Bir sorum olacak...

chika

Etli, Butlu, Çocuklu :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
670
0
Arkadaşlar ben size birşey sormak istiyorum.
Eşim ve ben tanıştığımızdan beri Amerika'ya gitmek istiyoruz, orada yaşayıp çalışmak istiyoruz. 3-4 senedir de Green Card'a başvuruyoruz ama tabi ki çıkmıyor. :78:
Eşim de ben de güvenlik sektöründeyiz, ben hamilelikten sonra ara verdim gerçi, hala da çalışmıyorum. Ama eşim ABD'de de faaliyet gösteren bi güvenlik firmasına bağlı olarak bi AVM'nin güvenlik müdür yardımcısı.
Green Card'ı beklersek biz gidemicez sanırım. Çalışmak için gidebiliriz ancak..

Size sorularım şöyle,
*ABD'de güvenlik işinde maaşlar nasıldır tahmini? Yani çok mu düşüktür yoksa normal mi?

*Monster'dan vs iş başvuruları yapıyorum eşim için ama uyan ilan az olduğu için şimdiye kadar çok az yere başvuruda bulundum. Bi de Craigslist'ten başvuru yapıyorum. Sizce devam etsem bu şekilde sonuç alabilir miyim bu sitelerden? Yoksa tanıdık şart mı?

*Eşi veya kendisi güvenlik sektöründe olup da yardımcı olabilicek arkadaşlar var mı?:78:

Size bir kac is bulma sitesi onerebilirim.Mesela, dice.com, jobs.com , careerbuilder.com ve indeed.com. Bir de bu sitelere bakin isterseniz, belki uygun is bula bilirsiniz.
Kocanizin mesleyini tam olarak anlayamadim azeri oldugum icin,aciklarsaniz size yaklasik maasini soyleye bilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…