Bir takım mobilya mevzusu.

Mickeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
286
273
23
Kızlar iyi akşamlar herkese
Hemen konuya girmek istiyorum dün kayınvalidem geldi ve mobilya bakalım dedi yaz ayına girmeden almak istemiş (nişanlım burda degil Baska yerde görev yapıyor) ve biz dün akşam mobilya begendik ben oturma odasını begenerek sectim daha klasik seyler seviyorum oda hep spor seylere gidiyor yasın genc diyor ama ben klasik ve acık tondaki mobilyaları seviyorum. Neyse oturma odamı ve yatak odamı sectim kendi annem hiç birseye karışmadı kaynanam da dün hiçbir şeye karışmadı fakat bugun sabah beni aradı aldıklarımızı tekrar bakalım gündüz gözüyle dedi ve oturma grubu (içine sinmemiş hanım efendi korkmuş benden birsey diyememiş bunuda sonra dedi) neyse ilk biraz tuhafıma gitti ama tamam dedim aynı magaza ya gittik yeni bir takım gelmiş bu bunu begendi fakat benimde hoşuma gitti ve o mobilyayla değiştirdik hatta üstüne fark bile ödedi buraya kadar problem yok Gel gelelim kaynanamın bir huyu var kendi düşüncesini söyler yinede sen bilirsin der lafı sokar sen bilirsin der ve ben cok sinir olurum bu huyuna mobilya rengini ne yapalım diye düşünürken 'ben mercan seviyorum mercan olsun' demez mi ben kürklere bindim birde ısrar ediyor hayır dedim krem ve mavi olacak ve benim dediğim oldu sonunda eve cok sinirli geldim ve hala üstünden atamıyorum bu olayı nişanlıma bile kötü davranıyorum ona hiçbir şey söylemedim sanki böyle ailesinden ve kendisinden soğuyorum nişanlılık döneminde böyle mi oluyor kızlar her laf sanki zoruma gidiyor gibi oluyor

Biz hiç yanimiz da kayınvalide mi ya da anne mi goturmedik eşya alırken,eşimle çıktık gezdik beğendik aldık onlara da aldık dedik yani ama nisanliniz yanınız da değilmiş,böyle olması gerektiyse de bişey diyemem,esylari alan da nisanlinizin ailesi sanırım biraz da o yüzden mi birlikte çıktınız? Biz herşeyimizi aileden destek almadan kendimiz aldigimizdan belki de kimseyi goturmemistik,bilemedim

Hiç unutmam mobilyam alınırken kayınpeder bey eski fi tarihinden kalma kenarları tahtalı çekyat takımının üzerine oturup misafir odasına da bunlardan alalım işte dedi.Ben de hiç duymadım kafamı çevirdim artık onlardan alınmıyor beğenmedim dedim diğerlerine baktım bazen cazgır olmak lazım ben de sadece orada gösterebildim işte sonrasında fos çıktım Yaşayacak olan gençler yani sanane dimi mobilyadan mercan rengi olsunmuş.Sen dua et aynısından almamışlar bizim k.giller masamın tv ünitemin tv min ve sehpamın benzerini aldılar evlerine onun borcunu da ödedik ortakk olarak

Hahahahahha :) yüzümü güldürdünüz :) sanırım bu olaydan sonra bende fos cıkabilirim yaptıgım en büyük atar bu olacak :)))

Para kimin? boyle konularda mal, para kiminse o konuşur malesef, gerci bazisi para vermese de konusuyor.
Kaynanamin parasiyla alisverise ciksam agzimi acamazdim heralde, utanirim. İyi yapmisiniz ne diyim
Ama oğlundan yeri gelince para alıp mutfak yaptırmasını biliyor :))) hiç utanmadım pişman değilim herseye susunca tepene çıkıyorlar :))

Ama inanın o anki ısrarını görseniz mağazayı terk edecektim sanki kendine alıyor
benim evimi ben kendim yerlestirdim.
oldu bitti su vitrin camlarinda suran yorgan agzi hafif kivrik yastiklar dikine yerlestirilmis konsepti severim.
gelin yatagimida boyle hazirladim.
annemle dayimin esi bir gidelim eve bakalim eksik gedik varmi dediler.
e hadi gidelim dedik
bakin kendi annem kaynanam degil yatak odama girdi yatagi duzeltiyo anne napiyosun dedim sanki burasa karaca home dedi ben oyle seviyorum falan diyorum ama yok anlamiyo anne burasi benim evim senin evindeki bekar odam degil diyince bi kendine geldi anneler cocuklarinin evlendigini kendi evlerini dizdiklerini ve kendi heveslerinin olabilecegini biraz gec idrak ediyorlar.
dugunume 2 gun kala annem bekar odamdan cikti senin bu yatak biraz kucuk sanki ya sana biraz buyuk yatak alalim dedi anne ben gidiyorum dedim dumura ugradi buradan biliyorum idrak etmelerinin biraz uzun surdugunu

Hahahhaha:)) haklısınız :)

Yatak odasını kim aldı bunu merak ettim ben
Yatak odasını o aldı beyaz esyaları ve mutfagı ben aldım(TV ve buzdolabı) nişanlım aldı normalde onlarda yatak odası kıza aitmiş ama bizde öyle degil

Şükret ki en azından elini cebine atıp çorbada Bi tuzu bulunmuş. Durumu iyi olmayan aileye bişiy demem ama maddi durumu olup ta oğlunu evlendirilen evimize Bi avize bile almamış Bi kayınvalideye yani eski kayınvalide ye sahiptim.kimse yapmak zorunda değil ama gücü varsa ne kadar hoş düşünüp mobilyanıız almış ben olsam rengini Bi kenara bırakır ve sevinirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…