- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Bence yan esnetme ve mekik hareketleri çalışmalısınız. Sabahları su içerek güne başlayıp, ekmek yerine 2 yumurta, ceviz, peynir ve kuru kayısı yerseniz, abur cuburun da iğrenç olduğuna kendinizi inandırırsanız bu mümkün.23 yaşındayım boy 176 kilo korkudan tartılamıyorum ama 85-90 arasıdır bunu yazarken bile fenalık geçiriyorum çünkü 65 kilo olmak istiyorum .vücut tipimde çok iyi değil simit bölgem çok var ve her yerim özellikle mide üstü göbek kollar çok kalın. Her gece karar veriyorum yarın çikolata tatlı yok spor var diye hatta hevesleniyorum yapmak için o gün gelince üşeniyorum çikolata azalttım yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama tam diyete ggirmeden kilo verebilen biri değilim. Spor yapmalıyım ama her gece karar verip ertesi gün uygulayamıyorum. Yüzüm bile çirkinleşti tombullaştı hayatımda hiç böyle olmamıştım.. Dışarıyq çıkıyorum tüm kadınlar benden zayıf iyice obeze doğru gidiyorum. Kendimi mahvediyorrum hayatımda en çok istediğim şey zayıflamak yazın 176 65 biri olmak istiyorum.. Karar verme tmm başlama yok ne yapacağım bunun üstesinden nssıl geleceğim!
Bugun hiç şekersz bu saate geldim 500 kalori yaktıracak spor da yaptım inş devamı gelecekBence yan esnetme ve mekik hareketleri çalışmalısınız. Sabahları su içerek güne başlayıp, ekmek yerine 2 yumurta, ceviz, peynir ve kuru kayısı yerseniz, abur cuburun da iğrenç olduğuna kendinizi inandırırsanız bu mümkün.
Yahu hergun çikolata nasıl yiyosunuz. Bnde onu anlamiyorum23 yaşındayım boy 176 kilo korkudan tartılamıyorum ama 85-90 arasıdır bunu yazarken bile fenalık geçiriyorum çünkü 65 kilo olmak istiyorum .vücut tipimde çok iyi değil simit bölgem çok var ve her yerim özellikle mide üstü göbek kollar çok kalın. Her gece karar veriyorum yarın çikolata tatlı yok spor var diye hatta hevesleniyorum yapmak için o gün gelince üşeniyorum çikolata azalttım yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama tam diyete ggirmeden kilo verebilen biri değilim. Spor yapmalıyım ama her gece karar verip ertesi gün uygulayamıyorum. Yüzüm bile çirkinleşti tombullaştı hayatımda hiç böyle olmamıştım.. Dışarıyq çıkıyorum tüm kadınlar benden zayıf iyice obeze doğru gidiyorum. Kendimi mahvediyorrum hayatımda en çok istediğim şey zayıflamak yazın 176 65 biri olmak istiyorum.. Karar verme tmm başlama yok ne yapacağım bunun üstesinden nssıl geleceğim!
Izledim onu biliyorumTlc de ağır yaşamlar diye bir program var, izle de 300 kilo olanları gör. Kesin yemeyi bırakırsın
O nasıl bi soru? Yiyorum işte malesef. Bugün diyet spor başladım şükür .Yahu hergun çikolata nasıl yiyosunuz. Bnde onu anlamiyorum
Çok geçmiş olsun. Önemli olan sağlık tabiki Allah sağ sağlık kucaklamayı nasip etsn de verrsnz yineHerkeste böyle midir bilmem ama ben ne zaman kilo vericem yemicem desem kendimi sürekli mutfakta bulurdum ya da elimde abur cubur olurdu. En sonunda az yemeye başladım. Sonra kestim. Mesela ilk tatlı tariflerine bakmayarak başladım. Sonra yapmayarak. Sonra abur cuburu eve almayarak. Çokta güzel kilo verdim.Sonra ne mi oldu???? Düşük yaptım hormonlar alt üst oldu depresyona girdim yine kilo aldım bir de aldığım kilonun üstüne hamile kaldım kesin bi95 varımdır tartılmıyorum.
Diyetisyene git ve sporla destekle. Kilo verdikçe motive olacaksın. 175 58 kiloyum şuanda. Normalde 60 olunca bile krize giriyorum,düşün.. acil zayıfla,süper hissedeceksin.
Merak iste hergun nasıl isteniyor ben kırk yılda bir yerim canım oyle cekiyor mesela. Ondan kilo alamıyorum bndeO nasıl bi soru? Yiyorum işte malesef. Bugün diyet spor başladım şükür .
Bilmemki alışmışım ymkten sonra hep canım çok istiyor yemeden duramıyorum.Merak iste hergun nasıl isteniyor ben kırk yılda bir yerim canım oyle cekiyor mesela. Ondan kilo alamıyorum bnde
Sporda yapınca çok daha iyi oluyor,şekilleniyor vücut. Yiyorum canım ama dengelemeyi biliyorum. Bugün abarttım diyelim tatlının fast foodun dibine vurdum,yarın hafif yemeye çalışıyorum. Şeker ve ekmek çok fazla yok hayatımda. Daha protein ağırlıklı besleniyorum diyebilirim. Haftasonları sapıtıyorum yemek konusunda alkol falanda oluyor onlarda hrp kalori,ozaman pazartesi gününü çok hafif geçirip dengeliyorum ve kilo almıyorum. Bunun yanında bence çok kilo almaya yatkın olmayan yapım var zaten ve hayatımda hareket sürekli var.Vay süper boy kilo oranı ya müthiş her giydiğiniz manken gbi gösteriyordur Çok yakışıyordur tqm istediğim kilo darısı başıma. Bu kiloda kalmayı nqsıl başarıyorsunuz neler yiyorsunuz ? Çikolata tatlı vs hiç mi yemiyorsunuz ?
Sporda yapınca çok daha iyi oluyor,şekilleniyor vücut. Yiyorum canım ama dengelemeyi biliyorum. Bugün abarttım diyelim tatlının fast foodun dibine vurdum,yarın hafif yemeye çalışıyorum. Şeker ve ekmek çok fazla yok hayatımda. Daha protein ağırlıklı besleniyorum diyebilirim. Haftasonları sapıtıyorum yemek konusunda alkol falanda oluyor onlarda hrp kalori,ozaman pazartesi gününü çok hafif geçirip dengeliyorum ve kilo almıyorum. Bunun yanında bence çok kilo almaya yatkın olmayan yapım var zaten ve hayatımda hareket sürekli var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?