• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir türlü diyete başlayamıyorum, çok mutsuzum.

purpletea

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
8
0
6
35
Antalya
Merhabalar, ben 18 yaşında, 168 boyunda ve 72 kilo ağırlığında bir kızcağızım. Şimdiye kadar en fazla 63 olmuştum aylar sonra tartılıp bu sonucu görmek beni şaşırtmadı ama çok üzdü. 55 kilo olmak istiyorum ama iki haftadır başladığım diyetleri en fazla 2 gün sürdürüyorum, ki normalde kararlıyımdır. Mesela daha bugün başladığım dukan diyetini az önce bayağı güzel bir şekilde bozdum :D ben diyete nasıl adapte olabilirim, nasıl bunu başarabilirim?

Canm ben de 18 yaşında,40 kiloyum :D Ben de almaya çalışıyorum tam tersi ama olmuyor... -.- Artık milletin dalga konusu oldum her gördüklerinde aaa kilo mu verdin diyorlar bıktım yani.Senin problemine gelirseeek...Bence sonuç odaklı ol :) Yani önce diyeti neden yaptığını iyice bir düşün.Sonuçta ortada bir amaç var vazgeçmemek için.Kendini gaza getirmeye çalış sonuçta o kilolar üzerine yapıştırılmadı dimi versen verirsin.Her şeyden önce vereceğine inan ve biraz da kararlı olmaya çalışman gerek :)

Son düzenleme:
Canm ben de 18 yaşında,40 kiloyum :D Ben de almaya çalışıyorum tam tersi ama olmuyor... -.- Artık milletin dalga konusu oldum her gördüklerinde aaa kilo mu verdin diyorlar bıktım yani.Senin problemine gelirseeek...Bence sonuç odaklı ol :) Yani önce diyeti neden yaptığını iyice bir düşün.Sonuçta ortada bir amaç var vazgeçmemek için.Kendini gaza getirmeye çalış sonuçta o kilolar üzerine yapıştırılmadı dimi versen verirsin.Her şeyden önce vereceğine inan ve biraz da kararlı olmaya çalışman gerek :1:

evet aslında veririm ama hep amaaaan moduna giriyorum birden bire. Ama şu an iradesizliğim için kendime çok kızgınım, umarım bu kızgınlık yarın bana hırs verir... :D

Ya da diyet değil de ufaktan ufaktan alışkanlıklarını değiştirerek başlayabilirsin.Mesela gece yatmadan yemek yiyorsan ondan vazgeç .Ya da artık abur cubur yemeyi bırak.Belki bu şekilde alışırsın zamanla diyete de

Son düzenleme:
Ya da diyet değil de ufaktan ufaktan alışkanlıklarını değiştirerek başlayabilirsin.Mesela gece yatmadan yemek yiyorsan ondan vazgeç .Ya da artık abur cubur yemeyi bırak.Belki bu şekilde alışırsın zamanla diyete de

dukan diyetine çok fena adapte oldum ama, yulaf kepeği de aldım bol bol :D yani yapacakmışım gibi bir his var içimde.

aslında hayır, protein diyeti. Ama diğer asılsız ve sağlıksız diyetler gibi değil, uzun aşamalardan oluşan bir diyet. Daha önce 63 kilodan 55 e düşmüştüm bu diyet sayesinde. Ama yazdan önce sporu bıraktım, yaz boyu 16:00 a kadar uyudum, yemek yedim, denize gittim, akşam bira içtim ve ardından gece yemeği de yeyip uyudum ve bu döngü 2 ay devam etti. Yani kilo almam için her şey müsaitti diyebilirim :B ve sonuç 72 kilo...

Back
X