- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Nasıl kullanacağım. Normal su ile mi yutacağım.Aspirin. Adet başlatma konusunda tek geçerim.
O zaman bu konu ikimize de faydalı olacak :) bu arada çok geçmiş olsun acil şifalar dilerimAmeliyat olacağım ben de bu konuyu arastiracaktim. Tavsiyesi olan varsa +
Nasıl yapacağız:)Soğan kürü, tek sefere mahsus denemiştim, işe yaradı.
Sordum ama buradaki deneyimleri daha çok önemsiyorum:)Google amcaya sordunuzmu bi sorun isterseniz
Nasıl kullanacağım. Normal su ile mi yutacağım.
Çok teşekkür ederim :)Aynen normal ağrı kesiciler gibi. Günde birkaç tane kullanabilirsiniz. Kanı sulandırdığı için adet sökmede işe yarıyor.
Nasıl yapacağız:)
Çok teşekkür ederim :)
Coraspin varmış evde maalesefBir şey değil. Bu arada coraspin falan değil direkt aspirin olanından alacaksınız.
Coraspin varmış etki eder mi kiAspirin , kan sulandırıcı özelliği olduğu için erkenden adet olursun .
Bir de agrım da çok bir an önce olup rahatlamak istiyorum. Maydonoz yedim biraz dün. Bir de kürü deneyeyimmaydanoz suyunu denemiştim ben işe yarıyor gerçekten
Yok sanmıyorum , onu hiç duymadım etki ettiğini , normal aspirini kullandım biliyorum , günde 3 tane 2 güne adet olursunuz .Coraspin varmış etki eder mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?