- 22 Nisan 2016
- 71
- 33
- 3
- 31
- Konu Sahibi mutluminnak
-
sağol canım bende çok beyendim bana sözlüm söyledi bu olsun diye sanırım bende onu seçicem :)dediğin gibi tatlı bi şarkıikiside güzel yaaa :) ama Indila Çok tatlı geliyor sesi bana sanki dansta güzel olur :)
valla benimde aklımdan geçmedi değil bir düşündüm ama dans etmeyi beceremedik o şarkıyla
şu sıralar moda bu bence buda olabilir
buda güzel şarkı ama ikisinden birini seçmek zorunda olsan şuanda hangisini seçerdinbenim nişan daki dans müziğiğim buydu
biz mesela ındılanın şarkısını beğendik benden çok sevgilim beğendi bu olsun dedi direk bu olsun diye gönüllü istediği tek şarkı bu onu kırmak istemiyorum ama kararda veremiyorumben sana şöyle söyleyeyim
yani ben senin yernde olsam dansı sırf dans için müzik secmezdim anlamlı olmasını tercih ederdim sizi anlatan bi parçayı sec bence
mesela düğünüm de de ben bunu çaldırdım herkes hem şaşırdı hemde cok beğendi
valla benimde aklımdan geçmedi değil bir düşündüm ama dans etmeyi beceremedik o şarkıylabu iki şarkıdan hangisi daha güzel sence bide nişan cafede olacak genelde yakın akrabalar ve arkadaşların olduğu 100 kişilik bir tören olacak belki yardımcı olur dedim.
sağol canımbence Pervane- Özdemir ASAF ozaman
pervaneyle ilgili yorumunuza katılıyorum çok güzel fakat 2 düğünden birinde çalınıyor resmen indilada masalsı geldi zaten 2 gün kaldı muhtemelen ındıla olacak :)Pervane'ye yıllardır bayılan biriyim ama bu dans müziği olarak milli marşa döndüğünden beri soğudum şarkıdan.
Indila'nın bu şarkısını siz söyleyince dinledim.
Onu da beğenmedim.
Başka alternatifler düşünürdüm ben olsam.
Ki öyle yapacağım bu yaz nişanımda.
Müzik ne olursa olsun.pervaneyle ilgili yorumunuza katılıyorum çok güzel fakat 2 düğünden birinde çalınıyor resmen indilada masalsı geldi zaten 2 gün kaldı muhtemelen ındıla olacak :)
Haklısın canım Amin inşallahMüzik ne olursa olsun.
Mutlu olun.
sağol canım ama ikisinden birine karar vericez o konuda fikir verebilirsen sevinirim
bir bakıyım canım teşekkür ederim :)Indıla Love Story çok ağır ayaklarınız uymayabilir
Pervane daha uygun olur hatta dans kareografisi yapabilirsiniz vals tarzı youtubede bir video izlemiştim güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?