Bir test sorunu

nur0635-

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
9
0
26
Adete iki gün kala yaptığım erken gebelik testinde silik çizgi çıkmıştı kan vermeye cesaret edemedim bu gün adet günüm ve yaptığım kaset test negatif çıktı erken gebelikte yine belli belirsiz bi çizgi var kızlar bakar mısınız ya 3. Olan bu günün testi

Eklentiler

• IMG_2189.jpeg
    IMG_2189.jpeg
    46,2 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_2190.jpeg
    IMG_2190.jpeg
    89,8 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_2187.jpeg
    IMG_2187.jpeg
    127,5 KB · Görüntüleme: 31
Birinci fotodaki testte silik çizgi var gibi gördüm ama diğerlerinde göremedim. Belki fotodaki ışıktan dolayı gözükmüyordur. Şüpheleniyorsanız kan testi verin rahatlayın. Bu testler bazen yanıltıcı olabiliyor.

Adete iki gün kala yaptığım erken gebelik testinde silik çizgi çıkmıştı kan vermeye cesaret edemedim bu gün adet günüm ve yaptığım kaset test negatif çıktı erken gebelikte yine belli belirsiz bi çizgi var kızlar bakar mısınız ya 3. Olan bu günün testi
Bu yaşıma kadar o kadar test yaptım ki hiç yanlış görmedim ben burda yalancı çıkaranlarda varmış diyorlar hayret ediyorum açıkçası benim yoksa yoktu varsa vardı bu uygulamaya girdikçe sürekli hayret ediyorum

Bu yaşıma kadar o kadar test yaptım ki hiç yanlış görmedim ben burda yalancı çıkaranlarda varmış diyorlar hayret ediyorum açıkçası benim yoksa yoktu varsa vardı bu uygulamaya girdikçe sürekli hayret ediyorum
Ben ilk hamileliğimde kaset testle öğrenip kanla onaylamıştım şüphem olduğu için bi kaç kere test yaptım ama yani anlam veremiyorum gerçekten ilk silik çıkaranda sözde en güvenilir olan predictor en son yaptığımda prodoctor

X