Bir tek bende mi var?

Bahsettiğiniz durumun aynısını ben de evlendikten bir sene sonra falan yaşamaya başladım ve hala yaşıyorum. Eşim normal dedi, Doktoruma sordum o da normal dedi. Ne deyim demek normalmiş dedim ama bu yanıtlardan tam anlamıyla tatmin olmadım. Ben de o ilk darlık hissinin devam etmemesinden rahatsızım. Bir şey hissetmiyor değilim ama aklım hep genişlik hissine takılıyor; dolayısıyla sizi anlıyorum. Eşim bu hissin ıslaklıktan kaynaklandığını söylüyor, ama ona göre ıslak olması erkek için iyi bir şeymiş, dolayısıyla kurulamamı istemiyor. Ben sizde de anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum, zevk alamamanız da sadece psikolojik diye düşünüyorum.

Gerçekten çok can sıkıcı bir durum , eskiden işin keyfinde olan ben artık çekiniyorum. Eşim çok geç rahatlayabiliyor ve bu erken boşalma kadar kötü bir durum .. umarım psikolojiktir bu durum. Teşekkür ederim yorumunuz için

Bende de oldu bu durum ve ben de rahatsizim acaba doktora gittiniz mi ne dedi doktor? Ben ilk gidişimde soracağım ama, bende söyle bir durum var: bu his ben de son bir yildir var sadece ama ben yaklasik onbeş yillik evliyim o sebeple bunda gerçekten genişleme olmasinin payi oldugunu düşünuyorum ve de eskisi gibi olmayacağımızi.. takiptekim cevaplari bekliyorum...

Son düzenleme:
Bende de var aynısı. çünkü zevk ilerledikçe orası ıslanıyor ve gevşiyor. Gevşeme durumu doğru erkek ile alakası yok. Hemen pozisyon değiştirin. Ara vermek istemezseniz..

Doktora gitmedim, eşim hep normal olduğunu şikayetçi olmadığını söyluyor ilişkiden sonra, ve gitmeni istemiyorum doktora diyor ama ben ilişki sırasındaki o can sıkıcı anı iliklerime kadar yaşıyorum.. Vajinal ultrason yaptırdım ama doktor orada demez herhalde kaslar gevşek diye

Bende ıslaklık ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bilhassa da yumurtlama dönemi bir hayli ıslak oluyorum

Bende de hissizlik var zevk almıyorum, evlendiğim ilk zamanlar genel muayene icin gittigimde vajinan esnek demisti doktor genislik ile ayni mi bilmiyorum ama ben ona bağlıyorum, haz alarak ilişkiyi tamamladığım cok nadir ama buna rağmen islanmam da ayri çelişki, tek bildiğim cok yorulduğum, doktora bunun icin de gitmek istemiyorum cocuk dusuncesi de var zaten o kafami yeterince dolduruyor bi de bu dert olsun istemiyorm:/

Eşiniz bunun farkında mı yoksa sadece siz mi böyle dusunuyorsunuz yani geri dönüşünuz oluyor mu eşinizden. Bir de ilk anda nasıl ? Kegel egzersizi yapmamız lazım sanırım

Eşiniz bunun farkında mı yoksa sadece siz mi böyle dusunuyorsunuz yani geri dönüşünuz oluyor mu eşinizden. Bir de ilk anda nasıl ? Kegel egzersizi yapmamız lazım sanırım
Esim her sekilde tatmin olmus sekilde bittiği icin farkinda degil ya da cok umursamıyor bilmiyorm.kegeli duymustum anlasilan iyi bir arastirma ile onu yapmam lazim

Yok demez dogru
Size dert olan sey icin bi k.d. doktoruna gitmeniz lazim ama esinize dert olmasa da .. gidince yazisalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…