• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir tarafta babam bir tarafta eşim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Topuzlu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
27 Şubat 2012
14.567
24.897
598
bu kk da belkı de en cok konu acanlardan bırı benım ama sıkıntılar pesımı bırakmıyor sanki.. rahatlamak anlatmak ıyı gelıyor..

4 5 gundur aılemın yanındayım antalya da.. ben esımle babamın rızası olmadan evlenmıstım ve 5 aydırda babaml hıc konusmuyorduk arayıp sormazdı annemle konusurken bıle odadan cıkarmıs bana o kadar kin ve nefret doluydu.. babamla aramda baba kız ılıskısı yoktu sevgı ve ılgı gormemıstım cocuklugum sıddetle gectı neyse ıste sonunda da esımle tanıstım ve esımın meslegınden dolayı da babam razı gelmemıstı bende kactım.. nasıl affettı dersenız.. ben bebeklerımı kaybettıkten sonra babam bunu duymus ve anneme antalyaya gelmemı soylemıs benım ıcın de degısıklık olur ne de olsa babam küs olmak ıyı degıl dıye özür dıleyıp affettırmek ıcın gıttım.. ama gelmede once de benım esımle problemım olmustu bosanmayı dusunuyordum.. aılemın yanına gıtmek hem kafamı toplamak saglıklı kararlar almak ıcın ıyı bır fırsattı neyse kı gıttım aılemın yanına ama ben kafamı toplamak ısterken esım sureklı arayıp ne zaman gelıyosun daha napıyosun orda gıbı konusmalar yapıp moralı mı bozuyordu.. babamla aram ıyı duzeldı affettı hatta eskısınden daha ıyı ve daha sevgısını gosterıyor.. evlılıgımın nasıl gıttıgını sordu bana bıgun bende ıyı gıdıyor baba dıye gecıstırıyodum her defasında.. bu arada esım babamı babam esımı hıc sevmez bı araya gelıp hıc konusmadılar bıle telefonda dahı.. babam bırseylerın ters gıttıgını anlamıs olsa kı bana evlılıgımın ıyı gıtmedıgını anladıgını soyledı ve sabredemezsem her zaman kapısının acık oldugunu da vurguladı.. esımın korkusu babamın aklımı karıstıracagını dusunmesı annem dısın da kımse bu evlılıgı onaylamadı cunku ve benım btun akrabalarım burda.. esımın sureklı telefon acıp benden rapor ıstemesı gercekten benı sınırlendırıyordu ve bıgun o kadar sınırlendım kı gelmıyorum dedım kapattım telefonu.. 1 gun hıc arayıp sormadım baktım kı esım antalyaya gelmıs e mecburen bıze gelmek zorundaydı neyse geldı babamla araları hıc degıl sacma bı sebepten bıraz atıstılar ve bana kalk gıdıyoruz dedı babam da kızım kendı kararlarını verbılır dedı ve ben suan ıkısı arasında kaldım esım 2 gun daha burdayım dedı ve arkadasının evıne gıttı.. babam ıse ıyı dusun benım yuzumden esınle aranı acma gıbı bı konusma yaptı.. sorarsanız tabı kı esımle gerı donmek zorundayım ama ben onların da barısmasını ıstıyorum cunku bu sekılde olmayacak ben aılemı gormek ıstıcem esım musade etmıcek 2 gun var onumde nasıl barıstırabılırım ? bı araya gelınce tartısıyorlar ve ben de annem de cok uzuluyoruz fıkırlerınıze ıhtıyacım var :( bıraz karısık anlatmıs olabılırım ama kusura bakmayın aklım karmakarısık

çok hızlı yaşıyorsun berine, açtığın konuları takip ettim, her şey çok hızlı...
bir kere, sen babanı hiçe sayıpkaçmışsın. bu yönden eşinde bir eziklik olmalı babana karşı, alttan almalı, haklısın demeli ki şu durumda haklı olan baban bence. ben büyüteyim, öyle ya da böyle, kursağında benim lokmam dururken beni hiçe sayıpkaçırsın kızımı sonra da üzsün...
eşini karşına al, konuş. sakince. evliliklerin ilk yılında çok olur kavgalar, doğaldır ama ailene saygısızlık kolay affedilebilir bir şey değil.eğer ayrılmayacaksan bu baba evine dönme olayını yapma,bir süre sonra yalama olur.

