Bir tatil konusu ve akıllı bayanlardan tavsiye

Hayat ne garip

Guru
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
5.750
4.806
Bayanlar mrb burda ki fikirler benim için çok onemli.benim derdim şu düşünüp duruyorum bir haftadır.bayramda tatile çıkacağız tarih 26 pazartesi temmuz 1 cumartesi.bir önceki adet tarihim 30 Mayıs ve üç yada dört gün önce oluyorum tam gittiğiniz gün orda başlayacak.bende erteleyici malum haptan yazdırdım doktora hangi gün baslyayayim guvelirmi hap ertelermi bu tür durum başına gelen ne yaptıniz olduğum zaman kesrmi

Bayanlar mrb burda ki fikirler benim için çok onemli.benim derdim şu düşünüp duruyorum bir haftadır.bayramda tatile çıkacağız tarih 26 pazartesi temmuz 1 cumartesi.bir önceki adet tarihim 30 Mayıs ve üç yada dört gün önce oluyorum tam gittiğiniz gün orda başlayacak.bende erteleyici malum haptan yazdırdım doktora hangi gün baslyayayim guvelirmi hap ertelermi bu tür durum başına gelen ne yaptıniz olduğum zaman kesrmi
ben balayında kullandım, mümkün olduğunca gitmeden 3 gün önce başlayın, gelirse kesilmesi için. Sabahları için ki gelmesin. Bıraktığınız gün veya ertesi günü regl geliyor genelde. Ancak ağır kanamalı ve ağır sancılı geçiyor bilginiz olsun. Aksatmadan için

Ayın 24 de olma ihtimalim yüksek ilk yoğun günler olup burda sonraki günler ics m kesermi böylemi yapsam vallahi şaştım kaldım hiç denk gelmezdi busefer tam denk geliyor olup gitsem ne iyi olurdu🙏

22-23 mayıs gibi almaya başlayın. İlaç erteliyor evet, benim 1 gün önce aldığımda bile kestiği olmuştu ama yine de nolur nolmaz son dakikaya bırakmayın.

Biraz yan etkileri var yalnız vücutta şişlik, sinir falan yapıyor aklınızda olsun.

Edit: ikinci mesajınızda 24ünde başlar yazmışsınız o zaman 20-21i gibi başlayın, 3 gün önceden başlanması gerekiyor.

Hapla alakalı bir fikrim yok ama doğal akışında olan bir durumu dış etkenler vasıtasıyla değiştirmek bana yanlış geliyor. Tabi sizin tercihiniz. Tampon ya da cup kullanarak denize havuza girmek mümkünse araştırın derim.

Hani oluruna bıraksam ilaç müdahalesi yapmasam olsam 24 u gibi sonra içsem ilk yoğun gün iki üç tatil öncesi olur hissediyorum.ama sonrası ilaç içsem biseye yaramazmi

Hapla alakalı bir fikrim yok ama doğal akışında olan bir durumu dış etkenler vasıtasıyla değiştirmek bana yanlış geliyor. Tabi sizin tercihiniz. Tampon ya da cup kullanarak denize havuza girmek mümkünse araştırın derim.
Hiç kullanmadim bu tür cuplar ve ben hiç dogulm kontrol hapida kullanmadım.
Adetimide hiç ertelemedim böyle hap dahi içmedim.ama başıma bu sefer geldi tedirgin oldum yılda birkez gidicez tatili dört gözle bekledim

Hiç kullanmadim bu tür cuplar ve ben hiç dogulm kontrol hapida kullanmadım.
Adetimide hiç ertelemedim böyle hap dahi içmedim.ama başıma bu sefer geldi tedirgin oldum yılda birkez gidicez tatili dört gözle bekledim
Ya ben kullanamadım rahat hissedemedim. Ama kullanan çok. Aynı fikirdeyim doğum kontrol hapı dahi kullanmadım. İstersen ilaçtan önce alternatif olarak araştır. Belki burda da bilgisi olanlar vardır.

Olup gitsem kafam nasıl rahat olucaktı mis gibi havuza denize atla zıpla.
Şimdi ilacımı sabah erkenden almam lazım üç mu içsem günde iki yetermi sabah akşam
Saatimi kaciriraqm olurmuyum
Vs.. kafada şüpheli sorularla gidecem

Ayın 24 de olma ihtimalim yüksek ilk yoğun günler olup burda sonraki günler ics m kesermi böylemi yapsam vallahi şaştım kaldım hiç denk gelmezdi busefer tam denk geliyor olup gitsem ne iyi olurdu🙏
24 ünde olacaksanız 20 21 gibi içmeye başlayın, sabah 1 akşam 1 için. Bıraktıktan 3 gün sonra regl oluyorsunuz. Regl başladıktan sonra içmenizin anlamı yok kesilmez.

Olup gitsem kafam nasıl rahat olucaktı mis gibi havuza denize atla zıpla.
Şimdi ilacımı sabah erkenden almam lazım üç mu içsem günde iki yetermi sabah akşam
Saatimi kaciriraqm olurmuyum
Vs.. kafada şüpheli sorularla gidecem
saat önemli değil, sabah akşam için birer tane. Bir tane unutunca hemen olmuyorsunuz zaten. Bıraktıktan 3 gün sonra oluyorsunuz

keser, birkaç saat içerisinde kesiyor ama siz garanti olması için regl başlama tarihinde için. Ancak çok arka arkaya ertelemeye çalışmada bi yerden sonra kesmiyor geliyor bilginiz olsun. Ben 10 gün kadar geciktirmiştim sonrasında mahvoldum tabiki

Ben geçenlerde 6 Haziran hacamat altın günü kaçırmamak için başlamıştım 3 gün önce içtim sabah akşam içtim adet olmadım hacamat oldum olunca ilacı bıraktım bırakınca birkaç gün sonra adet oldum
Eczacı bana sabah akşam için dedi

Hayır beyaz şort giymek istiyorum rahat kıyafetler o kadar kiyfet aldım 🙈 bu tür seyleride yılda birkez tatilde giyebiliyorum açık şeyler söyle rahat rahat giymek.aguaparkta kaymak en favorim kayamazsam çok üzülürüm

X