- 12 Kasım 2009
- 5.750
- 4.806
- Konu Sahibi Hayat ne garip
Anladım illaki üç dört gün başlamadan önce içip garantiye almak en mantıklısı sanirimyaramaz o sekilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım illaki üç dört gün başlamadan önce içip garantiye almak en mantıklısı sanirimyaramaz o sekilde
of onun agrı çoçuk doğurur gibi çok fena oluyor :/Bayanlar mrb burda ki fikirler benim için çok onemli.benim derdim şu düşünüp duruyorum bir haftadır.bayramda tatile çıkacağız tarih 26 pazartesi temmuz 1 cumartesi.bir önceki adet tarihim 30 Mayıs ve üç yada dört gün önce oluyorum tam gittiğiniz gün orda başlayacak.bende erteleyici malum haptan yazdırdım doktora hangi gün baslyayayim guvelirmi hap ertelermi bu tür durum başına gelen ne yaptıniz olduğum zaman kesrmi
nasıl yani birakincami olmak içinof onun agrı çoçuk doğurur gibi çok fena oluyor :/
evet canım adeti çok sancılı geçiyornasıl yani birakincami olmak için
herkeste öyle olmuyor, bende olmuyor mesela, ben o hapı çok kullandımevet canım adeti çok sancılı geçiyor
Bu kişiye göre değişiyor bende hiç ağrı olmadı.nasıl yani birakincami olmak için
Merhaba, bence ne olur ne olmaz diye yanınıza tampon da alın. Ben tampon kullanmadığım bir dönemde geciktirici kullanmıştım, yan etkileri tatilimi yine kötü etkilemişti (ama size de öyle olacak diye bir şey yok, bendeki kötü etkisi yarım gün sürdü). Sonrasında düzensizlik vb yaşamadım sadece biraz sancı olmuştu. En son tatilimde tampon kullandım, zaten tampon kullanınca haberiniz bile olmuyor regl misiniz değil misiniz o yüzden çok rahattım. Püf noktası tamponu tam yerleştirebilmek yani derine doğru yerleştirmelisiniz ki varlığını hissetmeyin. Zaten hissediyorsanız doğru yerleştirememişsiniz demektir. Mutlaka 6-8 saatte bir değiştirmeniz lazım (uzun süre kalırsa toksik şok olabiliyor), zaten taşma vb gibi şeyler olmuyor bu nedenle giysinize bulaşmaz. İlacı kullanma konusunda burada biz ne kadar yorum yapsak da tıbbi bir durum olduğundan eczacınıza ve doktorunuza sormanız daha doğru bilgiye ulaşmanızı sağlar.Ben hayatımda tamponda kullanmadım
İki evladım var doğum kontrol hapida içmedim hiç
valla ben bilmiyorum çoçuk doğuruyorum sandım benim kara talihimherkeste öyle olmuyor, bende olmuyor mesela, ben o hapı çok kullandım
Ben bir sefer tampon denedim ama hiç sevmedim bide öyle yoğun bi günde değildi son günü filandı. Midem filan bulandı beni çok rahhatsız etti sanki bide büyük gibi geldi bana zor yerleştirdim.Bence dengenizi hiç bozmayın. Tampon gayet güzel iş görüyor. Benim tatillerde hep denk geldi. Tamponla denize de havuza da girerim. 2 saatte bir değiştirmeye çalışırım.
Ben bu ilaci cok kullandim ama yine de emin olmak istedim bilen birine de sorarak, agustosta nikahimmiz var, eylulde dugunumuz var. bu aydan regl ayarlamam istiyorum. Nikaha denk geliyor cunku tam. Bu ay icsem hapi regl tarihini degistirsem, 1 hafta ileriye atsam bu ilacla, agustosta yeni tarihe gore gelir degil mi? Bir anda eski tarihinde gelmez?22-23 mayıs gibi almaya başlayın. İlaç erteliyor evet, benim 1 gün önce aldığımda bile kestiği olmuştu ama yine de nolur nolmaz son dakikaya bırakmayın.
Biraz yan etkileri var yalnız vücutta şişlik, sinir falan yapıyor aklınızda olsun.
Edit: ikinci mesajınızda 24ünde başlar yazmışsınız o zaman 20-21i gibi başlayın, 3 gün önceden başlanması gerekiyor.