- 14 Mart 2023
- 19
- 10
- 28
-
- Konu Sahibi neriklitrk
Ya k.bakmayin ama sormak istedim bilen yardımcı olsun diyeGece gece okuduğum konu bu olmamalıydı yaa
Bence saçma bir soru b.kunuzu nasıl yıkayacağınızı da buraya sormayın yetherrr siteyi b.k götürüyor.Ya k.bakmayin ama sormak istedim bilen yardımcı olsun diye
Yok ben yapmadım hiç ev tuttuk yeni klozette var alaturka kullanıyorum normalde eşim kllozet kullanıyor ama soramadım ona utandım yeni evliyizYani siz kendi bedeninize bulaşan şeyi anlayamıyor musunuz?
Yani deneyebilirsiniz bence. Islaklık olan yerleri de peçeteyle kurulayın. Ne kadar pislenebilir kiYok ben yapmadım hiç ev tuttuk yeni klozette var alaturka kullanıyorum normalde eşim kllozet kullanıyor ama soramadım ona utandım yeni evliyiz
KorkuyorumYani deneyebilirsiniz bence. Islaklık olan yerleri de peçeteyle kurulayın. Ne kadar pislenebilir ki
Öyle bacaklarıma falan pislik bulaştığı olmadı. Sürekli klozet kullanıyorum. Suyu çok açarsanız sıçrama olur haliyle. Ama alaturkaya göre yıkamak daha kolay. Çok takıntı yaparsanız öncesinde ıslak mendil kullanabilirsinizKorkuyorumokb hastalığım var
Tesekkru ederim cevap içinÖyle bacaklarıma falan pislik bulaştığı olmadı. Sürekli klozet kullanıyorum. Suyu çok açarsanız sıçrama olur haliyle. Ama alaturkaya göre yıkamak daha kolay. Çok takıntı yaparsanız öncesinde ıslak mendil kullanabilirsiniz
Geçmiş olsun.oncelikle tabiki elinizi sürmeyin, kağıt mendille temizlenin ardından muslukla yıkayın ardından tekrar mendille temizleyin en son da kurulayın.bu işlemler için parfumsuz yumuşak dokulu mendilerden alın.Ne olursa olsun gece yatmadan duş alın ve sabah akşam camasir değiştirin.ohh mis ben böyle yaşıyorum çok rahatimKorkuyorumokb hastalığım var
Merhaba canım bende namaz kılan biriyim bu abdest konusu çok ince bir konudur.Şöyle söyliyim klozet kullansa kullanmasanda taharetini alırken sol elle alıcaksın sol elde temizleme özelliği vardır sağ elde yoktur vucudun ürettiğini söylüyorum yoksa iki ellede yıkasan temizleniyoIyi gecelerben bi konuda fikir almak istiyorum klozette taharetlenirken ek kullanılmadan direk su tutup silinirse bacaklara pislik bulaşır mı namaz kılıyorum bu yüzden yazdım cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
Yani klozette tahret musluğu var anladığım kadarıyla. Eğer musluğu çok açmazsanız bulaşmaz, eğer çok açarsanız her yer su olur bacaklara da çamaşıra da gelebilir, eğer çok az açarsanız da bir işe yaramaz. yani su klozetin içindeki suyun az üstüne gelecek şekilde açılmalı musluk , su klozetteki suya gelmeyecek, o zaman herhangi bir yere sıçrama ya da bulaşma olmaz. Siz de deneyerek anlarsınız zaten.Yok ben yapmadım hiç ev tuttuk yeni klozette var alaturka kullanıyorum normalde eşim kllozet kullanıyor ama soramadım ona utandım yeni evliyiz