Allah razı olsun duan için arkadaşımOkudum arkadasım Allah kabul etsın rabbım kalbındekı iş kapısını acıcak bundan kuşkun dahi olmasın
Arkadaşım benim için de hayatımdakı kışının benim için hayırlı degılse benden soğuması için dua edermisin
okudum. dua ettim. Allah'ım duanızı kabul buyursun.Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder dilerim ,amin:)
Alttaki arkadaşım en hayırlı şekilde mutlu olacağım, gönlümden geçen işe girmem için dua eder misin?
Okudum:)okudum. dua ettim. Allah'ım duanızı kabul buyursun.
benim duam içimde...
Alttaki arkadaşım bana dua eder misin?
Okudum .. alttaki arkadasim benim gonlumdeki dilegimin hayirlarla olmasi icin dua eder misin ?Okudum:)
Hayırla olur dilerim duanız:)
Alttaki arkadaşım en hayırlı ve mutlu şekilde gönlümden geçen işe girmem için dua eder misin?
Okudum .. alttaki arkadasim benim gonlumdeki dilegimin hayirlarla olmasi icin dua eder misin ?
herşey gönlünce ama hayırlar içinde olsun diliyorum . amin00Turkuaz, okudum dua ettim. Rabbim hayırlısıyla kabul etsin.
Manevi güç, sabır, işimde başarı ve her daim doğru yolu bulmayı diliyorum...
çok teşekkürler canım.themis1990, okudum dua ettim. Allah'ım hayırlı dualarını kabul etsin.
Manevi güç ve kuvvet, işimde başarı ve her daim doğru yolu bulmayı diliyorum...
okudum allah kabul etsin inşallahherşey gönlünce ama hayırlar içinde olsun diliyorum . amin
alttaki arkadaşım benim iki cihanda dahayırlısıyla huzurlu olabilmem için okur musun? Allah şimdiden razı olsun..
okudum Allah kabul etsinokudum allah kabul etsin inşallah
alttaki arkadaşta huzur ve sağlığım için okursa iyi olur.
okudum arkadaşım Allah hayırlı ve sağlıklı evlad/evladlar nasip etsin inşallah
bende ölmüşlerim için dua istiyorum arkadaşım
okudum, tüm ölmüşlerin ruhuna gitsin inşallah,
alttaki arkadaşım bende bebek istiyorum hayırlı sağlıklı dua edermisin
dua ettim arkadaşım1 Fatiha süresi 3 İhlas süresi okudum, dua ettim. Rabbim hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin inşaallah.
Benim duam içimde hayırlısıyla kabul olması için dua eder misin alttaki arkadaşım ?
1 fatiha 3 ihlas okudum, Rabbim başarılı kılsın, işlerini kolaylaştırsın inşallah.3 Ihlas 1 Fatiha okudum. Allah dualarimizi kabul etsin.
Yeni baslayacagim isin hayirli olmasini ve bu iste basarili olabilmem icin, okur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?