çok hızlı yaşıyorsun berine, açtığın konuları takip ettim, her şey çok hızlı...
bir kere, sen babanı hiçe sayıpkaçmışsın. bu yönden eşinde bir eziklik olmalı babana karşı, alttan almalı, haklısın demeli ki şu durumda haklı olan baban bence. ben büyüteyim, öyle ya da böyle, kursağında benim lokmam dururken beni hiçe sayıpkaçırsın kızımı sonra da üzsün...
eşini karşına al, konuş. sakince. evliliklerin ilk yılında çok olur kavgalar, doğaldır ama ailene saygısızlık kolay affedilebilir bir şey değil.eğer ayrılmayacaksan bu baba evine dönme olayını yapma,bir süre sonra yalama olur.

hızlı yasıyorum evet ama ben esımle tartıstıgım ıcın babamın evıne donmedım sadece barısmak ıcındı yanı evı falan terk etmedım :s burda kafamı toplamaktı amacım sadece

İkisi de değil,politik olmak zorundasın...

Ne babadan ne eşden yana ,kendinden yana olmalısın berine....

Çok yeni evlisin,bebeklerini kaybettin ve ardından bir sürü sıkıntın oldu,kendini dinle ve sakinleşip rahatla biraz..

baban eşini sevmiyorsa vardır bir bildiği .hiç kimse kızının kötü olmasını istemez en kötü baba bile buna asla inanmıyorum ben .baba hakkı ödenmez asla kendi adıma babamın istemedği adam bitmiştir benim için .gerçi sana yorum yapmak istemiyorum ama babalık benim için çok önemli ben çok düşkünümdür ondan dokundu bana .

baban eşini sevmiyorsa vardır bir bildiği .hiç kimse kızının kötü olmasını istemez en kötü baba bile buna asla inanmıyorum ben .baba hakkı ödenmez asla kendi adıma babamın istemedği adam bitmiştir benim için .gerçi sana yorum yapmak istemiyorum ama babalık benim için çok önemli ben çok düşkünümdür ondan dokundu bana .

babam esımı sevmıyor demedım belle8 meslegınden dolayı onaylamadı dedım.. canım senınle gecenler de ufak bı tartısmamız oldu bana agır seyler yazdın belkı bende sana ama ben yıne de ozur dılıyorum cunku tanımadıgım bı ınsn olsa bıle kalp kırmak hosuma gıtmıyor... babam benım ıcın de onemlı cok sorunlar yasadım benı 23 yasına gelınce mı sevmeye baslıcaktı onu dınleyıp kacınca mı kızım dıcektı bana o bana ne kadar kırgısa emın ol bende ona o kadar kırgınım..

İkisi de değil,politik olmak zorundasın...

Ne babadan ne eşden yana ,kendinden yana olmalısın berine....

Çok yeni evlisin,bebeklerini kaybettin ve ardından bir sürü sıkıntın oldu,kendini dinle ve sakinleşip rahatla biraz..

kendımı dınleyıp sakınlesmeyı herseyden cok ıstıyorum.. ama olmuyor hergun yenı bı olay yenı bı uzucu durumla karsıkarsıya gelıyorum.. bılmıyorum nerde hata yaptım nasıl bı sınavdır kı bu veremedım..

babam esımı sevmıyor demedım belle8 meslegınden dolayı onaylamadı dedım.. canım senınle gecenler de ufak bı tartısmamız oldu bana agır seyler yazdın belkı bende sana ama ben yıne de ozur dılıyorum cunku tanımadıgım bı ınsn olsa bıle kalp kırmak hosuma gıtmıyor... babam benım ıcın de onemlı cok sorunlar yasadım benı 23 yasına gelınce mı sevmeye baslıcaktı onu dınleyıp kacınca mı kızım dıcektı bana o bana ne kadar kırgısa emın ol bende ona o kadar kırgınım..

bak canım ben sana ağır şeyler demek istememiştim ama oraya getirdin konuyu .eski bir konumu bulmuşsun gereksiz bir şekilde beni yargılamıştın neyse olsun sorun değil.baban işinden dolayı istemiyorsa o zaman sorun yok ben yanlış anladım .bide kaçtığın için ona kızgın bence .hani kızımı kandırdı gibilerinden.neyse artık bunları bırakmaları lazım sonuçta evlenmiş gitmişsin .

bak canım ben sana ağır şeyler demek istememiştim ama oraya getirdin konuyu .eski bir konumu bulmuşsun gereksiz bir şekilde beni yargılamıştın neyse olsun sorun değil.baban işinden dolayı istemiyorsa o zaman sorun yok ben yanlış anladım .bide kaçtığın için ona kızgın bence .hani kızımı kandırdı gibilerinden.neyse artık bunları bırakmaları lazım sonuçta evlenmiş gitmişsin .

