamiz olsun baska bir sey istemiyorum, sevdiklerim saglikli olsun, baska bir sey istemiyorum
sizin için okudum.isminle dua ettim sana, Rabbim gönlüne göre nasip etsin her şeyi; hayırlısıyla...
sizin için okudum.
saol cnm gzl dileklerin için bende sana okdum gönlündeki hayırlısyla gerçekleşsin.bende senin için okudum gönlündeki neyse gercek olsun inşallah .çok istediğim bişey var inşallah benimde bu istediğim şey en kısa zamanda gerçek olur.
saol cnm gzl dileklerin için bende sana okdum gönlündeki hayırlısyla gerçekleşsin.