İnşallah tutarYok canım ben 2. Tüp tedavime hazırlanıyorum benim amh düşük.
Yani yapılacak ne varsa yapılsın niye es geçiyorlar anlamıyorum. Ben hala tüp bebeğe başlayamadım ya sen ne diyorsunBenim histerekopi işini de biliyon. Kimse bi şey demedi şimdiki doktorum dedi de oldum.
Yumurta çatladığı için çok normal. Belirti arama sonu hayal kırıklığı olmasınYeter ki iyi gelsin , hiç önemli değil. Birşey soracağım ovitrelle olduktan bir gün sonra karnımın altında bayaca ağrı oldu saatlerce devam etti sizde de benzer durumlar olmuş muydu?
Bi umudum yok doğrusu. Sizler tecrübelisiniz diye sordum. üstünden geçmiş 15 gün, randevu aldım zaten iki gün sonra gidecem. Regl olsan da olmasan da gel demişti biraz bekledim işte anca gideceğimYumurta çatladığı için çok normal. Belirti arama sonu hayal kırıklığı olmasın
Amin hepimizin inşallahİnşallah tutar
Klomen ve diğer yumurta geliştirici ilaçlar adet gecikmesi yapabilirBi umudum yok doğrusu. Sizler tecrübelisiniz diye sordum. üstünden geçmiş 15 gün, randevu aldım zaten iki gün sonra gidecem. Regl olsan da olmasan da gel demişti biraz bekledim işte anca gideceğim
Aa niye ki? Dur benim konuya gidelim burayı çok işgal ettik.Yani yapılacak ne varsa yapılsın niye es geçiyorlar anlamıyorum. Ben hala tüp bebeğe başlayamadım ya sen ne diyorsunbu kadar bekliyorum bakalım tutar sonuç istediğim gibi olmazsa ikinciye ve de histeroskopisiz yaptırmam tüp bebeği
Bebek düşünmeye başladığımdan beridir gecikmeler yaşıyorum ara ara, önce ki aylarda acaba mı dediğim oldu yalan yok ama artık bu saatten sonra, keşke olsa da benim geç haberim olsa diyorum... Nerde...Klomen ve diğer yumurta geliştirici ilaçlar adet gecikmesi yapabilir
Ben 14. 15. Gün test yaptım negatifti. Sonra kanama gibi oldu regl oldum sandım. Doktora gittim. Hamilesin dedi. Ancak kimyasal gebelik oldu benimki.Muhtemelen beta hcg çok yükselemediğinden negatif gördüm. Takip edin siz de henüz regl olmadıysanızSizin
Çok üzülüyorum... Kimseyle paylaşamıyorum. Bir de insanlar sorunca kötü niyetle değil tabi sorulması ama daha da üzülüyorum. Bu konuları pek bilmiyorum femera nedir?
Ben 14. 15. Gün test yaptım negatifti. Sonra kanama gibi oldu regl oldum sandım. Doktora gittim. Hamilesin dedi. Ancak kimyasal gebelik oldu benimki.Muhtemelen beta hcg çok yükselemediğinden negatif gördüm. Takip edin siz de henüz regl olmadıysanız
keşke deme aman diyimOlmadım henüz. Sizin adınıza sevindim.ne güzel Keşke...ama sanmam. Kist olmasından endişe ediyorum klomen kimisinde kist yapmış bugün sağ ve sol kasığıma ayağa kalkarken sancılar girdi umarım olmamıştır .