bende cok ısterdım canım babamın rızası olsun.. tellı duvaklı cıkayım ama benı buna mecbur ettıler bekleyelım dedım nasıl olsa ıkna olur ama babam asla dedı hıc bır zaman ben polıse kız vermem dedı.. hatta cok agır bı laf soyledı burda yazamıyorum polıs yakınlarının tepkısını de almak ıstemıyorum.. ama esım babamın sandıgı gıbı karaktersız serefsız bırı degıl onu hıc tanımadı cunku.. kavgaların da babam hatalıydı cunku esımın yuzune karsı polıs degılmısın sen de serefsızsın dedı..

Berine ..
Ortalığı karıştırmışsın şimdi de ne yapayım diyorsun.
Kocaya kaçıyorsun kocayla atışıp babana geliyorsun baban affediyor ve o kadar ki kapım açık kararını ver rahat ol diyor.
Babanın sana sunduğu ihtimal bile insanın kendini iyi hissetmesini sağlar.
Şimdi arada neden kadın ki?
Kocanla git.. Yani kavga da etmişler madem gitmek istemiyorsun niye bu raddeye getiriyorsun konuyu.
Eşinle iki medeni insan gibi konuş babana da mevzuyu anlat anlaşamadık ayrılmak istiyorum de.
Sen ne yapmak istediğini bilmiyorsun daha ..

bende cok ısterdım canım babamın rızası olsun.. tellı duvaklı cıkayım ama benı buna mecbur ettıler bekleyelım dedım nasıl olsa ıkna olur ama babam asla dedı hıc bır zaman ben polıse kız vermem dedı.. hatta cok agır bı laf soyledı burda yazamıyorum polıs yakınlarının tepkısını de almak ıstemıyorum.. ama esım babamın sandıgı gıbı karaktersız serefsız bırı degıl onu hıc tanımadı cunku.. kavgaların da babam hatalıydı cunku esımın yuzune karsı polıs degılmısın sen de serefsızsın dedı..

yazma şeker isterse burdan.ya çok şerefli bir meslektir polislik .onlar olmazsa biz şimdi evimizde rahat rahat oturamazdık zaten .allah polislerimizi ve askerlerimizi korusun onların eşlerinede sabırlar versin yani.görevini kötüye kullanan insanlar da var ama bu her meslek grubu için geçerli .çpl ilginç gerçekten babanın bunu demesi.bende tehlileki iş diye kıızını vermek istemediğini düşündüm .yani baalarda vardır o pilot,asker,polis meslekleri tehlikeli ya o bakımdan.

Berine ..
Ortalığı karıştırmışsın şimdi de ne yapayım diyorsun.
Kocaya kaçıyorsun kocayla atışıp babana geliyorsun baban affediyor ve o kadar ki kapım açık kararını ver rahat ol diyor.
Babanın sana sunduğu ihtimal bile insanın kendini iyi hissetmesini sağlar.
Şimdi arada neden kadın ki?
Kocanla git.. Yani kavga da etmişler madem gitmek istemiyorsun niye bu raddeye getiriyorsun konuyu.
Eşinle iki medeni insan gibi konuş babana da mevzuyu anlat anlaşamadık ayrılmak istiyorum de.
Sen ne yapmak istediğini bilmiyorsun daha ..

ben ortalıgı karıstırmadı kii sadece babamla esımı barıstırıp gıtmek ıstıyorum hepsı bu tabı kı kocamın yanına gerı donucem.. burda kaldıgım sure zarfında dusunmeye cok fırsatım olmasa da anladım kı kocam olmadan ben yasayamam

yazma şeker isterse burdan.ya çok şerefli bir meslektir polislik .onlar olmazsa biz şimdi evimizde rahat rahat oturamazdık zaten .allah polislerimizi ve askerlerimizi korusun onların eşlerinede sabırlar versin yani.görevini kötüye kullanan insanlar da var ama bu her meslek grubu için geçerli .çpl ilginç gerçekten babanın bunu demesi.bende tehlileki iş diye kıızını vermek istemediğini düşündüm .yani baalarda vardır o pilot,asker,polis meslekleri tehlikeli ya o bakımdan.

