Amin okudum inşallah gönlünün muradına kavuşursun.
İnşallah bende istiyorum mutlu bir yuva...
okudum allah nasip eder inşallah
bende hayırlısıyla evlenmem için dua istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin okudum inşallah gönlünün muradına kavuşursun.
İnşallah bende istiyorum mutlu bir yuva...
okudum allah nasip eder inşallah
bende hayırlısıyla evlenmem için dua istiyorum
Okudum canim :)
Ben de egitim hayatim icin dua istiyorumm
Senin için okudum,Rabbim dualarını dualarımızı kabul etsin inş...:107:
Özel günümdeyim. Fatiha okuyamadım. Ama dua ettim sana Lilruba, Rabbim gönlünün muradını versin.okudum canım senin için......
Allahım ne dileğin varsa kabul etsin......
Özel günümdeyim. Fatiha okuyamadım. Ama dua ettim sana Lilruba, Rabbim gönlünün muradını versin.
Alttaki arkadaşım sıkıntılı bir durum var; niyet ettim ben!
Sen niyetime göre dua eder misin?
Allah razı olsun.
ben ettim senin için. Alah sıkıntını gidersin.
( Birde için sıkılınca bence bildiğin duaları oku. Allahtan başka duanın kabul olacağını kimse bilemez.. Dışından okuma ama içinden oku bence ... )
Allah mutlu yuva nasip etsin
Rabbim gönlünüzdeki muradı gerçekleştirsin okudum duanızı
hayırlı yuva kurmam için dua istiyorum
Sekerim , burda da denk geldik
Okudum duani, Allah kabul etsin.
Ben de gonlumdeki erkekle gec olmadan, guc olmadan hayirlisiyla evlenmek icin dua istiyorum.
ALLAH razı olsun bende sana okudum canım:)
hayırlı yuva kurmam için dua istiyorum
Okudum canım duanı Allah kabul etsin
Okudum inşallah gönlünüzden geçen dilekleriniz kabul olsun.
ben de senin için okudum canım ...
okudum canım ne dileğin varsa kabul olsun......
Alttaki arkadaşım;yetiştirmem gereken zamanla yarıştığım şeyler var.....yetiştirebilmem için fatiha okuduktan sonra dua edermisin.....
okudum canım ALLAH kabul etsinOkudum canım Rabbim ve dileğin ne duan varsa hayırlısıyla kabul etsin inşallah..
Bana da önemli bir sınava hazırlanıyorum hayırlısıyla onun için ve nişanlımla hayrlısıyla evlenebilmem ıcın dua edermisinz
Buujuu, okudum. Dua ettim. Rabbim hayırlısıyla tez zamanda kabul buyursun inşallah!okudum canım ALLAH kabul etsin
dilegim küs oldugum biri var hayırlısıyla barışmak istiyorum dua edermisiniz.
Buujuu, okudum. Dua ettim. Rabbim hayırlısıyla tez zamanda kabul buyursun inşallah!
Alttaki arkadaşım ben niyetimi ettim. Niyetime dua eder misin? Olması için... Allah razı olsun.
okudum, duanı ettim canım, Rabbim kabul etsin
dg62 okudum. dua ettim. inşallah sorunsuzca geçer her şey. AMİN!Bende okudum. Allah ne niyetin varsa kabul etsin
Alttaki arkadaşım, yaklaşık 2 hafta sonra tahmin ediyorumki kötü ve çok stresli günler yaşayacağım niyetim sorunsuz,güzelce atlatmak :18: Şimdiden çok teşekkür ederim :)
dg62 okudum. dua ettim. inşallah sorunsuzca geçer her şey. AMİN!
Alttaki arkadaşım ben niyetimi ettim. Niyetime dua eder misin? Olması için... Allah razı olsun.