- 27 Kasım 2014
- 1.580
- 1.796
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okudum. rabbim kalbinden dilinden düşmeyen duaları kabule tsin. senn ve sevdiklerin için ne hayırlıysa onu nasip etsinallah sana ve tüm isteyenlere uzun ömürlü sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin... onların acısını eksikliğini göstermesin... amin
gönlümdekine amin dermisin :S
Allah yar ve yardımcın olsun. okudum. dileğim için tez zamanda hayırlısının ,kolaylıklarla olması için dua eder misiniz? tşk ederimokudum. rabbim kalbinden dilinden düşmeyen duaları kabule tsin. senn ve sevdiklerin için ne hayırlıysa onu nasip etsin
benmde duam. Tayinim çıkacak. İnşALLAH güzel bir yere çıkar. gidedceğim yerde rabbim pişmanlık yaşatmasın. doğru insanlarla karşılaştırsın
KArdeşim kpss ile atanmayı bekliyor.dua edermisiniz
rabbim kabul etsin
bir fatiha 21 besmele okudum Rabbim hayir duleklerinizi versin insaallah.Ben hamileyim 2 yil once kizimi kaybettim bir gunlukken simdi ogluma da ayni teshis konuldu sifa bulmasi saglikla sihhatle dunyaya gelmesi icin minik melegime dualarinizi bekliyorum Rabbim hepinizin hayir muratlarini versin umduklariniza nail korktuklarinizdan emin eylesinAllah yar ve yardımcın olsun. okudum. dileğim için tez zamanda hayırlısının ,kolaylıklarla olması için dua eder misiniz? tşk ederim
okudum canım.rabbim sana sağlıklı bir bebek nasip etsin.Okudum canım. Allah bebegini sağ salim sana kavustursun inşallah. Bende 8 aylik Bebeğimi kaybettim 2 ay önce. Allah tan tekrar saglikli ve hayırlı evlat diliyorum.
Asmu, okudum. Dua ettim sana. Rabbim kabul buyursun inşallah.okudum canım.rabbim sana sağlıklı bir bebek nasip etsin.
çalıştığım yerden tayinim çıkacak. rabbim bana hayırlı temiz bir yer nasip etsin. gideceğim yerde dinimi yaşayabileceğim temiz insanlar nasip etsin..
Asmu, okudum. Dua ettim sana. Rabbim kabul buyursun inşallah.
Benim duam içimde. Alttaki arkadaşım bana dua eder misin? Duama AMİN der misin?
Rabbim kabul etsin vatana millete hayirli salih saliha evlat lar nasip etsinOkudum canım. Allah bebegini sağ salim sana kavustursun inşallah. Bende 8 aylik Bebeğimi kaybettim 2 ay önce. Allah tan tekrar saglikli ve hayırlı evlat diliyorum.
Okudum Rabbim kabul etsin... Bende hayırlı ve sağlıklı evlatlarım olsun istiyorum en yakın ve hayırlı zamanda inşallah, bana dua edermisiniz?Okudum canım rabbim kabul etsin.
bende niyetimi ettim. Alttaki arkadaşım, duamın kabulu için dua okuyup AMİN dermisin.
Allahim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin gonlunuzun muradini versin insaalahOkudum Rabbim kabul etsin... Bende hayırlı ve sağlıklı evlatlarım olsun istiyorum en yakın ve hayırlı zamanda inşallah, bana dua edermisiniz?
Aminokudum. rabbim kalbinden dilinden düşmeyen duaları kabule tsin. senn ve sevdiklerin için ne hayırlıysa onu nasip etsin
benmde duam. Tayinim çıkacak. İnşALLAH güzel bir yere çıkar. gidedceğim yerde rabbim pişmanlık yaşatmasın. doğru insanlarla karşılaştırsın
KArdeşim kpss ile atanmayı bekliyor.dua edermisiniz
rabbim kabul etsin
AminOkudum canım rabbim kabul etsin.
bende niyetimi ettim. Alttaki arkadaşım, duamın kabulu için dua okuyup AMİN dermisin.
Amin allah sag salim kucagina almayi saglikla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin insallahbir fatiha 21 besmele okudum Rabbim hayir duleklerinizi versin insaallah.Ben hamileyim 2 yil once kizimi kaybettim bir gunlukken simdi ogluma da ayni teshis konuldu sifa bulmasi saglikla sihhatle dunyaya gelmesi icin minik melegime dualarinizi bekliyorum Rabbim hepinizin hayir muratlarini versin umduklariniza nail korktuklarinizdan emin eylesin