- 19 Ağustos 2019
- 121
- 195
- 18
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
5 dk kaynatıp suyunu içmeniz yeterliBir de agrım da çok bir an önce olup rahatlamak istiyorum. Maydonoz yedim biraz dün. Bir de kürü deneyeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 dk kaynatıp suyunu içmeniz yeterliBir de agrım da çok bir an önce olup rahatlamak istiyorum. Maydonoz yedim biraz dün. Bir de kürü deneyeyim
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız:)5 dk kaynatıp suyunu içmeniz yeterli
rica ederim inşallah faydası olur:)Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız:)
Ay bende şimdi önce adaçayı içeceğim sonra da aspirin deneyeceğim teşekkürler arkadaşlarAynen normal ağrı kesiciler gibi. Günde birkaç tane kullanabilirsiniz. Kanı sulandırdığı için adet sökmede işe yarıyor.
Aa adaçayı da iyi fikir bi bakayımAy bende şimdi önce adaçayı içeceğim sonra da aspirin deneyeceğim teşekkürler arkadaşlar![]()
Paptya suyu doğal adet söktürücüdür mucize etki beklemeyin ama yinede iş görürMerhaba
Regl dönemime muhtemelen 2 3 gün var. Suratımda kocaman 2 sivilce çıktı. Göğüslerim ve bacaklarımın arka kısımları çok ağrıyor. Haftasonu da yola çıkacağım reglimin en yoğun olacağı döneme denk gelsin istemiyorum.Adet söktürücü olarak bildiğiniz bir şey var mı? Adet tarihimi 1 2 gün önceye çekebilecek bir yöntem biliyor musunuz ?
Şimdiden teşekkür ederim
Küçük bir düzeltme : papatya suyu değil papatya çayıPaptya suyu doğal adet söktürücüdür mucize etki beklemeyin ama yinede iş görür
Şuan form dokuzlu çay içiyorum aspirin içtim bakalım sonuç ne olacak.Küçük bir düzeltme : papatya suyu değil papatya çayı![]()
Pek anlamıyorum ama bi bakayım hangi ağrı kesicilerde mevcutParasetamol etken maddeli herhangi bir agri kesici de adet sokturur.
Parol mesela ya da parafonPek anlamıyorum ama bi bakayım hangi ağrı kesicilerde mevcut
Aspirini öneririm, kanı sulandırıp rahatlatıyor.Merhaba
Regl dönemime muhtemelen 2 3 gün var. Suratımda kocaman 2 sivilce çıktı. Göğüslerim ve bacaklarımın arka kısımları çok ağrıyor. Haftasonu da yola çıkacağım reglimin en yoğun olacağı döneme denk gelsin istemiyorum.Adet söktürücü olarak bildiğiniz bir şey var mı? Adet tarihimi 1 2 gün önceye çekebilecek bir yöntem biliyor musunuz ?
Şimdiden teşekkür ederim