Okudum, dua ettim. Allah hayırlı dualarını kabul etsin inşallah.
Hayırlı bir iş için..
Manevi ferahlık için dua edebilir misiniz...
Okudum, dua ettim. Allah hayırlı dualarını kabul etsin inşallah.
Hayırlı bir iş için..
Manevi ferahlık için dua edebilir misiniz...
okudum,dua etim,ALLAH kabul etsinOkudum dua ettim. Allah gönlüne gore hayirli bir is ferah ve huzur nasip etsin. Amin.
Alttaki arkadaşım sen de muradımın bana nasip olması, sevgilimle aramızdaki engellerin hayırlısıyla ortadan kalkması ve tez zamanda kavuşmamız için dua eder misin?
okudum dua ettim canım Rabbim hakkında okunan hayırlı dualar kabul etsin gönlüne ferahlik versin saglikla buyur bebeğiniokudum,dua etim,ALLAH kabul etsin
alttaki arkadaşım bebeğimin sağlıklı ve akıllı olması,kafasının büyümesi için dua eder misin
ALLAH razı olsun
Alttaki arkadaşım okulu bu dönem hayırlısıyla bitirebilmem için dua eder misiniz?
Alttaki arkadasım eşim Ankara'daki işlerini bir çırpıda hallettik tez zaman da borçlarımızın kurtulması bir daha aynı dertlere düşmememiz artık işlerin yolunda gitmesi evliliğimin kurtulması icin dua eder mısın ?
okudum,dua etim,ALLAH kabul etsinsegazel, okudum dua ettim. Allah kabul etsin inşallah.
Hayırlı, huzurlu bir iş, manevi ferahlık ve beni anlayacak bir dost diliyorum...
okudum,dua etim,ALLAH kabul etsinokudum dua ettim Allah kabul etsin bebegin cok saglıklı hayırlı akıllı bir evlat olsun insallah amin amin amin
Alttaki arkadasım yarın doktor kontrolumuz var bebegimin saglıklı olması ve güzel haberlerle gelmemiz için dua edermisin Allah kabul etsin amin
Üç ihlas bir Fatiha suresi okudum. Dua ettim. Allah'ım kabul buyursun inşallah.gonul323 Okudum Allah kabul etsin.
Hayırlısıyla sağlıklı bir bebek diliyorum.
OKUDUM ARKADAŞIM RABBİM İKİ CİHANDA YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜREN BİR EŞLE EVLİLİK NASİP ETSİN İNŞALLAH (AMİN)Filozof_Prenses duanızı ettim. Allah kabul etsin. Allah hakkıma hayırlı, mutlu olacağım iffetli namuslu samimi ve şuurlu müslüman bir eş nasip eylesin İnşallah.
Üç ihlas bir Fatiha suresi okudum. Dua ettim. Allah'ım kabul buyursun inşallah.OKUDUM ARKADAŞIM RABBİM İKİ CİHANDA YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜREN BİR EŞLE EVLİLİK NASİP ETSİN İNŞALLAH (AMİN)
BENDE OĞLUM İÇİN DUA İSTİYORUM ARKADAŞLAR. ONUN SAĞLIĞI İÇİN ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN
Okudum arkadaşım Allah sana sonu hayirli, mutlu, aşk, sevgi, saygı, sadakat dolu bir evlilikle biten karsilikli guzel bir ask nasip etsin inşallah. Allah kabul etsin.Üç ihlas bir Fatiha suresi okudum. Dua ettim. Allah'ım kabul buyursun inşallah.
Alttaki arkadasim benim sonu hayirli, mutlu, aşk, sevgi, saygı, sadakat dolu bir evlilikle biten karsilikli guzel bir ask yasamam icin dua eder misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?