Bir sorum vaar?

xrose

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
3
0
1
34
Sakarya
Merhaba arkadaşlar,
Foruma yeni katıldım hep üye olmadan takip ederdim ama sonunda bende üye oldumSize özellikle deneyimli arkadaşlara bir sorum olucaktı.Bugün reglimin gelmeyişinin 7.günü fakat kan tahlilinde sonuç negatif çıktı hamile değilmişim.Adet zamanımda hafif kasık ağrılarım ve bel ağrım oldu şimdi geçti.Göğüslerimde yeni yeni hassaslaşmaya başladı.Acaba geç döllenme ihtimalim var mı??

Kan tahlilini ne zaman yaptırdın Canim? Normalde kan tahlilinde mutlaka çıkar ama hayirlisi. Yeniden yaptır bakalim 1-2 gun icinde

Dün yaptırdım canım ama bilemedim bu durum beni gerçekten geriyor ikisinden biri de olsa kabul artık ama ikiside yoook:)

Adetleriniz düzenliyse aslında hamile olmalısınız. Belkide geç döllenme olmuştur en güzeli bir hafta daha bekleyip adet olmazsanız tekrar kan testi yaptırmak

Adetleriniz düzenliyse aslında hamile olmalısınız. Belkide geç döllenme olmuştur en güzeli bir hafta daha bekleyip adet olmazsanız tekrar kan testi yaptırmak
Evet haklısınız artık bir hafta daha dayanayım ümitlenmek de istemiyorum sonucu hayal kırıklığı olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…