• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir umutla yazıyorum

Dilasare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
1.191
-37
118
Kızlar merhaba
Aşırı şüpheli tereddüt dolu günler geçiriyorum
7 yaşında bir oğlum var onu 37.haftada kucağıma aldım .
Tekrar bebek düşündük 7 yıl sonra ama Temmuz ayında 13+2 günlük bebeğimi ani su gelişi ile kaybettim .
Ogün akşama kadar kasık ağrısı ve halsizlik içindeydim .akşam suyum geldi hastanede ilaç verdiler toplam 2 saatte düştü bebeğim .
Patoloji sonucuna göre sağlıklı değişmiş dedi doktor nedeni bu olabilir dedi ama hala kafam karışık .
Başından beri kanlı akıntım vardı hep oldu sildikçe geldi et parçaları gibi kan geld doktorlar normal bebek iyi diyorlardı sonuçta plasenta kanamalı vs yazıyordu ve bebekte anatomik bazı şeyler yazıyordu .acaba diyorum rahim ağzı yetmezliği falan mıydı .
Şimdi Rabbim nasip ederse tekrar gebeyim bunda kanama falan olmadı ama hep açık kahve akıntım ve yürüdükçe genelde olan bir akıntım var 11 hafta olacağız Progestan kullanıyorum .
Çok korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye benim durumumla aynı olup bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı .lütfen yardımcı olur musunuz

Lütfen hamilesiniz çok güzel şeyler düşünün umutsuz düşünceleri kafanızdan atın olur mu lütfen anı yaşamaya bakın💝💝💝💝strese de sokmayın kendinizi💘💘🌸

Lütfen hamilesiniz çok güzel şeyler düşünün umutsuz düşünceleri kafanızdan atın olur mu lütfen anı yaşamaya bakın💝💝💝💝strese de sokmayın kendinizi💘💘🌸
Bende inanın güzel düşünmek istiyorum ama yaşadığım şeylerin tekrar etmesinden korkuyorum inşallah güzel şeyeler yaşarım bu sefer sağolun güzel yorumunuz için ❤️🌸

Rahim ağzı uzunluğun ölçüldü mü?

Şuana kadar ölçülmedi ilk gebeliğimde sorun olmamıştı oğlum 7 yaşında ikincide ölçtüler mi ultrason ile bilmiyorum
Doktorunuza bir sorun isterseniz rahim ağzı yetmezliği de erken doğumun en birinci sebeplerinden ve ilk doğumdan sonra kısalma olabiliyormuş. En azından eğer öyle bir şey varsa önlem alınır.

Kontrolde sorucam bunu
Tabi sor ama 13 haftalık bebek pek bu sebepten düşmez. Rahim ağzı kısalığında genellikle 22-23. haftadan sonra düşükler oluyor daha doğrusu erken doğumlar. Ama en azından bu hamileliğin için kafan rahat olmuş olur, bu ihtimali elemiş olursun. muhtemelen 13 haftalık bebeğin sağlıksız bir bebek olduğu için düştü. İnşallah bu sağlıklıdır🙏🏻

Tabi sor ama 13 haftalık bebek pek bu sebepten düşmez. Rahim ağzı kısalığında genellikle 22-23. haftadan sonra düşükler oluyor daha doğrusu erken doğumlar. Ama en azından bu hamileliğin için kafan rahat olmuş olur, bu ihtimali elemiş olursun. muhtemelen 13 haftalık bebeğin sağlıksız bir bebek olduğu için düştü. İnşallah bu sağlıklıdır🙏🏻
İnşallah canım çok amin sürekli kanlı akıntım vardı .
Sağlıksız bebek olsa direkt düşük olmaz mı su kesesi patladı ve kalbi atıyordu fakat patoloji sonucunda bazı uzuvlar problemli olduğu yazıyor doktorda bu sebeptir dedi .
Bu hamileliğimde kanlı akıntı olmadı vajinal beyaz sarı akıntı geliyor arada kahve rengi

Ben 3.5 aylık olana kadar kahverengi lekelenmeler yaşadım sonra kesildi , kese alanında kanama görünmüyorsa sorun değil, kahverengi eski kan taze kan gelirse iyi değil demişti doktorum , progestan kullandım.

Ben 3.5 aylık olana kadar kahverengi lekelenmeler yaşadım sonra kesildi , kese alanında kanama görünmüyorsa sorun değil, kahverengi eski kan taze kan gelirse iyi değil demişti doktorum , progestan kullandım.
Bende şuan Progestan kullanıyorum ,aynı zamanda sulu akıntımda var

Bende şuan Progestan kullanıyorum ,aynı zamanda sulu akıntımda var
Birşey olmaz inşallah, benimde tüp bebekti ve ilk olunca çok korkuyordum, o kahverengi ve beyaz akıntılar her geldiğinde panikliyordum ama doktorum düşmez bu bebek merak etme diyordu ona güvendim kafama takmayı bıraktım kendi durdu zaten. İçerde diyelim bir kanama oldu ama hafif düzeyde o kan dışarı çıkana kadar yavaş yavaş aşağı geliyor ya işte bayatlamış olduğu için rengi kahverengiye dönüyor, bu önemsiz demişti, eğer kırmızı olursa bu taze o an olan ve hızla aşağıya inen kan demektir o zaman sorun olabilir de demişti, doktorum çok iyiydi mesleğinde güvendim kucağıma sağlıkla aldım , inşallah sizde de bir sorun olmayacagina inanıyorum.

Birşey olmaz inşallah, benimde tüp bebekti ve ilk olunca çok korkuyordum, o kahverengi ve beyaz akıntılar her geldiğinde panikliyordum ama doktorum düşmez bu bebek merak etme diyordu ona güvendim kafama takmayı bıraktım kendi durdu zaten. İçerde diyelim bir kanama oldu ama hafif düzeyde o kan dışarı çıkana kadar yavaş yavaş aşağı geliyor ya işte bayatlamış olduğu için rengi kahverengiye dönüyor, bu önemsiz demişti, eğer kırmızı olursa bu taze o an olan ve hızla aşağıya inen kan demektir o zaman sorun olabilir de demişti, doktorum çok iyiydi mesleğinde güvendim kucağıma sağlıkla aldım , inşallah sizde de bir sorun olmayacagina inanıyorum.
Maşallah canım çok sevindim 🌸
Allah razı olsun inşallah 🤲🏻

Bende de rahim kısalığı var 23 haftadayım arada kahverengi soluk bir nokta kadar lekelenme oluyor korkuyorum

Back