O kadar kıymetli ki mesajlariniz ... Konumu bilmeden destek oldunuz , okuyunca daha çok destek olacağınıza eminim :)Patlama noktan olmus.. iyide olmus sen kendine deger vermezsen kimse vermiyo.. bu söz boş gbi gelebilir suan ama sindirdikce anlayacaksn.. ve kendinle gurur duy sindirip devam etmediğin için.. seni hakeden biri cıkacaktır karsına.. burda ne hikayeler var aç oku gücünün farkına varırsın
Een fazla bir yıla kuş gibi hafifleyeceksiniz. Böyle de bir şey geçti başımdan diyeceksiniz. Anı olarak kalacak.Merhabalar beş ay önce nişan attim, atmak için birçok sebebim vardı anlatsam çok uzun olur bazı konulara yazdığım yorumlardan taniyanlar vardır belki.
Sorun şu ki bir türlü eski halime dönemiyorum, haketmedigimi düşünüyorum ( evet kimse hakettiği için yaşamıyor bu süreçleri ) . Çok saf ve temiz bir sevgiydi , asla artniyet beslememistim bu yüzden yapılanlar çok ağır geliyor . Daha önce konu açmayı çok düşündüm ama geçmiş bişey için gerek yok dedim, şuan yazmamın sebebi de yarın doğum günüm ve az önce babam bir çiçek yollayıp çok güzel bir not yazmış ben bunu görür görmez ağlamaya başladım çok duygulandım, ne zaman kendime gelirim tam olarak hiç bilmiyorum ama bıkac tavsiyeye ihtiyacim var sanırım . ( Nişan atma surecimi anlatsam eminim tüm kadınlar destek olur ve en iyisini yapmışsın dersiniz , belki uygun bir zamanda yazarım onu da)
Seçerken bilemezdim çünkü çok güzel bir oyuncuydu, hayallerimdeki kişiydi tabi zamanla kendini gösterdi. Görücü usulü olduğu için kısa sürede söz nişan yaptık zaten inşallah bir daha aynı hataya düşmemGeçen burda bir konuda demiştim. Sen niye ayrıldığın adamı tercih ettiğini sorgula bu süreçte? Ne seni bu adama çekti? Hata ile, yalnızlık hissi ile yine aynı tip adamla olursun. Bu yalnızlık sürecini iyi değerlendir.
İşte aslında o oyunculuğu bir süre sonra anlayacaksın. Tek kelimesinden, bakışından. Bunu yapabilmek için kendini sorgula, geliştir.Seçerken bilemezdim çünkü çok güzel bir oyuncuydu, hayallerimdeki kişiydi tabi zamanla kendini gösterdi. Görücü usulü olduğu için kısa sürede söz nişan yaptık zaten inşallah bir daha aynı hataya düşmem
Çok haklısınız anlamam gerekiyordu. Daha dikkatli olacağım inşallahİşte aslında o oyunculuğu bir süre sonra anlayacaksın. Tek kelimesinden, bakışından. Bunu yapabilmek için kendini sorgula, geliştir.
İnşallah öyle olurEen fazla bir yıla kuş gibi hafifleyeceksiniz. Böyle de bir şey geçti başımdan diyeceksiniz. Anı olarak kalacak.
Psikoloğum da hesabına girip bak bundan kacinma acının üstüne git bir zaman sonra hicbirsey hissetmeyeceksin diyor . Kafam karıştı benim de hangisini yapmalıyım . O bir sabah çabuk gelir inşallah:)dünyanın sonu olmadığını bi sabah kalktığında anlayacaksın yani bunun için acı çekmelisin dibine kadar sosyalleş birazcık kendini kapama odalara ,stalklama
yani yola başlamadan önce yolun ne kadar Zor engebeli olduğunu görmek gerek yeri geldiğinde tökezlemek o duyguyu tatmakta lazım tamamlanmak için daha güçlü bi seni inşaa etmek gene senin elindePsikoloğum da hesabına girip bak bundan kacinma acının üstüne git bir zaman sonra hicbirsey hissetmeyeceksin diyor . Kafam karıştı benim de hangisini yapmalıyım . O bir sabah çabuk gelir inşallah:)
Ailem hep destek oldu en başından beri, tatile götürdüler bişey iste yapalım dediler ama biseye çok üzülünce hicbiseyi gözüm görmüyor maalesefBenim öyle bi babam olsa feriştahı bile üzemezdi beni heralde .