zor bı meslek gercekten polıs olmak da polıs esı olmak da gurur verıcı bırsey ama halk arasında kalıplasmıs bırsey polısden askerden koca da olmaz dostta.. oldu ıste ama babama bunu anlatamıyorum ve kafayı yıcem en ıyısı kendımı oldurmek baska care yok zaten kaybettıgım bebeklerım ıcın ıyıce bunalımdayım bırde ustune bunlar eklenınce ısın ıcınden cıkamıyorum :s

zor bı meslek gercekten polıs olmak da polıs esı olmak da gurur verıcı bırsey ama halk arasında kalıplasmıs bırsey polısden askerden koca da olmaz dostta.. oldu ıste ama babama bunu anlatamıyorum ve kafayı yıcem en ıyısı kendımı oldurmek baska care yok zaten kaybettıgım bebeklerım ıcın ıyıce bunalımdayım bırde ustune bunlar eklenınce ısın ıcınden cıkamıyorum :s

saçmalama gencecik yaşta ne demek yani.ya neden öle diolar halk arasında ki ben valla ilk defa duyuyorum bunu .böle mi deniyor halk arasında?

saçmalama gencecik yaşta ne demek yani.ya neden öle diolar halk arasında ki ben valla ilk defa duyuyorum bunu .böle mi deniyor halk arasında?

ben esımle tanısmadan once de duymustum sagdan soldan babam da tabı polıslerı hıc sevmezdı bıde damadı polıs olunca adam delırdı sankı

moralini bozma.biraz zamana bırak maalesef herşey istediğimiz gibi olmuyor.eğer ikiside seni gerçekten seviyorsa senin için orta yol bulacaklardır.ümidini yitirme ve bekle.abla tavsiyesi canım...

ben ortalıgı karıstırmadı kii sadece babamla esımı barıstırıp gıtmek ıstıyorum hepsı bu tabı kı kocamın yanına gerı donucem.. burda kaldıgım sure zarfında dusunmeye cok fırsatım olmasa da anladım kı kocam olmadan ben yasayamam

Arkadaşım bu iki insan senin çocuğun değil.
Yani barıştırmak istiyorum durumu pek kontrolünde olmaz.
Bence herşey yoluna girmişken fazla kurcalama..
Zaman.. Herşeyi değiştiriyor.
Baban seni affetmiş kapısını açmış,kocana dönmek istiyorsun o da seni istiyor.
Ortada ikisinin anlaşamaması dışında bir sorun yok.
Babana polisleri sevdiremeyeceğine göre eşini tanıdıkça sevecek onun için de zamana ihtiyaç var.

Arkadaşım bu iki insan senin çocuğun değil.
Yani barıştırmak istiyorum durumu pek kontrolünde olmaz.
Bence herşey yoluna girmişken fazla kurcalama..
Zaman.. Herşeyi değiştiriyor.
Baban seni affetmiş kapısını açmış,kocana dönmek istiyorsun o da seni istiyor.
Ortada ikisinin anlaşamaması dışında bir sorun yok.
Babana polisleri sevdiremeyeceğine göre eşini tanıdıkça sevecek onun için de zamana ihtiyaç var.

yani aslında dogru dıyosunuz ama ıste babamı da esımı de tanımıyosunuz esım oyle bı ınsan kı hemen sıler ve babam oyle soyledıkten sonra bıdaha da ben babanla asla konusmam dedı bılıyorum benı de gondermeyecek bende boyle olsun ıstemıyorum

Ben de ilk defa duydum.. Babam da polis bu arada..
O lafları kim diyorsa kurban olsunlar askerlere polislere..
Bir kere kurşunların karşısında altlarına yapmadan durabilsinlerde sonra konuşsunlar.
İlginç yani ilk defa duydum

moralini bozma.biraz zamana bırak maalesef herşey istediğimiz gibi olmuyor.eğer ikiside seni gerçekten seviyorsa senin için orta yol bulacaklardır.ümidini yitirme ve bekle.abla tavsiyesi canım...

ınsallh bulurlar cunku ben artık kaldıramıyorum ınanın tamam sorunlarım oldu evlılıgım de ama ben kendım sectım bu yolu esımı de cok sevıyorum kactım dıye babam esıme yapmadıgını bırakmadı meslegınden bıle ıhrac ettırecektı etmedıgı hakaretler kufurler kalmadı ama o benım ıcın hepsıne katlandı.. o zamanlar daha gucluydum sankı ama suan o kadar aciz hıssedıyorum kı kendımı elımı neye atsam kuruyor sankı.. en buyuk hayalım anne olmaktı ama nasıp olmadı ondan sonra tamamen saldım kendımı artık hayatım ıcın savasmıyorum bıle ne yapıcagımı bılmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back