kızlar şu an Loreal 530 Sıcak Çikolata kullanıyorum.. REsim de atmıştım konualrıma balkarsanız eğer..
Şimdi ise Loreal Casting Saç Boyası 432 Çikolata Brownie ya da Loreal Casting Saç Boyası 500 Açık Kestane denemek istiyorum.. ya da Loreal Casting Saç Boyası 415 Kestane Şekeri..
çok koyu mu olur merak ediyoreum da, yardımcı olabilir misiniz? kullananlar filan varsa çok memnun olurum..
bu markadan değil ama bu renklerin ikisi hakkında fikir verebilirim 5.00 kestane ben açık karamel saçımın üzerine boyamıştım geçen sene ve evet çok koyu oluyor aynı siyah gibi saçımın rengini açana kadar akla karayı seçmiştim hiç öyle boya kutusunun üzerindeki gibi açık olmuyor o renkler 4.15 i de kullanırsan saçın mor çıkabilir koyu kahve küllü akaju bu renk akaju da morumsu kızıl deneme bence bu renklerden sarıya dönüş çok zordur sıcak çikolata güzel bir renk bence risk alma çünkü koyudan açığa geçmek zordur ama açık bir renge boyarsan koyultmak problem değil istersen bir ton açığını düşünebilirsin 6.30 mesela koyu kumral yoğun dore sen kumral dediklerine bakma bu renk aynı kahve gibi çıkıyor ne çok koyu nede çok açık oluyor tabikide
benimkiler i kapattı canım, sadece biraz daha açık oldular. biraz daha kullanayım, kuaföre itmeyi düşünüyorum ondan sonra zaten.. daha iddialı renkler için..