Yok kimyasal için demedim tabiikeşke deme aman diyimiyi bişey olmadı kimyasal gebelik düşükle sonlanıyor şu an yine klomen le hamile kalmaya çalışıyorum. Hayırlısı diyelim
Merhaba bu preseedleyı ben de duydum bılgı verebılır mısınız nerden aldınız kullanımı kolay mı etkılı mı bu derece ? Bızım de aynı durum bat sebepsızce hamıle kalamdım esımde ben de sorun yokHerşeyinize bakıldı hiçbir sorunumuz yoktu ama hamile kalamıyordum preseedle hamile kaldım kullandığım ay
TabikiMerhaba bu preseedleyı ben de duydum bılgı verebılır mısınız nerden aldınız kullanımı kolay mı etkılı mı bu derece ? Bızım de aynı durum bat sebepsızce hamıle kalamdım esımde ben de sorun yok
Ben evliliğimi 20 yaşında yapmıştım..4 yıl boyunca gebe kalamadim ..hiç bir sorun yoktu rahim filmide çekilmişti..hiç tedavi gormedim ..sadece gerekli tahlilleri yaptırdık bide rahim filmi çekildi bişey çıkmayınca peşine dusmedim..çok üzülüyordum ama tedavi için bı çabam olmadı..4 yıl sonra kendiliğinden gebe kaldım..Allah kızımı bağışladı bana ..hiç stres etmeyin mutlaka bebeğinizin size geleceği bı zamanı vardır mutlakaMerhaba sorun olmadığı halde hamile kalamayanlar, bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ilke defa 15.gün negatif regl de yok, hiç zannetmem ama acaba testide çıkmama ihtimali var mı başına gelen var o? (iki gün sonra doktora gidicem.)
Benim de çekildi aynen bir şey çıkmadı... Çok teşekkürler, moral verdiniz... Allah kızınıza güzel ömürler versin, iyi günlerini görünBen evliliğimi 20 yaşında yapmıştım..4 yıl boyunca gebe kalamadim ..hiç bir sorun yoktu rahim filmide çekilmişti..hiç tedavi gormedim ..sadece gerekli tahlilleri yaptırdık bide rahim filmi çekildi bişey çıkmayınca peşine dusmedim..çok üzülüyordum ama tedavi için bı çabam olmadı..4 yıl sonra kendiliğinden gebe kaldım..Allah kızımı bağışladı bana ..hiç stres etmeyin mutlaka bebeğinizin size geleceği bı zamanı vardır mutlaka
Peki ozel olarak yaptiginiz birsey varmiydi ilac takviye gida beslenmeye dikkat yuruyus gibi seyler yani sizce neyi degistirdinizde o kadar sureden sonra tuttu tesekurlerBen evliliğimi 20 yaşında yapmıştım..4 yıl boyunca gebe kalamadim ..hiç bir sorun yoktu rahim filmide çekilmişti..hiç tedavi gormedim ..sadece gerekli tahlilleri yaptırdık bide rahim filmi çekildi bişey çıkmayınca peşine dusmedim..çok üzülüyordum ama tedavi için bı çabam olmadı..4 yıl sonra kendiliğinden gebe kaldım..Allah kızımı bağışladı bana ..hiç stres etmeyin mutlaka bebeğinizin size geleceği bı zamanı vardır mutlaka
inanın hiç birşey yapmadım doktora gittim kontrole herşey normaldi sadece bir kez rahim filmi çekildim ..onun dışında hiçbir şey yapmadım inanın moralim o kadar bozuktiki en sonunda kabullendim..doktora falan hiç gitmedim gittiklerim o...sonrasında bilmiyorum mucize gibi oldu olmayacağına kanaat getirmiştim çünkü inanamadim ama kızım oldu ..onun üstüne 3 kez daha gebe kaldım tekrar hatta..bir tanesi yine saglikliydi ..diğer ikisi sagliksizdi bebeğin kalbi durdu vsPeki ozel olarak yaptiginiz birsey varmiydi ilac takviye gida beslenmeye dikkat yuruyus gibi seyler yani sizce neyi degistirdinizde o kadar sureden sonra tuttu tesekurler
Benim eltimin tam 10 yıl olmadı çocukları ama onlarda kan uyuşmazlığı varmış .onlar uğraştı bayağı doktor vs...ama bizde hicbisey yoktu ne etken oldu inanın bende bilmiyorum ...arkasından 3 gebelik dedim ya onlarında arası ortalama bir yıl 7 ay ve 8 ay o şekilde olduinanın hiç birşey yapmadım doktora gittim kontrole herşey normaldi sadece bir kez rahim filmi çekildim ..onun dışında hiçbir şey yapmadım inanın moralim o kadar bozuktiki en sonunda kabullendim..doktora falan hiç gitmedim gittiklerim o...sonrasında bilmiyorum mucize gibi oldu olmayacağına kanaat getirmiştim çünkü inanamadim ama kızım oldu ..onun üstüne 3 kez daha gebe kaldım tekrar hatta..bir tanesi yine saglikliydi ..diğer ikisi sagliksizdi bebeğin kalbi durdu vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?