Bir sürü kıl bacağı olan ince bir böcek

sarmankedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
1
1
86
İstanbul
Merhaba,
İki sene içinde birkaç kere mutfak ve banyo civarlarında ama özellikle üç gecedir üst üste aynı odada bir böcek gördüm. Hiçbir yerde ne böceği olduğunu bulamıyorum. İncecik bir bedeni ve bütün vücudunu saran kıl gibi bir sürü bacağı var, o kadar çok ki sayamazsınız bacakları. Daha önce erişkinini görmüştüm küçük parmağın yarısı kadar ve her tarafı kıl bacakla sarılı oluyor. Üç gecedir gördüklerim daha minikler. Çok hızlı hareket ediyorlar. Ne böceği olduğunu, neden olduğunu bilen var mı acaba?

Bir çeşit kırkayak olsa gerek.Yazlıkta da oluyor bizim.İstanbul'da hele akrep,çiyan çok.10.kata bile çıkıyorlar.Huzursuz olmuşsunuz belli ki,İlaçlama firmaları var ,65 tl 'ye ilaçlıyorlar bildiğim kadarıyla.

2008 üye olup ilk yazdığın mesaj... ilgimi çekti
bence çabuk üreyen bişeyse acilen evini ilaçlattırmalısın, fotosunu çekip işin uzmanına göster istersen

Son düzenleme:
evet aynen bu tarife uyan bi böcek bende gördüm evimde;iğreniyorum ondan
çok hızlı hareket ediyolar ;tabi o kadar bacak!!
ama bulamıyorum bi türlü nerden çıkıyo evde yuvasımı var acaba
bazen uzun bi süre hiç görmüyorum sonra sık sık görmeye başlıyorum.hemen öldürüyorum
bende çok araştırdım netten ama bulamadım

Sevgili sarmankedi,
bu bahsettiğin böceği ben de görür oldum evde hatta tüm sitedeki diğer arkadaşlar da bahsediyorlar aynı böcekten.
nasıl kurtuldunuz, ilaçlamamı yapıldı evde?
teşekkürler

sanırım sözkonusu böcek, gümüş böceği...ıslak ve nemli yerleri tercih ediyor çok hızlı hareket ediyor ve yere yapışık bir böcek..aslında zararsız ama neticede ev böceği tabi...tabletler işe yarıyor. zaten öyle yüzlerce üremiyorlar...tabletleri özellikle banyoya koyun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…