Bir türlü başlayamıyorum..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
23 yaşındayım boy 176 kilo korkudan tartılamıyorum ama 85-90 arasıdır bunu yazarken bile fenalık geçiriyorum çünkü 65 kilo olmak istiyorum .vücut tipimde çok iyi değil simit bölgem çok var ve her yerim özellikle mide üstü göbek kollar çok kalın. Her gece karar veriyorum yarın çikolata tatlı yok spor var diye hatta hevesleniyorum yapmak için o gün gelince üşeniyorum çikolata azalttım yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama tam diyete ggirmeden kilo verebilen biri değilim. Spor yapmalıyım ama her gece karar verip ertesi gün uygulayamıyorum. Yüzüm bile çirkinleşti tombullaştı hayatımda hiç böyle olmamıştım.. Dışarıyq çıkıyorum tüm kadınlar benden zayıf iyice obeze doğru gidiyorum. Kendimi mahvediyorrum hayatımda en çok istediğim şey zayıflamak yazın 176 65 biri olmak istiyorum.. Karar verme tmm başlama yok ne yapacağım bunun üstesinden nssıl geleceğim!

20 kilo birden vermek istiyosun yani.
Bence diyetisyene gitsen daha iyi ozaman daha cok motivasyonun oluyo.
En azindan 10 kilo ile basla, farki gorunce ilerisini mutlaka istiyceksin zaten.
Allah kolaylik versin simdiden, kilo almayi seviyoruz ama vermeden yana hic degiliz bazen.

Spora bir yere yazil bence. Belediyelerin bile fitness yerleri var. Boylelikle kuzu kuzu gidip haftada 3 gun sporunu yaparsin yediklerinide azaltirsan cok rahat kilo veriliyor. Evde veya yuruyusle olmuyor.

Diyetisyen ve sporla kısa zamanda 12 kilo verdim ve sıkılaştığım için daha zayıf görünüyordum.
Sonra hamile kaldım tabi:)
İnşallah Doğumdan sonra devam edeceğim diyet ve spora.
Yani size de diyetisyen ve spor diyorum. Özellikle pilates!

Hamilelikte sporu özellikle platesi ihmal etmeyin, hem doğumunuz kolay olur, hemde Doğumsonrası daha kolay toparlanır vücudunuz. Bende spor salonuna gidiyorum maalesef kilo veremedim ama sıkılaştım

Hamilelikte sporu özellikle platesi ihmal etmeyin, hem doğumunuz kolay olur, hemde Doğumsonrası daha kolay toparlanır vücudunuz. Bende spor salonuna gidiyorum maalesef kilo veremedim ama sıkılaştım
Maalesef yürüyüş dışında başka spora iznim yok çünkü riskli bir gebeliğim var, ben de diyordum bırakmıycam diye ama şans işte. Yürüyüş bile çok yapmamam gerekiyor.

ben başladım gel :)

Istersen çok rahat verirsin,is cidden kesin karar vermekte saklı..
Bir sosyal paylaşım sitesinde bir kadın 40 kilo verdi ve inanin görseniz yok artık dersiniz..
Isterseniz yapamayacaginiz şey yok..

Istersen çok rahat verirsin,is cidden kesin karar vermekte saklı..
Bir sosyal paylaşım sitesinde bir kadın 40 kilo verdi ve inanin görseniz yok artık dersiniz..
Isterseniz yapamayacaginiz şey yok..

Mesela hiç şeker mi yoksa çok çok az bastıracak bi kare bitter mi ya da bi paketten bi adet bisküvi mi onlara da karar veremiyorum yürüyüş mü cardiyo videosu mu yapsam karar veremiyorum

Önemli olan gerçekten istemek.Diyetisyen spor salonu vs. Fas'a fiso. Ben de son 2 seneye kadar öyle tombuldum ki.Çocuk istiyordum ve kadın dogum doktorum kilo vereceksin dedi böyle olmaz Dedi.Artık Nasıl istiyorsam o direnç noktasını öyle bir kırdım ki 5 ayda 76 dan 56 ya düştüm.Şükür zayıf hamile kaldım.Herşeyde hayır var.Yoksa 110 120 bulurdum ben.

Burda kim ne dese boş.Sen hedef koydu mu önüne onu uygulamak için elinden geleni zaten yaparsın.Mesela kilo verdiğinde deri sarkmaların olabilir bunları düşün ve tut kendini.Spor,bol su,protein ağırlıklı beslenmek şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…