• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sorum olacak !?

oyle seylere inanmayın ya ayy nası kaldırmaya çalişiyorlarsa

çaresizlik işte.. yaşamayan bilemiyor :KK51:

Tuhaf ama yengemde dort cocugunda kaldirtti olmuomus yoksa bende sormak istedim ne kadar dogru bilemem cok gordum ama yaptirmadan hamile kalmyani doktorun birseyin yok deyipte uzun zaman olmayanlar yaptirip kalmistir tanidiklarimdan

benim çevremde de çok var örnek. hele bir tanesi kasık çektirmeden gebe kalamıyor resmen. ilkinde de yaptırmıştı. ikinci bebek için 4 yıl bekledi olmadı, aynı yöntemle yine gebe şimdi. Allah bize de nasip etsin çok aratmadan.:KK68:

Adanalı bir arkadaşım var babannesi çocuğu olmayan gelinine yapmış ve o ay hamile kalmış pes peşe 3 kere yapiliyirmus. Bende yaptırdım 2 kere ama bende ise yaramadı. Beni yere yatırıp sıcak su ve sabunla karnima kasiklarima dua ile bişeyler yaptı. Senin sol tarafinda sertlik var dedi onun gitmesi lazım çok gelmen lazım dedi ama gidemedim sonra kadın Adanaya gitti hepten kaldı :(

Bence buyuklerimizden biri Sohbete gelse biliodur cunku cok yaygin yapilio ama biz bilmiyoz bazilari maske dio bazilari gobek kaldirtma dio canim
haaaa tamam göbek kaldırtma olayını diyorsun...ama bi bilen olmalı bunun ehli

Cogunuza ilginc gelebilir ama bugun gittim ben cevremde ornekte cok bi zararida yok dogru yapansa tabikide bu vesile taktir ilahi Allah nasip ederse olur daha sonuc ne olursa isterseniz haber verebilirim

Cogunuza ilginc gelebilir ama bugun gittim ben cevremde ornekte cok bi zararida yok dogru yapansa tabikide bu vesile taktir ilahi Allah nasip ederse olur daha sonuc ne olursa isterseniz haber verebilirim
Sonucunu merakla bekliyoruz...inşallah faydasi olur.. Ablam o şekilde olmuş mesela annem ağır kaldırdığı için göbeği düşükmüş ebe kaldırmış....o ay hamile kalmış

evet lütfen haber ver, Allah hayırlısını nasip etsin.

Tamam tabi haber verecem neden nasil yaptirdigimida paylaastim dun gece paylastiklarimdan bulabilirsiniz

Arkadaslar merhaba ilginizi ceker mi bilmiyorum belkide bir cogunuza sacma gelebilir ama cevremde cok gordugum birsey gobek kaldirtmak bazilarinizin tabiriyle maske kaldirtmak bende hastaneye gittigimde sorunun yok deniyo ve cevremdeki bazi bayanlar gobegini kaldirtmadan hamile kalamiyor banada cazip geldi cunku doktor dio sorunun yok ne zamandirda olmuo gittim bugun gobegimi kaldirttim tip kabul etmesede inanmayadabilirsiniz dusuncenize saygim var paylasmak istedim ama yapan olursa iyi arastirip iyi bilene isin ehli olana gitsin buda ufak bi bilgi olsun ilgilenecek olan olursa gobegimde cok fark var yukari kalkti dusmustu zaten yapanda dedi acida cekmedim yaparken bu illa cocuk olsub die degil maskotluk maskaralik degil 20 yil cocugu olmayan kadin gitmis megerse maskesi dusmus bunca yil bosa beklemis ki yengelerimdede yakin akrabalrkdada kaldirtmadan kalmayan var zorlama agir kaldirmada dogum dusuk kurtaj yapanda olusuo genelde

Paylastim burdada umarim olumlu sonuc alirim ve paylasirim
Ben bekliyorum paylaşımlarını yudil. Bende göbeğimi çektirmek istiyorum ama ebe kadın bulamıyorum bu işten anlayan ne yazıkki çok kötüyümmmm

Back