Bunun bi zamanı yok zamanla geçecektir
Evet güçleniyorum bu süreçte ne kadar acı olsa da tecrübe oldu hem de büyük bir tecrübeyani yola başlamadan önce yolun ne kadar Zor engebeli olduğunu görmek gerek yeri geldiğinde tökezlemek o duyguyu tatmakta lazım tamamlanmak için daha güçlü bi seni inşaa etmek gene senin elinde
Kıyaslanacak gibi değil ama bende ilk erkek arkadasimdan ayrildigimda böyleydim. Güya Nişan yapacaktik, evlenecektikte şükür nasip olmadi. Bir daha kimseyi sevemem falan diye düsünüyordum ki yaklasik 8 9 ay sonra esimle tanıştım. Simdi diyorum gerizekali gibi niye üzdün kendini. Eminim sizde bu duruma geleceksiniz. Yasınızı tutun, sonrada hayata kaldığınız yerden devam edin.Merhabalar beş ay önce nişan attim, atmak için birçok sebebim vardı anlatsam çok uzun olur bazı konulara yazdığım yorumlardan taniyanlar vardır belki.
Sorun şu ki bir türlü eski halime dönemiyorum, haketmedigimi düşünüyorum ( evet kimse hakettiği için yaşamıyor bu süreçleri ) . Çok saf ve temiz bir sevgiydi , asla artniyet beslememistim bu yüzden yapılanlar çok ağır geliyor . Daha önce konu açmayı çok düşündüm ama geçmiş bişey için gerek yok dedim, şuan yazmamın sebebi de yarın doğum günüm ve az önce babam bir çiçek yollayıp çok güzel bir not yazmış ben bunu görür görmez ağlamaya başladım çok duygulandım, ne zaman kendime gelirim tam olarak hiç bilmiyorum ama bıkac tavsiyeye ihtiyacim var sanırım . ( Nişan atma surecimi anlatsam eminim tüm kadınlar destek olur ve en iyisini yapmışsın dersiniz , belki uygun bir zamanda yazarım onu da)
Eşinizle tanıştığınızda eski erkek arkadaşınizla kiyasliyor muydunuz peki hiç ( içten içe istemeyerek de olsa)? Bunu yaşamak istemem ama bilmiyorum zaman ne gösterirKıyaslanacak gibi değil ama bende ilk erkek arkadasimdan ayrildigimda böyleydim. Güya Nişan yapacaktik, evlenecektikte şükür nasip olmadi. Bir daha kimseyi sevemem falan diye düsünüyordum ki yaklasik 8 9 ay sonra esimle tanıştım. Simdi diyorum gerizekali gibi niye üzdün kendini. Eminim sizde bu duruma geleceksiniz. Yasınızı tutun, sonrada hayata kaldığınız yerden devam edin.
Evet, bilinçdışı da olsa yapiyordum sanirim. Şükür ki Allah karşıma daha iyisini cikardi. Senin için de öyle olur inşallah.Eşinizle tanıştığınızda eski erkek arkadaşınizla kiyasliyor muydunuz peki hiç ( içten içe istemeyerek de olsa)? Bunu yaşamak istemem ama bilmiyorum zaman ne gösterir
Amin inşaallahEvet, bilinçdışı da olsa yapiyordum sanirim. Şükür ki Allah karşıma daha iyisini cikardi. Senin için de öyle olur inşallah.
Evet o da beni tehdit etti , aylarca peşimden koştu , kaç kişiyi aracı yapmak istedi ama kimse olmadı . İnşallah hikayemin devami da sizinki gibi güzel olur. Ve çok haklısınız kibarliktan anlamiyorlarsa kaba olmak gerekiyor sonunda.O tatlı canınızı hiç sıkmayın. Bende bekarlığımda nişan atmış biri olarak bunları söylüyorum. Görücü usulü oldu ama bana 1 ayda ne mal olduğunu gösterdi. Ailem de pek oralı olmamıştı ama sonradan gördüler.
10 ay sonra eşimle tanıştım. Şu an sadece bana tecrübe olarak kaldı. İyi ki de olmamış. İyi ki ayrılmışım milyon kere şükrettim. Aylarca peşimden koştu sonra yüz bulamayınca tehdit etti. Bizde onu tehdit ettikyapacak bir şey yok bazen kaba olmak gerekiyor.
Allah karşınıza hayırlı insanlar çıkarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?