- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi sibelfb1907
cvp lardan da anlaşıldığı üzere bir tek sensin
adam biricik hayranının kıymetini bilsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim anlamadığım bir tek sen olmasan ne olacak? Hayır yani kurbanda 7 kişi danaya girer gibi birleşip Mehmet Ekici'ye mi giricez![]()
ne alaka şimdi allah sabır versinm dert diyen arkadaşlar tamam bilmeden bi bölüme konu açmış olabilirim ama oturupda sürekli ağlancak sızlancak şeyler yazmak zorunda değilim sonuçta herkes böle şeyler yazar bende matraklığına yazdım abartmayın
Guzelim cik sokaga, bu cocuga benzeyen bir suru cocuk var vallahiBir KIvanc Tatlitug degil.
![]()
Japonlar ona hastaydı..Harbi n'oldu İlhan'a?ben ilhan mansızı çok beğenirdim.
eminim beşiktaşlı birçok kızında gönlünde yer almıştır.
Benim anlamadığım bir tek sen olmasan ne olacak? Hayır yani kurbanda 7 kişi danaya girer gibi birleşip Mehmet Ekici'ye mi giricez![]()
bir derdim var bölümü. matraklığına açacağınız yermi pekine alaka şimdi allah sabır versinm dert diyen arkadaşlar tamam bilmeden bi bölüme konu açmış olabilirim ama oturupda sürekli ağlancak sızlancak şeyler yazmak zorunda değilim sonuçta herkes böle şeyler yazar bende matraklığına yazdım abartmayın
ya ben mehmetin diye değil genel futbolcu hayranı varmı dedimcvp lardan da anlaşıldığı üzere bir tek sensin
bilmeden oldu dedim farkındaysan devlet meselesi haline getirmeyinbir derdim var bölümü. matraklığına açacağınız yermi peki
yani sevdiceğin adı üstünde :)Benim sevdicem daha yakışıklı ve karizmatik hıh, bu da kimmiş![]()
bakın o bölümün editörüyüm ve görevimi yapıyorum. bilmiyordumm deyin tamam. ama matraklığına açtım derseniz olmazbilmeden oldu dedim farkındaysan devlet meselesi haline getirmeyin
İvet ama öyle de zaten,senin de bu adama benzeyen sevdiceğin olur inşyani sevdiceğin adı üstünde :)
hayır açarken matraklığa açtım ama bölümün farkında değildimbakın o bölümün editörüyüm ve görevimi yapıyorum. bilmiyordumm deyin tamam. ama matraklığına açtım derseniz olmaz
inş cnm :)İvet ama öyle de zaten,senin de bu adama benzeyen sevdiceğin olur inş