Bir sorum olacak !?

Yudil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
106
28
38
31
Mrb arkadaslar benim bi sorum olacak bilgisi olan cevap verebilir mi ? Kadinlarin maskesi duserse hamisss kalamiyormus bu yuzdende bilen kadinlara gidip maske kaldirtiyorlarmis bu ne kadar dogru ?

Bende tam bilmedigimden soruyorum bu yumurtaligin ust kismi olmali dusunce dollenmeyi kabul etmiyomus ayrica relax's :) sadece ogrenmek istedim

Anlayamadığımız bir şeye cvp veremeyizki? Hala anlamadım maskeyi , ve düştüğünü nasıl anlıoşarmış

Bence buyuklerimizden biri Sohbete gelse biliodur cunku cok yaygin yapilio ama biz bilmiyoz bazilari maske dio bazilari gobek kaldirtma dio canim

Bence buyuklerimizden biri Sohbete gelse biliodur cunku cok yaygin yapilio ama biz bilmiyoz bazilari maske dio bazilari gobek kaldirtma dio canim
Daha önce açılmış böyle bir konu bir göz at istersen

Nasıl kopyalamıo sayfa bil ediğim için yapamadım ama 2008 de açılmış ve evet yaygın yapılan birşeymiş

Burdan bak :)

Ayy evet bu canim bilen biri tabi dogru bilio olmali benim bircok tanidigim bu yontemle kaldi ama dedigim gibi dogru bilen olacak

sen yere uzanıyorsun, dizlerin yukarı hafif çekik oluyor. o elleriyle yumurtalıklarına baskı uyguluyor, masaj gibi bir nevi.. ama elbette işinin ehli olmalı, kaş yaparken göz çıkarmamak adına. bazıları bir defa uyguluyor, bazıları 3 gün üst üste çağırıyor. nihayetinde kasık bölgeni geceleri zeytinyağıyla ovmanı ve sıcak su koyarak sıcak tutmanı istiyor. ya da beline üzüm vb. şeyler bağlayıp çürüyüp kokuşup kendi düşene kadar bunu çıkarma diyip gönderiyor. özetle böyle

Tuhaf ama yengemde dort cocugunda kaldirtti olmuomus yoksa bende sormak istedim ne kadar dogru bilemem cok gordum ama yaptirmadan hamile kalmyani doktorun birseyin yok deyipte uzun zaman olmayanlar yaptirip kalmistir tanidiklarimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…