Merhaba hanımlar yeni üyeyim ilk hamileligimi yaşıyorum 16+5 haftalık hamileyim dün kontrolum vardi şükür bebeğim çok iyi ama cinsiyetini ogrenemedik doktorum bi yorumda bulunmak istemediğini tam emin olduğunda söylemek istediği söyledi eşim ve benim için öncelik tabii sağlıklı olması ama ilk olunca insan cok heyecanlı ve merakli oluyor .Bazen karın yapisindan ve ultrasondan anlayanlar oluyor tecrübeli annelerden yorum bekliyorum
oyy masallah tam yaz hamileligi canim seninki allahim kolayliklar versin ben simdiden cok yoruluyorum. Canim sen ne zaman ogrenmistin cinsiyetini kacinci haftada yani
oyy masallah tam yaz hamileligi canim seninki allahim kolayliklar versin ben simdiden cok yoruluyorum. Canim sen ne zaman ogrenmistin cinsiyetini kacinci haftada yani
canim yanmaz misin ya artik son aylarin bu sıcakta zor Allah yardimcin, yardımcımız olsunn
Tam bizim haftada öğrenmişsin canim bizim bebis göstermedi ya da doktorum soylemek istemedi şüphe kalmasin diye diger kontrolde öğrenirim inşallah diye düşünüyorum
Canım inan hiçbir sey geçmiyor hani tabii aklimdan istediğim geçirdiğim bi cinsiyet var ama annelerin icine dogar diyorlar hani oyle his dogmasi vs yasamadim ama istediğim bi cinsiyet var tabii
Canım inan hiçbir sey geçmiyor hani tabii aklimdan istediğim geçirdiğim bi cinsiyet var ama annelerin icine dogar diyorlar hani oyle his dogmasi vs yasamadim ama istediğim bi cinsiyet var tabii