Bir türlü başlayamıyorum..

Bence yan esnetme ve mekik hareketleri çalışmalısınız. Sabahları su içerek güne başlayıp, ekmek yerine 2 yumurta, ceviz, peynir ve kuru kayısı yerseniz, abur cuburun da iğrenç olduğuna kendinizi inandırırsanız bu mümkün.

Bugun hiç şekersz bu saate geldim 500 kalori yaktıracak spor da yaptım inş devamı gelecek

Diyetisyene git ve sporla destekle. Kilo verdikçe motive olacaksın. 175 58 kiloyum şuanda. Normalde 60 olunca bile krize giriyorum,düşün.. acil zayıfla,süper hissedeceksin.

Herkeste böyle midir bilmem ama ben ne zaman kilo vericem yemicem desem kendimi sürekli mutfakta bulurdum ya da elimde abur cubur olurdu. En sonunda az yemeye başladım. Sonra kestim. Mesela ilk tatlı tariflerine bakmayarak başladım. Sonra yapmayarak. Sonra abur cuburu eve almayarak. Çokta güzel kilo verdim. Sonra ne mi oldu???? Düşük yaptım hormonlar alt üst oldu depresyona girdim yine kilo aldım bir de aldığım kilonun üstüne hamile kaldım kesin bi95 varımdır tartılmıyorum.

Yahu hergun çikolata nasıl yiyosunuz. Bnde onu anlamiyorum

Tlc de ağır yaşamlar diye bir program var, izle de 300 kilo olanları gör. Kesin yemeyi bırakırsın

Çok geçmiş olsun. Önemli olan sağlık tabiki Allah sağ sağlık kucaklamayı nasip etsn de verrsnz yine

Diyetisyene git ve sporla destekle. Kilo verdikçe motive olacaksın. 175 58 kiloyum şuanda. Normalde 60 olunca bile krize giriyorum,düşün.. acil zayıfla,süper hissedeceksin.

Vay süper boy kilo oranı ya müthiş her giydiğiniz manken gbi gösteriyordur Çok yakışıyordur tqm istediğim kilo darısı başıma. Bu kiloda kalmayı nqsıl başarıyorsunuz neler yiyorsunuz ? Çikolata tatlı vs hiç mi yemiyorsunuz ?

Sporda yapınca çok daha iyi oluyor,şekilleniyor vücut. Yiyorum canım ama dengelemeyi biliyorum. Bugün abarttım diyelim tatlının fast foodun dibine vurdum,yarın hafif yemeye çalışıyorum. Şeker ve ekmek çok fazla yok hayatımda. Daha protein ağırlıklı besleniyorum diyebilirim. Haftasonları sapıtıyorum yemek konusunda alkol falanda oluyor onlarda hrp kalori,ozaman pazartesi gününü çok hafif geçirip dengeliyorum ve kilo almıyorum. Bunun yanında bence çok kilo almaya yatkın olmayan yapım var zaten ve hayatımda hareket sürekli var.

Dambıl filan da aldım bakalım 45 dkka 500 kalori yaktıran bi video var onu yapıp üstüne Dambıl çalışmaya bşladım bir ay böle yapsam en az 5 gider heralde süper bi diyette yapıyorum üç gündür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…