• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Bir Sorum var kızlar yardım !!!

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

mutluminnak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
71
33
3
31
Nişanımıza 10 gün var dans şarkımıza karar veremedik ama en azından 2 seçeneğe düşürdük sizce hangisi daha iyi bir seçim olur
1- Çok klasikleşen ama anlamlı olan Pervane- Özdemir ASAF
2-Farklı ve eğlenceli bir şarkı olan Indıla Love Story ???
Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler kızlar:KK25:

ikiside güzel yaaa :) ama Indila Çok tatlı geliyor sesi bana sanki dansta güzel olur :)

şu sıralar moda bu bence buda olabilir

valla benimde aklımdan geçmedi değil bir düşündüm ama dans etmeyi beceremedik o şarkıyla :KK76: bu iki şarkıdan hangisi daha güzel sence bide nişan cafede olacak genelde yakın akrabalar ve arkadaşların olduğu 100 kişilik bir tören olacak belki yardımcı olur dedim.

ben sana şöyle söyleyeyim
yani ben senin yernde olsam dansı sırf dans için müzik secmezdim anlamlı olmasını tercih ederdim sizi anlatan bi parçayı sec bence

mesela düğünüm de de ben bunu çaldırdım herkes hem şaşırdı hemde cok beğendi

ben sana şöyle söyleyeyim
yani ben senin yernde olsam dansı sırf dans için müzik secmezdim anlamlı olmasını tercih ederdim sizi anlatan bi parçayı sec bence

mesela düğünüm de de ben bunu çaldırdım herkes hem şaşırdı hemde cok beğendi

biz mesela ındılanın şarkısını beğendik benden çok sevgilim beğendi bu olsun dedi direk bu olsun diye gönüllü istediği tek şarkı bu onu kırmak istemiyorum ama kararda veremiyorum :D karışık durumlar helede benim gibi kararsız bir insan için :D:D

valla benimde aklımdan geçmedi değil bir düşündüm ama dans etmeyi beceremedik o şarkıyla :KK76: bu iki şarkıdan hangisi daha güzel sence bide nişan cafede olacak genelde yakın akrabalar ve arkadaşların olduğu 100 kişilik bir tören olacak belki yardımcı olur dedim.

bence Pervane- Özdemir ASAF ozaman

Pervane'ye yıllardır bayılan biriyim ama bu dans müziği olarak milli marşa döndüğünden beri soğudum şarkıdan.
Indila'nın bu şarkısını siz söyleyince dinledim.
Onu da beğenmedim.
Başka alternatifler düşünürdüm ben olsam.
Ki öyle yapacağım bu yaz nişanımda.

Pervane'ye yıllardır bayılan biriyim ama bu dans müziği olarak milli marşa döndüğünden beri soğudum şarkıdan.
Indila'nın bu şarkısını siz söyleyince dinledim.
Onu da beğenmedim.
Başka alternatifler düşünürdüm ben olsam.
Ki öyle yapacağım bu yaz nişanımda.
pervaneyle ilgili yorumunuza katılıyorum çok güzel fakat 2 düğünden birinde çalınıyor resmen indilada masalsı geldi zaten 2 gün kaldı muhtemelen ındıla olacak :)

Indıla Love Story çok ağır ayaklarınız uymayabilir
Pervane daha uygun olur hatta dans kareografisi yapabilirsiniz vals tarzı youtubede bir video izlemiştim güzel olur

Back