Bir sorum var?

pinkgirl8888

30.06.2012
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
520
1
46
İstanbul
Bir türlü gelin çiçeği alamadım. Bir şeyi merak ediyorum internetten beğendiğim gelin çiçekleri oldu. Ama bana küçük geliyorlar gelin buketleri genelde ne kadar büyüklükte oluyor ???İnternettekiler mi küçük yoksa bana mı küçük geliyorlar???Lütfen cevap verin kızlar....

Merhaba Canım,

Genelde gelin buketleri elde şu ebatlarda duruyor olması hoş oluyor.

İnternettekileri bilmiyorum açıkçası, çünkü o konuda bir araştırmaya girmedim daha.
Fakat sen nasıl bir çiçek istiyorsun? Yapay mı yoksa canlı mı?
Benim bir arkadaşım yapay bir demet yaptırmış (aynı bu fotoğraftakini andırıyor) gayet hoş görünüyordu.
Muhitindeki bir çiçekçiye gidip yapay çiçekleri almış, daha uygun fiyata geldiğini söyledi .
Sana da aynı şekilde tavsiye ederim... Ama eğer canlı çiçek düşünüyorsan eğer, tabii o zaman farklı canım...
Şimdiden hayırlı olsun...

teşekkür ederim canım bende yapay düşünüyorum ama ben trabzondayım burda nerde çiçek malzemesi satılıyor bilmiyorum bakalım nasıl yapacağım bu işi

teşekkür ederim canım bende yapay düşünüyorum ama ben trabzondayım burda nerde çiçek malzemesi satılıyor bilmiyorum bakalım nasıl yapacağım bu işi

İnternetten araştırıp sanırım o şekilde sipariş vermeyi düşünüyorsun bu durumda.
Haklısında...
İnternetteki yerlere email atarak cevap alabilirsin? Belki ebatlar konusunda sana tam bir bilgi verebilirler.
Öyle de araştırmayı deneyebilirsin?
İnşallah gönlüne göre çok güzel olur canım....

sağol canım benim çok teşekkür ederim ilgin için umarım her şey seninde gönlünce olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…