• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir türlü sutum olmadi bende mi sorun var

gulguzeliss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
68
10
88
30
Biraz uzun olacak ama...
sezeyryan ile doğum yaptıktan tam 4 gün sonra gelmeye başladı sütüm ve damla damla o kadar azdı ki :KK43: neyse gelir zamanla dedim denemedigim yol yiyip icmedigim şey kalmadı sırf süt yapsın diye ama yok yok hiç artmadı sutum. Emdikce gelir mama verme dediler vermedim çocuğum açlıktan 25 sarılık ile komaya girecekti az kalsın günlerce hastanede yattıktan sonra doktor mama takviyesi vermek zorundasın artık dedi çünkü çocuk günlerce aç kalmış meğer ben emiyo diye sevinirken çocuk boş memeyi emiyormus :KK43: aylar geçti ama sutum 30 40 ml üstüne çıkmadı hiç. Sonuç olarak zar zor 3 ay emdi 1 ay da sagip verdim şimdi tamamen kesildi sutum. Şuan 4 buçuk aylık ve emmedigini duyan herkes çok Moralimi bozuyo biyere cikasim gelmiyo insanların bu yorumundan sıkıldığım için. Birde aaaaaaa emmiyomu emzirseydin süt gelirdi senn çok emzirmedin heralde demeleri yok mu deli oluyorum ben istemez miyim evladım anne sütü alsın. Denemedigim şey kalmadı ama olmadı işte napıyım oleyim mi Benim gibi sutu olmayip emziremeyen var mı böyle cok uzuluyorum artık bi ben mi böyleyim herkesin varken benim niye sutum olmadı

Hic canınızı sikmayin..çocuk drmuzun iki evladida hic emmemis tup gibiler bende ilk bebegimi sezaryen sonrasi emzirememustim biboronda beslendi saglikli ve cok rahat geçti bebekligi.2de emziriyrum simdi kilo almadigi sutum beslenme digi icin kesmem lzm biboronu almadigi için kesemiyorum çaresiz im 1 senedir uyumuyoruz tükendi m

Bnm kızımda 7aylık bnmde sutum hic bol bol olmadı doyamadı kızım mama icti ek olarak halada emiyor ama inanın simdi daha azaldıki cok azzzz sutum :(

Bol su icmek..keci boynuzu bekmezi tatli özellikle süt artisi yapiyor

Onu da denedim inanın yemedigim icmedigim birsey kalmadı doğum kilomu 2 ye katladım resmen süt olsun diye yiyip durmaktan. Çamur ye süt yapıyo deseler onu da yiycektim yani o derece ama hiçbir şekilde artmadı göğüslerim boş boş oldu hep bir kere bile sütle dolduğunu görmedim :(

Bnm kızımda 7aylık bnmde sutum hic bol bol olmadı doyamadı kızım mama icti ek olarak halada emiyor ama inanın simdi daha azaldıki cok azzzz sutum :KK43:

Az da olsa emmiş en azından saslisiniz az da olsa ne kadar emse kar. Benm kızım 3 ay anca emdj süt bulamayınca ne emsin ki :(

Biraz uzun olacak ama...
sezeyryan ile doğum yaptıktan tam 4 gün sonra gelmeye başladı sütüm ve damla damla o kadar azdı ki :KK43: neyse gelir zamanla dedim denemedigim yol yiyip icmedigim şey kalmadı sırf süt yapsın diye ama yok yok hiç artmadı sutum. Emdikce gelir mama verme dediler vermedim çocuğum açlıktan 25 sarılık ile komaya girecekti az kalsın günlerce hastanede yattıktan sonra doktor mama takviyesi vermek zorundasın artık dedi çünkü çocuk günlerce aç kalmış meğer ben emiyo diye sevinirken çocuk boş memeyi emiyormus :KK43: aylar geçti ama sutum 30 40 ml üstüne çıkmadı hiç. Sonuç olarak zar zor 3 ay emdi 1 ay da sagip verdim şimdi tamamen kesildi sutum. Şuan 4 buçuk aylık ve emmedigini duyan herkes çok Moralimi bozuyo biyere cikasim gelmiyo insanların bu yorumundan sıkıldığım için. Birde aaaaaaa emmiyomu emzirseydin süt gelirdi senn çok emzirmedin heralde demeleri yok mu deli oluyorum ben istemez miyim evladım anne sütü alsın. Denemedigim şey kalmadı ama olmadı işte napıyım oleyim mi Benim gibi sutu olmayip emziremeyen var mı böyle cok uzuluyorum artık bi ben mi böyleyim herkesin varken benim niye sutum olmadı
Canım aynı bende senin gibiyim normal doğum yaptım sütüm var sanıyordum bence ilk 10 gün vardı ama sonrasında noldu bilmiyorum 20 gün kızımı aç gezdirdim desem yeridir sütün azabileceğini ya da ne kadar olmasını gerektiğini bilmiyordum sütüm hep azdı sağdım emzirdim yedim içtim ama değişen bişey olmadı şuan da da maalesef kızım emmekte istemiyor beni mama az da olsa sütle günü geçiriyoruz eskiden göğsümden süt olmasa bile ayrılmayan kızım emzirme şeklinde yattığı an basıyor çığlığı :KK43: napalım bizde mamayla beslicez yavrularımızı onlar yeterki yesin ve sağlıklı olsunlar

