yaa cok teşekkür ederim canım saglikla alalim inşallah kucagimiza senin dogum yakinlasmis pasa mi geliyo prenses miiBebişin cinsiyetini bilmiyorm ama göbeğin çok şeker duruyo
Aynen oyle Allah in takdiri saglikla doğsunda bunlar işin heyecanli kısımlarıAllah bilir..ama tahminim erkek
Benim kızım olacak canım kısmetseyaa cok teşekkür ederim canım saglikla alalim inşallah kucagimiza senin dogum yakinlasmis pasa mi geliyo prenses mii
oyy masallah tam yaz hamileligi canim seninki allahim kolayliklar versin ben simdiden cok yoruluyorum. Canim sen ne zaman ogrenmistin cinsiyetini kacinci haftada yaniBenim kızım olacak canım kısmetseinşallah sağlıkla kucağımıza alalım
Uff sorma menopozlu teyzeler gibi yanıyoruumoyy masallah tam yaz hamileligi canim seninki allahim kolayliklar versin ben simdiden cok yoruluyorum. Canim sen ne zaman ogrenmistin cinsiyetini kacinci haftada yani
canim yanmaz misin ya artik son aylarin bu sıcakta zor Allah yardimcin, yardımcımız olsunnUff sorma menopozlu teyzeler gibi yanıyoruum16 da öğrenmiştim ben canım
Canım inan hiçbir sey geçmiyor hani tabii aklimdan istediğim geçirdiğim bi cinsiyet var ama annelerin icine dogar diyorlar hani oyle his dogmasi vs yasamadim ama istediğim bi cinsiyet var tabiiValla nedir bilmem de ben erkek hissettim:) Senin ginlunden ne geciyor:)
Canım inan hiçbir sey geçmiyor hani tabii aklimdan istediğim geçirdiğim bi cinsiyet var ama annelerin icine dogar diyorlar hani oyle his dogmasi vs yasamadim ama istediğim bi cinsiyet var tabii
canim iste aynen ruyalarinda görme nedenin falan cok istediğin icinValla ben ruyalarimda hep kiz bebek goruyorum ve cok istiyorum ama bir tarafim bu kadar kiz istedigim icin kesin oglum olcak diyo
Benimde karnım yoktu ben 5 aylık olunca hafif bir tepecik anca gördüm. Herkeste farklı cnmYa ben de 16 17 haftalik oldum karnim dumduz benim. Normal mi ? Yapiya gore degisen bir sey mi ? Merak ettim bu arada cinsiyetini sizinkinin
canim iste aynen ruyalarinda görme nedenin falan cok istediğin icinbakalim canim hayırlısı olsun seninki kac haftalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?