- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Spora bir yere yazil bence. Belediyelerin bile fitness yerleri var. Boylelikle kuzu kuzu gidip haftada 3 gun sporunu yaparsin yediklerinide azaltirsan cok rahat kilo veriliyor. Evde veya yuruyusle olmuyor.23 yaşındayım boy 176 kilo korkudan tartılamıyorum ama 85-90 arasıdır bunu yazarken bile fenalık geçiriyorum çünkü 65 kilo olmak istiyorum .vücut tipimde çok iyi değil simit bölgem çok var ve her yerim özellikle mide üstü göbek kollar çok kalın. Her gece karar veriyorum yarın çikolata tatlı yok spor var diye hatta hevesleniyorum yapmak için o gün gelince üşeniyorum çikolata azalttım yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama tam diyete ggirmeden kilo verebilen biri değilim. Spor yapmalıyım ama her gece karar verip ertesi gün uygulayamıyorum. Yüzüm bile çirkinleşti tombullaştı hayatımda hiç böyle olmamıştım.. Dışarıyq çıkıyorum tüm kadınlar benden zayıf iyice obeze doğru gidiyorum. Kendimi mahvediyorrum hayatımda en çok istediğim şey zayıflamak yazın 176 65 biri olmak istiyorum.. Karar verme tmm başlama yok ne yapacağım bunun üstesinden nssıl geleceğim!
Hamilelikte sporu özellikle platesi ihmal etmeyin, hem doğumunuz kolay olur, hemde Doğumsonrası daha kolay toparlanır vücudunuz. Bende spor salonuna gidiyorum maalesef kilo veremedim ama sıkılaştımDiyetisyen ve sporla kısa zamanda 12 kilo verdim ve sıkılaştığım için daha zayıf görünüyordum.
Sonra hamile kaldım tabi:)
İnşallah Doğumdan sonra devam edeceğim diyet ve spora.
Yani siz de diyetisyen ve spor diyorum. Özellikle pilates!
Maalesef yürüyüş dışında başka spora iznim yok çünkü riskli bir gebeliğim var, ben de diyordum bırakmıycam diye ama şans işte. Yürüyüş bile çok yapmamam gerekiyor.Hamilelikte sporu özellikle platesi ihmal etmeyin, hem doğumunuz kolay olur, hemde Doğumsonrası daha kolay toparlanır vücudunuz. Bende spor salonuna gidiyorum maalesef kilo veremedim ama sıkılaştım
23 yaşındayım boy 176 kilo korkudan tartılamıyorum ama 85-90 arasıdır bunu yazarken bile fenalık geçiriyorum çünkü 65 kilo olmak istiyorum .vücut tipimde çok iyi değil simit bölgem çok var ve her yerim özellikle mide üstü göbek kollar çok kalın. Her gece karar veriyorum yarın çikolata tatlı yok spor var diye hatta hevesleniyorum yapmak için o gün gelince üşeniyorum çikolata azalttım yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama tam diyete ggirmeden kilo verebilen biri değilim. Spor yapmalıyım ama her gece karar verip ertesi gün uygulayamıyorum. Yüzüm bile çirkinleşti tombullaştı hayatımda hiç böyle olmamıştım.. Dışarıyq çıkıyorum tüm kadınlar benden zayıf iyice obeze doğru gidiyorum. Kendimi mahvediyorrum hayatımda en çok istediğim şey zayıflamak yazın 176 65 biri olmak istiyorum.. Karar verme tmm başlama yok ne yapacağım bunun üstesinden nssıl geleceğim!
Oturduğunuz yerde kegelegzersizleri yapın olduğu kadar tabii, rahim ağzı kaslarınızı güçlendirin bol şifalarMaalesef yürüyüş dışında başka spora iznim yok çünkü riskli bir gebeliğim var, ben de diyordum bırakmıycam diye ama şans işte. Yürüyüş bile çok yapmamam gerekiyor.
Istersen çok rahat verirsin,is cidden kesin karar vermekte saklı..
Bir sosyal paylaşım sitesinde bir kadın 40 kilo verdi ve inanin görseniz yok artık dersiniz..
Isterseniz yapamayacaginiz şey yok..
Istersen çok rahat verirsin,is cidden kesin karar vermekte saklı..
Bir sosyal paylaşım sitesinde bir kadın 40 kilo verdi ve inanin görseniz yok artık dersiniz..
Isterseniz yapamayacaginiz şey yok..
Gruplara nasil katiliyoruz?Kadinlar kulubunde zayiflama gruplari var onlara katilabilirsin. +Kendine diyet gunlugu acabilirsin. Ben burada 14 kilo verdim. Toplamda 22 kilo vermek istiyorum.
Asagidaki linkten grubunu secip o takima katilmak istiyorum yaziyorsun.Gruplara nasil katiliyoruz?
Tesekkurler.Asagidaki linkten grubunu secip o takima katilmak istiyorum yaziyorsun.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1368
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?