çok hızlı yaşıyorsun berine, açtığın konuları takip ettim, her şey çok hızlı...
bir kere, sen babanı hiçe sayıpkaçmışsın. bu yönden eşinde bir eziklik olmalı babana karşı, alttan almalı, haklısın demeli ki şu durumda haklı olan baban bence. ben büyüteyim, öyle ya da böyle, kursağında benim lokmam dururken beni hiçe sayıpkaçırsın kızımı sonra da üzsün...
eşini karşına al, konuş. sakince. evliliklerin ilk yılında çok olur kavgalar, doğaldır ama ailene saygısızlık kolay affedilebilir bir şey değil.eğer ayrılmayacaksan bu baba evine dönme olayını yapma,bir süre sonra yalama olur.
baban eşini sevmiyorsa vardır bir bildiği .hiç kimse kızının kötü olmasını istemez en kötü baba bile buna asla inanmıyorum ben .baba hakkı ödenmez asla kendi adıma babamın istemedği adam bitmiştir benim için .gerçi sana yorum yapmak istemiyorum ama babalık benim için çok önemli ben çok düşkünümdür ondan dokundu bana .
İkisi de değil,politik olmak zorundasın...
Ne babadan ne eşden yana ,kendinden yana olmalısın berine....
Çok yeni evlisin,bebeklerini kaybettin ve ardından bir sürü sıkıntın oldu,kendini dinle ve sakinleşip rahatla biraz..
babam esımı sevmıyor demedım belle8 meslegınden dolayı onaylamadı dedım.. canım senınle gecenler de ufak bı tartısmamız oldu bana agır seyler yazdın belkı bende sana ama ben yıne de ozur dılıyorum cunku tanımadıgım bı ınsn olsa bıle kalp kırmak hosuma gıtmıyor... babam benım ıcın de onemlı cok sorunlar yasadım benı 23 yasına gelınce mı sevmeye baslıcaktı onu dınleyıp kacınca mı kızım dıcektı bana o bana ne kadar kırgısa emın ol bende ona o kadar kırgınım..
bak canım ben sana ağır şeyler demek istememiştim ama oraya getirdin konuyu .eski bir konumu bulmuşsun gereksiz bir şekilde beni yargılamıştın neyse olsun sorun değil.baban işinden dolayı istemiyorsa o zaman sorun yok ben yanlış anladım .bide kaçtığın için ona kızgın bence .hani kızımı kandırdı gibilerinden.neyse artık bunları bırakmaları lazım sonuçta evlenmiş gitmişsin .
bende cok ısterdım canım babamın rızası olsun.. tellı duvaklı cıkayım ama benı buna mecbur ettıler bekleyelım dedım nasıl olsa ıkna olur ama babam asla dedı hıc bır zaman ben polıse kız vermem dedı.. hatta cok agır bı laf soyledı burda yazamıyorum polıs yakınlarının tepkısını de almak ıstemıyorum.. ama esım babamın sandıgı gıbı karaktersız serefsız bırı degıl onu hıc tanımadı cunku.. kavgaların da babam hatalıydı cunku esımın yuzune karsı polıs degılmısın sen de serefsızsın dedı..
Berine ..
Ortalığı karıştırmışsın şimdi de ne yapayım diyorsun.
Kocaya kaçıyorsun kocayla atışıp babana geliyorsun baban affediyor ve o kadar ki kapım açık kararını ver rahat ol diyor.
Babanın sana sunduğu ihtimal bile insanın kendini iyi hissetmesini sağlar.
Şimdi arada neden kadın ki?
Kocanla git.. Yani kavga da etmişler madem gitmek istemiyorsun niye bu raddeye getiriyorsun konuyu.
Eşinle iki medeni insan gibi konuş babana da mevzuyu anlat anlaşamadık ayrılmak istiyorum de.
Sen ne yapmak istediğini bilmiyorsun daha ..
yazma şeker isterse burdan.ya çok şerefli bir meslektir polislik .onlar olmazsa biz şimdi evimizde rahat rahat oturamazdık zaten .allah polislerimizi ve askerlerimizi korusun onların eşlerinede sabırlar versin yani.görevini kötüye kullanan insanlar da var ama bu her meslek grubu için geçerli .çpl ilginç gerçekten babanın bunu demesi.bende tehlileki iş diye kıızını vermek istemediğini düşündüm .yani baalarda vardır o pilot,asker,polis meslekleri tehlikeli ya o bakımdan.
zor bı meslek gercekten polıs olmak da polıs esı olmak da gurur verıcı bırsey ama halk arasında kalıplasmıs bırsey polısden askerden koca da olmaz dostta.. oldu ıste ama babama bunu anlatamıyorum ve kafayı yıcem en ıyısı kendımı oldurmek baska care yok zaten kaybettıgım bebeklerım ıcın ıyıce bunalımdayım bırde ustune bunlar eklenınce ısın ıcınden cıkamıyorum :s
saçmalama gencecik yaşta ne demek yani.ya neden öle diolar halk arasında ki ben valla ilk defa duyuyorum bunu .böle mi deniyor halk arasında?
ben ortalıgı karıstırmadı kii sadece babamla esımı barıstırıp gıtmek ıstıyorum hepsı bu tabı kı kocamın yanına gerı donucem.. burda kaldıgım sure zarfında dusunmeye cok fırsatım olmasa da anladım kı kocam olmadan ben yasayamam
Arkadaşım bu iki insan senin çocuğun değil.
Yani barıştırmak istiyorum durumu pek kontrolünde olmaz.
Bence herşey yoluna girmişken fazla kurcalama..
Zaman.. Herşeyi değiştiriyor.
Baban seni affetmiş kapısını açmış,kocana dönmek istiyorsun o da seni istiyor.
Ortada ikisinin anlaşamaması dışında bir sorun yok.
Babana polisleri sevdiremeyeceğine göre eşini tanıdıkça sevecek onun için de zamana ihtiyaç var.
saçmalama gencecik yaşta ne demek yani.ya neden öle diolar halk arasında ki ben valla ilk defa duyuyorum bunu .böle mi deniyor halk arasında?
moralini bozma.biraz zamana bırak maalesef herşey istediğimiz gibi olmuyor.eğer ikiside seni gerçekten seviyorsa senin için orta yol bulacaklardır.ümidini yitirme ve bekle.abla tavsiyesi canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?