Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben bu yıl tekrar ygs ye girdim( suan zaten ünideym ama 2 yıllık ) ve aynı zamanda acıkögretimdende baska bir bölüm okumak istiyorum. Yani hem örgün hemde aynı zamanda acıkögretimden okuma sansım var mı yani ikisini aynı anda nasıl tercih edcm ?
Tüm Üniversite Öğrencilerine ve Mezunlarına Sınavsız İkinci Üniversite Olanağı
Herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile iki veya dört yıllık örgün yükseköğretim bölümlerinde kayıtlı öğrenciler, açıköğretim sistemi ile yürütülmekte olan kontenjan sınırlaması olmayan ve okudukları veya mezun oldukları programlardan farklı olmak kaydıyla açıköğretim sistemiyle öğretim yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine İkinci Üniversite kapsamında başvuru yapabilirler. https://www.anadolu.edu.tr/ogrenci_isleri/sinavsiz_ikinci_universite.aspx
linkten kontrol edebilirsin
Aöf okumak içi ayrıca ygs ye girmeye gerek yok.Üniversitede okurken 2.üniversite olarak aöf ye başvuru yapabiliyorsunuz.İstediğiniz bölümü okuyabiliyorsunuz.