• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir üstteki üyenin hayırlı dileği için Fatiha..

allah razı olsun,sen okuduktan sonra sana okuyan çıkmamış madem,sana da ben okudum,rabbim hayırlısıyla dileğini versin inşallah
ben de sayfayı açtım, gene sana okumak nasip oldu. Rabbim gönlünün muradını versin hayırlısıyla...

ben de senin niyetin için okudum,Allah kabul etsin
ben de sana okudum. isminle dua ettim. keyfim yok bugün! dün akşamki bir olaydan, alttaki arkadaşım bana huzur, mutluluk diler misin? Bir de gönlüme göre hayırlı bir eş bir yuva ve bebikolar...

ben de sana okudum. isminle dua ettim. keyfim yok bugün! dün akşamki bir olaydan, alttaki arkadaşım bana huzur, mutluluk diler misin? Bir de gönlüme göre hayırlı bir eş bir yuva ve bebikolar...

Canim, okudum senin icin, insallah tüm dualarin kabul olur.

Bir de bana dua etseniz, ögretmenligi bitiriyim bir an önce kazanayim su sinavlari... bir de sevdigime kavusayim huzurlu bir yuvamiz olsun baska bir sey istemiyorum, sevdiklerim saglikli olsun, baska bir sey istemiyorum

Canim, okudum senin icin, insallah tüm dualarin kabul olur.

Bir de bana dua etseniz, ögretmenligi bitiriyim bir an önce kazanayim su sinavlari... bir de sevdigime kavusayim huzurlu bir yuvamiz olsun baska bir sey istemiyorum, sevdiklerim saglikli olsun, baska bir sey istemiyorum
isminle dua ettim sana, Rabbim gönlüne göre nasip etsin her şeyi; hayırlısıyla...

Back