İnteenetten tomrisin enzirme notlarını okuyun benimde sütüm az uygulamaya calşyorum bakalm..

BEN şimdi bira mayası tableti kullanıyorum biraz faydasını gördüm mama yi azaltıyorum gece kalkıp sağıyorum sağmak da süt artırıyor

Yahu nasıl dersiniz hic emmemişler turp gibiler damarlarıni acip baktiniz mi o sübyanların nasıl yağ doluyormuş minnacıkken.Bozun moralinizi ciddi bir mesele cünku bu .Konu sahibi sağabildiğin kadar sagmaya devam et.Bir damlası bile en kaliteli mamadan daha faydalı.

Biraz uzun olacak ama...
Bol şu için ve fırsat buldukça uyuyun dinlenin .bunun dışında ben her kahvaltıda tahin helvası yedim faydasini gordum deneyin derin :anne: sağlıkla buyutun ins bebisi

Biraz uzun olacak ama...

Canım merhaba.
İnan okuyunca çok üzüldüm.
Bu duyguyu yaşamayan anlamaz.
Sen insanların söylediklerini boş ver.
Sanırsın hepsi memeden tanrıça. Hepsi 100 yıl emzirmiş, sütleri dolmuş taşmış.
Maalesef çok geri kafalı ve kıro insanlar var toplumumuzda.
Emziren anneyi süper anne, herhangi bir sebepten emziremeyen anneyi de başarısı ilan edenler utansın (sağlık sorunu da olabilir, emzirmek istemeye de bilir yahu zorla mı? kendi tercihi kadının)

Seni çok öpüyorum.
Herkesin başına gelebilir böyle bir şey.
Lütfen bunu düşünme ve bebeğine odaklan.
Sağlıklı mı? Mutlu bir bebek mi?
Huzurlu mu?
İçin rahat olsun bunlar önemli.

Aç ölen bebek yok illaki hepsi bir şey yiyor.

Bak sana moral olsun ben amatör bir blog yazarıyım.
Yazılarımı oku :) Moralin düzelir.

Öpüyorum tekrar seni

www.acemianneceren.blogspot.com.tr

Sevgiler
Ceren

Canım merhaba.
İnan okuyunca çok üzüldüm.
Bu duyguyu yaşamayan anlamaz.
Sen insanların söylediklerini boş ver.
Sanırsın hepsi memeden tanrıça. Hepsi 100 yıl emzirmiş, sütleri dolmuş taşmış.
Maalesef çok geri kafalı ve kıro insanlar var toplumumuzda.
Emziren anneyi süper anne, herhangi bir sebepten emziremeyen anneyi de başarısı ilan edenler utansın (sağlık sorunu da olabilir, emzirmek istemeye de bilir yahu zorla mı? kendi tercihi kadının)

Seni çok öpüyorum.
Herkesin başına gelebilir böyle bir şey.
Lütfen bunu düşünme ve bebeğine odaklan.
Sağlıklı mı? Mutlu bir bebek mi?
Huzurlu mu?
İçin rahat olsun bunlar önemli.

Aç ölen bebek yok illaki hepsi bir şey yiyor.

Bak sana moral olsun ben amatör bir blog yazarıyım.
Yazılarımı oku :) Moralin düzelir.

Öpüyorum tekrar seni

www.acemianneceren.blogspot.com.tr

Sevgiler
Ceren

Beni anlayan birilerinin olmasi gerçekten mutlu ediyo beni. Teşekkür ederim

Back